fbpx

images (39)

– Γιατί κάποιοι άνθρωποι να μην μπορούν να χαρούν με τον διπλανό τους; Αληθινά και αγνά; Βρίσκονται εκεί και εύχονται τα καλύτερα και όταν τελικά όλα αυτά υλοποιούνται, απομακρύνονται. Χάνονται. Τι συμβαίνει; Πόσο δύσκολο είναι τελικά, να χαρεί κάποιος με έναν άλλον άνθρωπο;

– Δύσκολο δεν είναι! Δύσκολο γίνεται όταν το εγώ αναλαμβάνει δράση. Όταν ο ανταγωνισμός μπαίνει στη μέση. Όταν το πείσμα και ο εγωισμός ελέγχουν την κατάσταση και πρωτοστατούν. Όταν θα εμφανιστεί το εγώ και θα πει “Μα εσύ είσαι καλύτερος από αυτόν. Αυτός δεν αξίζει. Μόνο εσύ υπάρχεις και αξίζεις”. Όταν μέσα σου πιστέψεις στον διαχωρισμό. Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να κρίνεις τον άλλον και να τον συγκρίνεις με εσένα. Ξεχνάς όμως κάτι. Πως δεν χρειάζεται να κρίνεις τους ανθρώπους και τις πράξεις τους γιατί δεν γνωρίζεις γιατί πραγματικά συμβαίνει κάτι! Ούτε χρειάζεσαι την σύγκριση, γιατί όλοι είστε ίσοι!

Δεν χρειάζεται ο ανταγωνισμός για να βιώσετε την Ζωή! Όλοι προσφέρετε αυτά που μπορείτε την δεδομένη στιγμή, σε εσάς και την ανθρωπότητα! Ο κάθε ένας από εσάς, διανύει το δικό του μονοπάτι και με βάση τις δικές του εμπειρίες, εργαλεία και σκοπό Ζωής καταφέρνει αυτά που μπορεί και επιθυμεί πραγματικά! Να θυμάσαι καθημερινά να δοξάζεις την Ζωή και τα πάντα γύρω σου! Γιατί όλα είναι δημιουργήματα του Θεού! Γιατί όλοι σας υπό το άγρυπνο βλέμμα του Θεού είστε Ένα!”

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως