fbpx

eutyxia

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να εργαστούμε με τους Αρχαγγέλους μας σχετικά με τον σκοπό της Ζωής μας. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ μας βοηθά να θεραπεύσουμε όλα εκείνα τα περιοριστικά που μας κάνουν να αποκλίνουμε από το μονοπάτι και τον δρόμο μας.

“Θεράπευσε φόβους, απελευθερώσου από τύψεις και ενοχές. Πες ναι στην αλλαγή, γιατί είναι Ευλογημένη. Θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου, πιο κοντά σε αυτό που Είσαι” μας λέει με ένα χαμόγελο φωτεινό.

Και συνεχίζει με ηρεμία:

“Τι είναι αυτό που μέσα σου έχεις και περιμένει να εκφραστεί; Τι είναι εκείνο που θα σε έκανε να αισθανθείς και να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος; Επέτρεψε με Αγάπη, σε αυτό που μέσα σου έχεις να γίνει η πραγματικότητα σου. Και κάθε μέρα, σχεδίαζε με ποιον τρόπο θα φτάσεις εκεί. Η διαδρομή θα σε γεμίσει με Γνώσεις, Σοφία! Θα εκτιμήσεις πράγματα, θα αναθεωρήσεις άλλα. Βλέπεις, δεν υπάρχουν καλά ή καλά. Αρνητικά ή θετικά. Είναι απλά καταστάσεις που συμβαίνουν και εσύ απλά καλείσαι να πάρεις θέση απέναντι τους. Αν κάτι σου αρέσει το κρατάς, εάν όχι, το αφήνεις να προσπεράσει. Μην δίνεις βαρύτητα σε κάτι που σου δημιουργεί δυσφορία. Μάθε να ζεις χωρίς το δράμα στην Ζωή σου. Μάθε να μιλάς για τα θετικά της Ζωής και να δίνεις σημασία μόνο σε αυτά.

Είναι φορές που μέσα από το δράμα, τον πόνο, τον φόβο, επιχειρείς να προσελκύσεις την Αγάπη στην Ζωή σου. Άκουσε με. Δεν γίνεται αυτό. Η Αγάπη χρειάζεται Αγάπη και τα παράγωγα της για να δημιουργηθεί. Ο φόβος από την άλλη θα δημιουργήσουν φόβο, λύπηση. Σε καμία περίπτωση όμως αισθήματα Αγάπης και Φωτός. Κάνε σήμερα τις επιλογές σου και πράξε με Σύνεση, Αφοσίωση, Χαμόγελο, Αισιοδοξία και Θάρρος προς τον σκοπό της Ζωής σου!

Στο έχουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβω ξανά. Είσαι πολλά παραπάνω από τους φόβους σου”.

Με αυτά τα όμορφα λόγια ο Αρχάγγελος Ραφαήλ μας εύχεται να έχουμε μία όμορφη μέρα. Να θεραπεύσουμε ό,τι χρειάζεται θεραπεία και να προχωρήσουμε με θάρρος για να θυμηθούμε ποιος είναι ο σκοπός της Ζωής μας.

Αγάπη και Φως
Τώρα και Πάντα
Αρχάγγελος Ραφαήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων φως