Στο δικό σου Θαύμα, γίνομαι Συν – Δημιουργός…! – Μητέρα Μαρία

Με ένα λαμπερό μήνυμα η αγαπημένη μας Μητέρα Μαρία, μας καθοδηγεί…
Ας ακούσουμε το κάλεσμά της και ας ακολουθήσουμε την καθοδήγησή της…!

«Ο κάθε ένας από Εσάς εξελίσσεται στο βαθμό που μπορεί σύμφωνα με τα εργαλεία που τώρα διαθέτει και βάση όλων αυτών που η Ψυχή του επιθυμεί να βιώσει…!

(περισσότερα…)

Αγάπα…! Όσο πιο Δυνατά μπορείς…!

Happy girl

Αγάπα…! Όσο πιο δυνατά μπορείς…!
Αγάπα…! Έτσι ώστε αυτή η Αγάπη να ακουστεί…!

Εκδήλωσε την Αγάπη σου, αφήνοντας το στίγμα σου καθώς περπατάς το μονοπάτι της Ζωής σου…!

Και το πιο σημαντικό… Αγάπα χωρίς να σε νοιάζει ποιος θα σε αγαπήσει πίσω, χωρίς να αγωνιάς και να ανησυχείς για το εάν αξίζεις την Αγάπη ή εάν θα υλοποιήσεις την Αγάπη στη Ζωή σου…! Αλήθεια… Γίνεται ο Θεός να μην Αξίζει την Αγάπη; Δεν γίνεται…!  (περισσότερα…)

Ευγνωμοσύνη, Τραγούδι, Χαμόγελο…!

Autumn Girl enjoying nature on the field. Beauty Girl Outdoors raising hands in sunlight rays. Beautiful Teenage Model girl in white dress running on the Field, Sun Light. Glow Sun. Free Happy Woman

Το ήξερες…

Πως όταν νιώθεις Ευγνωμοσύνη δεν μπορείς να νιώσεις θυμό;
Πως όταν τραγουδάς δεν μπορείς να γκρινιάξεις;
Πως όταν χαμογελάς δεν γίνεται να νιώσεις κάτι αρνητικό;

Έτσι σήμερα…

(περισσότερα…)

Να θυμάσαι πως τα καλύτερα πράγματα στη Ζωή είναι δωρεάν…!

Καθώς περπατάς σε αυτή την θαυμαστή μέρα, να θυμάσαι πως τα καλύτερα πράγματα στη Ζωή είναι δωρεάν…!

Το ξέρω πως την γνωρίζεις αυτή την Αλήθεια… Απλά στην υπενθυμίζω γιατί το μυαλό μερικές φορές ξεχνά ή λησμονεί τα σημαντικά…!

Κοίτα γύρω σου… τη Φιλία, την Αφοσίωση, το Γέλιο, τη Χαρά, την Αγάπη, την Βοήθεια, την Υποστήριξη, τον Έρωτα, το Πάθος, την Αποδοχή… Καθώς τα αναγνωρίζεις όλα αυτά, αναγνωρίζεις το Θαύμα της Ζωής και τους Θησαυρούς σου!

(περισσότερα…)

Αγάπη… Όταν δύο καρδιές βιώνουν την Ένωση…!

…Το ξέρω ότι πάντοτε σε περίμενα ψυχούλα μου… Δεν ήμουν ο ίδιος πριν σε γνωρίσω… Ένιωσα επιτέλους ότι ανήκω κάπου… Μπορώ απλά να Είμαι Εγώ και αυτό να είναι αρκετό… να είναι κατανοητό… να είναι φυσικό και συνάμα μαγικό…!

Λόγια Αληθινής Αγάπης…! Μιας Αγάπης που δεν γνωρίζει όρους και όρια…! Που έχει υπερβεί κάθε περιορισμό της προσωπικότητας και του εγώ… Μιας Αγάπης που ζει μέσα στο χρόνο, που ταξιδεύει μέσα στους αιώνες και καρτερεί να ενσαρκωθεί, να πάρει μορφή και μεγαλόπρεπα να εκδηλωθεί… Όπως στην Αγάπη Αξίζει…! (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 91234...Τέλος »