fbpx

«Διατροφή, Υποσυνείδητο και Πεποιθήσεις»

Η σχέση μας με τον Εαυτό μας είναι Ιερή! Χρειάζεται από εμάς καθημερινή φροντίδα και κατανόηση. Είναι σπουδαίο, να μπορούμε να «ακούμε» τις ανάγκες του και παράλληλα να κοιτάμε βαθιά μέσα μας για να δούμε ποιες είναι εκείνες οι πεποιθήσεις που μας επηρεάζουν από το να απολαμβάνουμε μία όμορφη, ισορροπημένη και υγιή σχέση μαζί του.

Σε αυτό το 2ήμερο σεμινάριο, μαζί με την διατροφολόγο Αθηνά Εμιρζά, θα σας οδηγήσουμε στο θαυμαστό κόσμο της διατροφής, του υποσυνειδήτου και των πεποιθήσεών μας.

Με τον μοναδικό της τρόπο, θα μας δώσει καθοδήγηση για το πώς λειτουργεί το σώμα με την διατροφή. Θα μας μιλήσει για τις τροφές, την σπουδαιότητα των γευμάτων στην καθημερινότητά μας, των φρούτων, των ξηρών καρπών. Για τους «μύθους» που αφορούν το λάδι, το ψωμί. Θα μας εξηγήσει για το ρόλο των γλυκών και της ζάχαρης στη Ζωή μας. Θα μας μιλήσει για τη μονοφαγία. Θα μας δώσει μικρά καθημερινά trick σχετικά με την διατροφή μας καθώς επίσης και για την σπουδαιότητα του νερού, κα.

Θα δουλέψουμε για να κατανοήσουμε και να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας σχετικά με την τροφή και το σώμα μας. Σίγουρα έχουμε ακούσει τη φράση: Φάε την τελευταία σου μπουκιά, γιατί είναι η δύναμή σου. Έχουν έρθει άνθρωποι κοντά μου, πιστεύοντας μέσα τους πως εάν είναι λεπτοί θα αρρωστήσουν, πως μόνο όταν έχουν κιλά νιώθουν δυνατοί, πως για να νιώσουν χαρά πρέπει να φάνε ή πως όταν έχουν άγχος η διέξοδός τους είναι το φαγητό, κα.

Σκοπός μου είναι να σας καθοδηγήσω για να βρούμε τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το σώμα σας, το βάρος και την εικόνα που κρατάτε μέσα σας για τον Εαυτό σας και να αλλάξουμε εκείνες που πλέον δεν σας εξυπηρετούν.

Θα πραγματοποιηθεί μέτρηση και ανάλυση για τον κάθε έναν από τους συμμετέχοντες με τις εξής 10 μετρήσεις σύνθεσης σώματος!

– ποσοστό σωματικού λίπους
– ποσοστό νερού σώματος
– μυϊκή μάζα
– οστική μάζα
– βασικός μεταβολικός ρυθμός
– μεταβολική ηλικία
– δείκτης μάζας σώματος
– σπλαχνικό λίπος
– βάρος
– φυσική κατάσταση
– καθημερινή κατανάλωση θερμίδων

Όλοι μας αξίζουμε να έχουμε μία υγιή σχέση με τον Εαυτό μας. Να βιώνουμε Ισορροπία, Αρμονία και να απολαμβάνουμε μία Ζωή γεμάτη με Υγεία στο σώμα μας, το μυαλό μας και την Ψυχή μας!

Ένα μαγικό ταξίδι στην κατανόηση του Εαυτού μας ξεκινά!

Καλά Θαύματα
Αγάπη και Φως
Χρυσάφη Μαρία