fbpx

7446b221816d9be9064d44fc95b80143

Ένας πολλά υποσχόμενος Δεκέμβριος εχτές έκανε πρεμιέρα. Τα φώτα άναψαν, η αυλαία άνοιξε και εμείς γεμάτοι με Αισιοδοξία περπατήσαμε σε αυτή την πρώτη μέρα του νέου, γιορτινού μήνα.

Αυτός ο μήνας εκτός από γιορτινός είναι και ο τελευταίος αυτής της χρονιάς. Είναι ο προάγγελος της νέας χρονιάς που σε λίγες μέρες θα υποδεχτούμε.

Ο μήνας αυτός ξεκίνησε με τη δόνηση του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, ο οποίος μας παροτρύνει να κοιτάξουμε σταδιακά, με Συμπόνια και Αγάπη τον χρόνο που πέρασε. Ό,τι έγινε, έγινε μας λέει. Δεν έχει καμία αξία πια να κοιτάς το παρελθόν και να νιώθεις άσχημα για αυτό. Αλλά μπορείς να το κοιτάξεις για να μπορέσεις να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σε οδήγησαν εκεί που επιθυμούσες. Αυτή η διαδικασία, χρειάζεται Αγάπη για να γίνει. Αγάπη προς τον εαυτό.
Αγάπησε το παρελθόν σου. Αγάπησε εσένα και τις επιλογές που έκανες. Και κοίταξε μπροστά με βλέμμα γεμάτο Κατανόηση, Συγχώρεση και Όρεξη για Δημιουργία.

Σημείωσε αυτά που επιθυμείς να αφήσεις πίσω. Σημείωσε όλα εκείνα τα γεγονότα που συνέβησαν και πλέον επιθυμείς να απελευθερώσεις. Η χρονιά που σε λίγες μέρες φτάνει χρειάζεται Καθαρότητα, Ειλικρίνεια, Κίνητρα Αγνά, γεμάτα Στοργικότητα. Χρειάζεται τα βήματα σου για τις ημέρες που ακολουθούν να είναι Συνειδητά και Σταθερά. Βάλε την πρόθεση να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από τύψεις και ενοχές του παρελθόντος. Απελευθέρωσε οτιδήποτε δεν σε βοηθά να εξελιχθείς και στρέψε το βλέμμα σου προς το Φως. Είσαι το Φως. Δείξε το χωρίς να φοβάσαι, χωρίς ενδοιασμούς. Συγχώρησε τον εαυτό σου για τα σχέδια που έκανες και δεν σου βγήκαν όπως τα είχες ονειρευτεί. Συγχώρησε τον εαυτό σου για αυτά που δεν έκανες. Μην κρίνεις τις επιλογές σου. Ήταν αυτές που ήταν. Το θέμα είναι από εδώ και στο εξής να γίνεις Συνειδητός και να επιλέξεις με βάση την Αλήθεια σου και την Αγάπη προς τον εαυτό σου. Μέχρι τη δύση αυτού του χρόνου έχεις το περιθώριο να δουλέψεις όλα εκείνα που χρειάζονται Συγχώρεση, Απελευθέρωση. Και με γνώμονα την εξέλιξη και την Αγάπη να θέσεις τα θεμέλια για το νέο, ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο έτος που πλησιάζει.

Η νέα χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζατε. Τα πάντα έχουν αλλάξει. Περνάτε σε μία νέα φάση Ζωής, συνειδητότητας και ενεργειών. Όλα θα αρχίσουν να λειτουργούν προς όφελος και το Ανώτερο καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας. Το εγώ θα αποκτήσει άλλη χροιά και σταδιακά θα αντικατασταθεί από το εσύ και το εμείς. Όλα αλλάζουν αγαπημένα μου παιδιά. Φορέστε τα γιορτινά σας. Έρχονται ανατρεπτικές αλλαγές που σηματοδοτούν μία νέα και Ευλογημένη εποχή.

Εμείς είμαστε στο πλευρό σας. Με την χρονιά που φεύγει ένας πλήρες κύκλος ενθυμήσεων ολοκληρώνεται και ένας νέος κύκλος ετοιμάζεται να ανοίξει. Μην πάρεις μαζί σου σε αυτό το νέο κύκλο θέματα, ενθυμήσεις, μνήμες, αναμνήσεις και φόβους που αφορούν το παλιό.

Αυτή η ολοκλήρωση είναι απαραίτητη για να μπορέσει το καινούργιο να ξεπροβάλλει, ξεδιπλώνοντας κάθε στιγμή τη μαγεία που κουβαλάει μαζί του. Προετοιμάσου, αφήνοντας πίσω σου ό,τι πλέον έχει ολοκληρώσει το σκοπό του. Χωρίς να θλίβεσαι, χωρίς να μελαγχολείς. Γιατί όλα γίνονται μόνο για καλό. Γιατί ήρθε η στιγμή να χαμογελάσεις, να πάρεις ανάσες Ελευθερίας, Επάρκειας, Αγάπης, Ευτυχίας, Ολοκλήρωσης, Πληρότητας.

Ο Δεκέμβρης είναι ο αγγελιαφόρος και ο προάγγελος μίας νέας εποχής, που όλα ανυψώνονται, μεταμορφώνονται από τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.
Ετοιμάσου… Είμαστε μαζί σου και σε βοηθάμε. Σε αγαπάμε…

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως