Πίστη…!

Μην χάνεις την Πίστη σου…!

Ιδίως τις στιγμές που πονάς…!
Ιδίως αυτές τις στιγμές φρόντισε να στρέψεις το βλέμμα επάνω ή μέσα, το ίδιο είναι, συνομιλώντας μαζί Του…!
Πες Του αυτά που σε απασχολούν…! Μίλησε Του από καρδιάς και μετά μείνε στη Σιωπή… Σε αυτή την Ιερή Σιωπή που θα σε οδηγήσει στη δική Του Σοφία και Γνώση…! Και αυτή η Σοφία και η Γνώση ακούει μόνο σε ένα όνομα…! Αγάπη…! (περισσότερα…)

Ξεκάθαροι Στόχοι…!

 

Για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας, πρέπει να γνωρίζουμε το Ποιοι Είμαστε και τι επιθυμούμε να πετύχουμε!

Χωρίς ξεκάθαρους στόχους είναι σαν να ξεκινάτε ένα ταξίδι, χωρίς όμως να γνωρίζετε τον προορισμό, μας λένε οι Ουρανοί…

Όταν όμως γνωρίζεις το που επιθυμείς να φτάσεις, τα πάντα είναι σαφή και εσύ μπορείς να επιλέξεις ποια διαδρομή θα ακολουθήσεις για να φτάσεις εκεί!

(περισσότερα…)

Πες όχι στα αρνητικά σενάρια του μυαλού…!

Σε αυτή την τόσο Υπέροχη και Ιερή στιγμή, βάλε την πρόθεση να αποφύγεις τη συνήθεια να κάνεις αρνητικά σενάρια… Το μυαλό έχει τη συνήθεια να υπεραναλύει τα γεγονότα και να προβάλει στο μέλλον το «κακό» που μπορεί να συμβεί!

Χρειάζεται να Εμπιστευτείς και να σταματήσεις να ανησυχείς για το αύριο! Γιατί στην πραγματικότητα αυτά για τα οποία ανησυχείς μπορεί και να μην συμβούν!

Μείνε εστιασμένος στο εδώ και το τώρα σου! Σε αυτή τη στιγμή! Τι είναι αυτό που τώρα συμβαίνει και υπάρχει; Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Γιατί εδώ ζεις! Στο τώρα! Γιατί εδώ μπορείς να πράξεις και να Δημιουργήσεις όλα όσα επιθυμείς!

Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, τώρα… Ζήσε στο τώρα, ολοκληρωτικά χωρίς να ανησυχείς για το αύριο! Ζήσε, δίνοντας το καλύτερο μέρος του Θεϊκού σου Εαυτού! Δώσε Εσένα και καθώς το κάνεις αυτό νιώσε Χαρά, Ευεξία, Πληρότητα, Σιγουριά και Εμπιστοσύνη πως ο σπόρος που σήμερα φύτεψες θα σου φέρει το καλύτερο αύριο που θα μπορούσες να ονειρευτείς!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Photo by Valentin Antonucci from Pexels

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να αλλάξει! Αρκεί να το επιλέξουμε!

Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που έγινε όταν έφτασα και πάρκαρα το πρωί στο χώρο μου.

Βγαίνοντας από το αμάξι μου, μία κυρία με πλησίασε ζητώντας μου χρήματα. Την κοίταξα στα μάτια και είδα το πιο γλυκό γαλάζιο. Την ώρα που άνοιξα την τσάντα μου για να της δώσω χρήματα, την ακούω να μου λέει… Σε ευχαριστώ που με λυπάσαι… Η αλήθεια είναι πως η φράση της με ξάφνιασε… Κοντοστάθηκα και πριν της δώσω τα χρήματα της είπα… Δεν σας λυπάμαι… Και ούτε Εσείς να λυπάστε τον Εαυτό σας. Θυμηθείτε πώς είναι να τον Αγαπάτε…! Να αγαπάτε τον Εαυτό σας! Χαμογέλασε λίγο σαστισμένα, με ευχαρίστησε και απομακρύνθηκε. (περισσότερα…)

Ανέβα ψηλά…!

Αρχάγγελοι μου, ελάτε κοντά μου…

Και νιώθω να με διακόπτουν…

Εσύ χρειάζεται να έρθεις κοντά μας…!
Ανέβα ψηλά!
Κοίτα τα πάντα από ψηλά!
Νιώσε Ποια Πραγματικά Είσαι!

Γίνε ένα με την Πηγή! Πέτα μέσα στο Σύμπαν και Νιώσε την Ενότητα! Νιώσε την Αγάπη! Νιώσε την Τελειότητα! Επέτρεψε στον χτύπο του Σύμπαντος να ευθυγραμμιστεί με το χτύπο της δικής σου καρδιάς!

(περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 441234...Τέλος »