Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να αλλάξει! Αρκεί να το επιλέξουμε!

Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που έγινε όταν έφτασα και πάρκαρα το πρωί στο χώρο μου.

Βγαίνοντας από το αμάξι μου, μία κυρία με πλησίασε ζητώντας μου χρήματα. Την κοίταξα στα μάτια και είδα το πιο γλυκό γαλάζιο. Την ώρα που άνοιξα την τσάντα μου για να της δώσω χρήματα, την ακούω να μου λέει… Σε ευχαριστώ που με λυπάσαι… Η αλήθεια είναι πως η φράση της με ξάφνιασε… Κοντοστάθηκα και πριν της δώσω τα χρήματα της είπα… Δεν σας λυπάμαι… Και ούτε Εσείς να λυπάστε τον Εαυτό σας. Θυμηθείτε πώς είναι να τον Αγαπάτε…! Να αγαπάτε τον Εαυτό σας! Χαμογέλασε λίγο σαστισμένα, με ευχαρίστησε και απομακρύνθηκε. (περισσότερα…)

Ανέβα ψηλά…!

Αρχάγγελοι μου, ελάτε κοντά μου…

Και νιώθω να με διακόπτουν…

Εσύ χρειάζεται να έρθεις κοντά μας…!
Ανέβα ψηλά!
Κοίτα τα πάντα από ψηλά!
Νιώσε Ποια Πραγματικά Είσαι!

Γίνε ένα με την Πηγή! Πέτα μέσα στο Σύμπαν και Νιώσε την Ενότητα! Νιώσε την Αγάπη! Νιώσε την Τελειότητα! Επέτρεψε στον χτύπο του Σύμπαντος να ευθυγραμμιστεί με το χτύπο της δικής σου καρδιάς!

(περισσότερα…)

Πες «Σε Αγαπώ» χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος…!

Σήμερα, πες «Σε Αγαπώ» χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος! Εξάλλου ποτέ δεν χρειάζεται έναν συγκεκριμένο λόγο η Αγάπη για να εκφραστεί…!

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που έχεις στο πλευρό σου, έτσι απλά, γιατί είναι σημαντικό να εκτιμάμε και να αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μας…! (περισσότερα…)

Φρόντισε τα όνειρά σου…!

Τα εμπόδια και οι φόβοι εμφανίζονται τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η διαδικασία της υλοποίησης ενός ονείρου σου! Τα εμπόδια και οι φόβοι επιθυμούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις εάν πραγματικά επιθυμείς αυτό που ονειρεύεσαι και να σου δείξουν που μπορείς να φτάσεις…!

Εάν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, όποιο εμπόδιο εμφανιστεί, όποιος τοίχος ανυψωθεί μπροστά σου, θα κάνεις τα πάντα για να το προσπεράσεις, για να ρίξεις τον τοίχο και να υλοποιήσεις τελικά το όνειρό σου! (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 181234...Τέλος »