fbpx

pearly-gates

Ο αγαπημένος μας Αρχάγγελος Ζοφιήλ, μας καθοδηγεί αυτή την όμορφη μέρα. Είναι ντυμένος στα χρυσά. Ρίχνει από πάνω μας χρυσή βροχή και μας ζητά να χορέψουμε έχοντας τα χέρια ανοιχτά. Να ευχαριστήσουμε τους Ουρανούς για όλα τα Δώρα!

Η μέρα σήμερα με τα τρία δυάρια, μας ωθεί στην Αρμονία, στην Ισορροπία. Να στρέψουμε το βλέμμα προς τα μέσα και να δούμε ποια είναι η Αλήθεια μας. Να της επιτρέψουμε να εκδηλωθεί. Να της δώσουμε το βήμα για να ειπωθεί. Η Αφθονία σου, γλυκό μου, χρυσαφένιο μου παιδί, σχετίζεται με την εσωτερική σου Γαλήνη και Ειρήνη! Σχετίζεται με την εσωτερική σου Ευτυχία! Είσαι χαρούμενος; Ή χρειάζεσαι υλικά αγαθά για να γίνεις ή να νιώσεις ότι είσαι; Για να έχεις Αφθονία, χρειάζεσαι ισορροπία σε αυτό που Είσαι μέσα σου. Και μετά να επιτρέψεις σε αυτή την ισορροπία να εκδηλωθεί. Να γίνει πράξεις. Να γίνει Ευλογίες, δίνοντας. Η Αφθονία σου έχει να κάνει με αυτά που δίνεις και όχι με αυτά που περιμένεις να λάβεις. Η πραγματική σου Αφθονία, σχετίζεται με την εσωτερική Γνώση ότι είσαι πολλά παραπάνω από αυτά που μπορείς να έχεις. Πρόσφερε στους άλλους αυτά που αναζητάς και τότε θα δεις ό,τι επιθυμείς να έρχεται σε εσένα. Μέσα από εσένα. Γιατί αυτό που δίνεις, επιστέφει. Δίνεις με αγνότητα, όχι με σκοπό…

Σήμερα, σου συνιστώ να καθίσεις να βρεις τις ισορροπίες σου. Να ακούσεις την Αλήθεια σου. Και να συνειδητοποιήσεις ότι η πραγματική σου Αφθονία, σχετίζεται με την Πίστη και την Εμπιστοσύνη πως ήδη έχεις όλα όσα ζήτησες. Πως ο Δημιουργός έχει ήδη φροντίσει για όλες σου τις ανάγκες!

Έχε Εμπιστοσύνη και Πίστη! Δεν υπάρχει το τυχαίο στη Ζωή. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Μπορεί αυτός ο λόγος να μην είναι εμφανής σε εσένα αυτή την δεδομένη στιγμή, αλλά κράτησε την Πίστη σου ζωντανή και δυνατή. Διατήρησε την θετικότητα σου σε υψηλά επίπεδα και δες τα Θαύματα να συμβαίνουν και να κατακλύζουν τη Ζωή σου. Το θετικό πάντα φέρνει θετικό. Το καλό πάντα φέρνει καλό. Εστίασε σε αυτά που ήδη έχεις. Εστίασε στα ταλέντα σου, στις δεξιότητες σου, στις ικανότητες και τις δυνατότητες σου. Πάρε το βλέμμα από αυτά που νομίζεις ότι σου λείπουν. Πάψε να αναζητάς, γιατί έτσι δηλώνεις ότι κάτι σου λείπει. Τα πάντα είναι πλήρη! Και εσύ βρίσκεσαι εκεί ακριβώς που χρειάζεται να είσαι αυτή τη στιγμή!

Το θεωρείς τυχαίο ότι η Αφθονία, εκπορεύεται μέσα από την 2η Ακτίνα του Δημιουργού, μαζί με τη Σοφία και τη Γνώση; Η Αφθονία έχει άμεση σχέση με τη Γνώση και τη Σοφία των Ουρανών. Ότι ήδη έχεις. Ότι πριν ζητήσεις σου έχει ήδη δοθεί. Αρκεί εσύ να το νιώσεις έτσι και να πιστέψεις… Να πιστέψεις ότι σου αξίζουν αυτά που αναζητάς, να πιστέψεις σε έναν Δημιουργό Δίκαιο και σε ένα Σύμπαν που εκπληρώνει όλα τα όνειρα, τις επιθυμίες, χωρίς διακρίσεις. Όλα υλοποιούνται στον κόσμο που ζεις. Αρκεί να είσαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς, γιατί το ζητάς και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για αυτό. Μην εστιάζεις στο φόβο. Ο φόβος δεν θα σου φέρει αυτά που επιθυμείς. Η Αγάπη θα στα φέρει, πάνω στο άρμα της… Εστίασε στα θετικά γλυκό μου παιδί… Αυτό είναι το μήνυμα μου για σήμερα. Αφιέρωσε την μέρα σου σε αυτή την τόσο σπουδαία εργασία. Γράψε τα όνειρα σου. Γράψε και πέτα μακρυά τους φόβους που σχετίζονται με αυτά τα όνειρα. Και μετά κάνε έναν όμορφο διαλογισμό, οραματιζόμενος την πληρότητα, την Αφθονία που ήδη έχεις στη Ζωή σου και δες τις Πύλες της Αφθονίας να ανοίγουν για εσένα διάπλατα!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως