«Χτίζοντας την Αυτοπεποίθηση και την Σιγουριά μας»»

Πόσο όμορφο θα ήταν, να μπορούσαμε ανοίγοντας τα μάτια μας κάθε πρωί, να νιώθαμε σίγουροι για τον Εαυτό μας και να μην αμφιβάλλαμε στιγμή για την Αυτοπεποίθησή μας;

Γνωρίζω πώς είναι να έχεις όνειρα αλλά να μην αναλαμβάνεις δράση επειδή φοβάσαι να Εμπιστευτείς τον Εαυτό σου.

Γνωρίζω επίσης, πόσο σπουδαίο είναι να μπορούμε Ελεύθεροι να εκδηλώνουμε την Αλήθεια μας, τις ικανότητές μας, τις δυνατότητές μας, δημιουργώντας την Ιδανική Ζωή, δίνοντας στα όνειρά μας μορφή!

Σκοπός μου, μέσα από αυτό τον Κύκλο Σεμιναρίων, είναι να δουλέψουμε με τις πεποιθήσεις μας. Να απελευθερώσουμε οτιδήποτε μας εμποδίζει από το να αγγίξουμε και να εκδηλώσουμε το πραγματικό μας δυναμικό, χτίζοντας ισχυρές βάσεις, την Αυτοπεποίθηση και την Σιγουριά που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να υλοποιήσουμε την Ζωή που επιθυμούμε και μας αξίζει.

Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο. Συνδυάζοντας την Πνευματικότητα με την Δράση στο γήινο πεδίο και την καθημερινότητά μας, η εργασία με την Αυτοπεποίθηση και τη Σιγουριά του Εαυτού μας γίνεται ευχάριστη και δημιουργική.

Βρισκόμαστε εδώ για να φέρουμε ισορροπία στο Πνεύμα και την Ύλη. Για να δώσουμε μορφή σε όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Είναι απαραίτητο να νιώθουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας, ότι μπορούμε να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που μας δίνονται και που εμείς Δημιουργούμε. Να κοιτάμε το μέλλον γεμάτοι με Αισιοδοξία, αναλαμβάνοντας Δράση νιώθοντας ότι η μόνη απάντηση στα όνειρά μας, είναι το Ναι! Αυτό απαιτεί Αυτοπεποίθηση και Σιγουριά!

Είμαι δίπλα σας, σε κάθε σας βήμα! Γιατί νιώθω το χτύπο της καρδιάς σας, σε κάθε σας όνειρο!

Μαζί, θα οδηγήσουμε τον Εαυτό σας, μέσα στο πεδίο της Αυτοπεποίθησης και της Σιγουριάς! Μαζί, θα κατακτήσουμε αυτό το Λαμπερό πεδίο!

Ο κύκλος σεμιναρίων ««Χτίζοντας την Αυτοπεποίθηση και την Σιγουριά μας»» αποτελείται από 7 σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε 21 μέρες, για 3 ώρες.

Καλά Θαύματα
Αγάπη και Φως
Χρυσάφη Μαρία