Ζήσε στο Σήμερα…!

images-52

Είναι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό να ζεις στο σήμερα, στο εδώ και το τώρα σου, καθώς το χθες έχει τελειώσει και το αύριο δεν έχει έρθει ακόμα…

Όσο εστιάζεις στο χθες και δεν απελευθερώνεις ό,τι είχε συμβεί, γεμίζεις τον Εαυτό σου με τύψεις, ενοχές, θυμό για κάτι το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει πια… Η υπέρ – ανάλυση όλων αυτών που έγιναν είναι κάτι που δεν σε εξυπηρετεί και δεν σε βοηθά να προχωρήσεις με Ευκολία μπροστά! Όσο εστιάζεις στο αύριο, τροφοδοτείς τον Εαυτό σου με άγχος για κάτι το οποίο μπορεί και να μην έρθει… (περισσότερα…)

«Κλείσε το παρελθόν και ξεκίνα να κάνεις το πρώτο βήμα για τη νέα σου Ζωή». – Αρχάγγελοι Καμουήλ, Ραφαήλ, Μέτατρον

443013f9c2d7de965e13d019f1887de8

Μια νέα Ζωή σήμερα μπορεί να ξεκινήσει για εσένα. Και εσύ πιο ανανεωμένος από ποτέ, να ξεκινήσεις να Δημιουργείς μέσα από το Φως.

Η μέρα μας σήμερα, έχει τριπλή Αρχαγγελική δόνηση. Οι Αρχάγγελοι Καμουήλ, Ραφαήλ και Μέτατρον, μας καθοδηγούν και μας συντροφεύουν. (περισσότερα…)

Οδηγίες για Τετραήμερη Πνευματική Εργασία

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά.

Με ιδιαίτερη Χαρά σας καλωσορίζω στην Τετραήμερη Πνευματική Εργασία του «Αγγέλων Φως».

Κάθε μέρα θα σας αποστέλλεται με e – mail ένας σύνδεσμος με τον Διαλογισμό σας σε μορφή mp3.

Ο σύνδεσμος αυτός θα σας οδηγεί σε μία σελίδα, ώστε να κατεβάσετε (download) το Διαλογισμό σε όποια συσκευή επιθυμείτε. Έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε σε παραπάνω από μία συσκευές.

Στη σελίδα που θα ανοίξει στο αριστερό μέρος υπάρχει μία εικόνα (παράθυρο) όπως φαίνεται παρακάτω.

Θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο κουμπί που γράφει Download (μπλε κουμπί στην εικόνα από κάτω).

Μετά την ολοκλήρωση της λήψης του αρχείου μπορείτε να το ακούσετε από τη συσκευή σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Είναι απαραίτητο να κατεβάσετε το αρχείο στην συσκευή σας εντός μίας εβδομάδος καθώς μετά από μία εβδομάδα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο.

* Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e – mail στα Εισερχόμενα (Inbox) μέχρι το τέλος της ημέρας, ελέγξτε το φάκελο Ανεπιθύμητα (Spam) στο e – mail σας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή σας σε αυτή την Τετραήμερη Πνευματική Εργασία.

Δηλώνω Ευγνώμων
Υποκλίνομαι μπροστά σας

Αγγέλων Φως
Χρυσάφη Μαρία

Μία φευγαλέα ματιά στο θάνατο…

Seasonal background with an array of burning Christmas candles with festive twinkling flames on a black background with shallow dof

Seasonal background with an array of burning Christmas candles with festive twinkling flames on a black background with shallow dof

Αφιερωμένο στον παππού μου που «έφυγε» για τον κόσμο των Αγγέλων το πρωινό του Σαββάτου…

Ένα μεγάλο, βαθύ και αληθινό ευχαριστώ νιώθω να σου πω βγαλμένο από την καρδιά μου… Σε Αγαπώ… Πάντα θα σε Αγαπώ… Και ας έφυγες από αυτό τον κόσμο…

Θεέ μου, μίλησε μου για το θάνατο… Τι συμβαίνει τελικά; Γιατί μας πονά; Γιατί χρειάζεται να τον βιώνουμε; (περισσότερα…)

Αναβάθμισε το σπίτι σου σε Σπιτικό… – Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ

my-sweet-home-cartoon_23-2147501911

Νιώθω τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ στο πλευρό μου…

Μιλήστε μου, τους ζητώ και χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο απλά κλείνω τα μάτια…

«Τι είναι ένα σπίτι τελικά; Δεν είναι μόνο οι 4 τοίχοι, αλλά είναι οι άνθρωποι και τα όνειρα τους που βρίσκουν καταφύγιο μέσα σε αυτούς. Είναι όλες οι στιγμές που μοιράζονται, οι συζητήσεις, τα τραπέζια με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, είναι η Φιλοξενία και η Αγάπη που αγκαλιάζει όποιον μπαίνει μέσα σε αυτό. Είναι η Χαρά, η Ευτυχία και η Προσμονή που νιώθεις για να γυρίσεις σε αυτό καθώς τελειώνεις τη δουλειά σου. (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 212