Καλό μας μήνα…!

christmas-photography-tips-digital-photography-school

Καλό μας μήνα!

Εύχομαι να είναι Υπέροχα Συναρπαστικός, Θαυματουργικός, Θαυμάσιος, Λαμπερός, Μεγαλοπρεπής, Χαρούμενος, Γεμάτος με Θαύματα, Στιγμές Μαγευτικές! Να είναι Γεμάτος με Γέλια, πολλές Ζεστές και Αληθινές Αγκαλιές! Ευχές βγαλμένες από τα πιο Παραμυθένια καλντερίμια της καρδιάς μας…!

Καθώς ο τελευταίος μήνας αυτού του χρόνου μας έκανε σήμερα ποδαρικό, ας προετοιμαστούμε για τις γιορτινές μέρες που έρχονται…

Ας θυμόμαστε κάθε στιγμή πως Είμαστε οι Δημιουργοί! Πως από Εμάς εξαρτάται τι θα ζήσουμε και πώς θα το βιώσουμε!

Τι επιθυμείς αυτό το μήνα να ζήσεις; Αυτό που επιθυμείς, μην το περιμένεις! Απλά Δημιούργησε το με όλο σου το Είναι! Κάνε το για Εσένα! Γιατί όλα αυτά που Δημιουργείς Εκπροσωπούν και Χαρακτηρίζουν το Ποιος Πραγματικά Είσαι…! (περισσότερα…)

Καλό μας μήνα! Το Σύμπαν σήμερα σου λέει πως μπορείς!

images-30

Ένας μήνας Μετουσίωσης σήμερα κάνει τα πρώτα του βήματα… Και εμείς καλούμαστε να τον προϋπαντήσουμε… Να τον καλωσορίσουμε! Να του προσφέρουμε το πιο λαμπερό μας χαμόγελο… Για να είναι αυτό το ποδαρικό γεμάτο με Ευτυχία, με Χαρά, με Αγάπη και Αισιοδοξία!

Αυτός ο μήνας μας καλεί να Σκεφτούμε διαφορετικά! Έχει τη δόνηση του Αρχάγγελου Γαβριήλ, ο οποίος μας βοηθά να συνδεθούμε με το πεδίο της Χαράς… Ενισχύει την επικοινωνία και τα Νέα Ξεκινήματα! Αυτό το μήνα θέσε τα σχέδια σου σε εφαρμογή! Ανέλαβε Δράση… (περισσότερα…)

Ένας Αύγουστος γεμάτος με Αλλαγές και Συνειδητοποιήσεις μας κάνει ποδαρικό…!

15839703_sun-limghandler

Άκου την Αλήθεια σου…! Τίμα την Αλήθεια σου…! Δημιούργησε…! Λάμψε…! Αυτό είναι το μήνυμα του φετινού Αυγούστου! Ένας Αύγουστος όλο Χάρη, Νάζι, Ανεμελιά μας ωθεί να κοιτάξουμε τον Εαυτό μας με Αγάπη… Να τον φροντίσουμε, να του προσφέρουμε απλόχερα ξεκούραση και ό,τι άλλο νιώθουμε ότι χρειάζεται… Να του τα δώσουμε όλα Γενναιόδωρα χωρίς δεύτερες σκέψεις…!

Ο ολόχρυσος Ήλιος φορτίζει τα κύτταρά μας, την αύρα μας… Μην τον φοβάσαι τον Ήλιο… Ήλιος σημαίνει Φως…! Ήλιος σημαίνει Ζωή…! Παίξε μαζί Του… Άφησέ τις παιχνιδιάρικες ακτίνες του να γαργαλήσουν το δέρμα σου κάνοντας σε να χαμογελάσεις για αυτό το Θαύμα… Για τη Ζωή που βιώνεις σε αυτή την ηλιόλουστη στιγμή…!

Επέτρεψε του να σε οδηγήσει μέσα… στον ήχο της καρδιάς σου… Δηλαδή στην Αλήθεια σου…! Μείνε στη σιωπή και άκου… Μαζί με τα τζιτζίκια που χαρούμενα τραγουδούν για τον Ήλιο, σου δείχνει το δρόμο προς τον Πυρήνα της Ύπαρξής σου! Εκεί που η πιο δροσερή Αλήθεια κάθεται και αγναντεύει… Κοιτά το παρελθόν από απόσταση, αφουγκράζεται τα μέλλοντα και με Περηφάνια ζει το Παρόν!

Ποιο είναι το Τώρα σου; μας ρωτά καθώς το βλέμμα της μας κοιτάζει απαλά αλλά επίμονα, πετώντας σπίθες… Σπίθες που μαρτυρούν Ζωή…! (περισσότερα…)

Προχωράμε…! – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Μπορείς να σταθείς όρθιος πια… Σήκω… Ίσιωσε το σώμα σου… Κοίτα γύρω σου… Βρίσκεσαι μέσα στο Φως!

Πάρε το χρόνο σου σήμερα και με απαλότητα κοίτα Εσένα! Οι φόβοι καταλάγιασαν! Ήρθε η στιγμή να βρεις τους Θησαυρούς σου. Εάν το διάστημα που προηγήθηκε ήταν έντονο για Εσένα, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άσχημα για όσα έζησες. Ήταν όλα μέρος της διαδικασίας εξέλιξής σου. Κοίτα την κάθε σου στιγμή στα μάτια… Χαμογέλασε! Νιώσε Περήφανος! Και δες τις μυριάδες των Ευλογιών που η κάθε μία από αυτές τις εμπειρίες σου προσφέρει! Το εγώ θα προσπαθήσει να σε βάλει σε μία διαδικασία κριτικής, θα σου δείξει το δρόμο του θυμού, θα σε κάνει να νιώσεις θύμα, θα σε οδηγήσει να πεις κουβέντες άδικες, θα βγάλει στην επιφάνεια καλά παγιωμένες πεποιθήσεις κάνοντας σε να ακυρώσεις ανθρώπους και να γίνεις σκληρός μαζί τους… Δεν είσαι όμως όλα αυτά… Ακόμα και αν ένιωσες θυμό, ακόμα και να έγινε κάτι το οποίο σε οδήγησε να βγεις έξω από το Φως και να επιτρέψεις στο σκοτάδι να σε περιβάλλει, αγκάλιασε το… Ευχαρίστησε το… Έστω και δειλά δειλά, τόλμησε να χαμογελάσεις… Γιατί μπορεί να έγινες ένα με το σκοτάδι και τους φόβους σου, αλλά πλέον κοίτα… Βρίσκεσαι ξανά μέσα στο Φως! (περισσότερα…)

Καλό μας μήνα με Μετουσίωση, Μεταμόρφωση και Αλλαγές…

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης σήμερα μας κάνει ποδαρικό, κάνοντας όλη τη φύση να γιορτάζει…

Νεράιδες έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, χρωματίζοντας με τα πιο ζωηρά χρώματα από την παλέτα του Ουρανού όλη την πλάση! Με τα πιο μεθυστικά αρώματα ραίνουν το κάθε άνθος χωριστά, κάνοντας μας να κλείσουμε τα μάτια και να ταξιδέψουμε μαζί με τους αγαπημένους μας στα πιο μακρινά παραμυθένια μέρη καθώς η μεθυστική μυρωδιά τους γαργαλάει την όσφρησή μας…

Καθώς οι νεράιδες έχουν ριχτεί πυρετωδώς στο έργο τους, οι Αρχάγγελοι μας μεταφέρουν τα δικά τους αισιόδοξα μηνύματα για τον μήνα που σήμερα ξεκινά!

Ο μήνας αυτός είναι μήνας Μεταμόρφωσης και αλλαγών. Οι ποιότητες της Μετουσίωσης και της Μεταμόρφωσης θα μας συντροφεύουν κάθε στιγμή, κάνοντας μας να κοιτάξουμε προς τα μέσα… Να αναθεωρήσουμε τα πιστεύω μας, να συνειδητοποιήσουμε τι από όλα αυτά που κάποτε μας ταίριαζαν, δεν μας ταιριάζουν πλέον… Αυτός ο μήνας αργά αλλά σταθερά, θα μας οδηγήσει σε μία αποκορύφωση αποφάσεων και επιλογών που θα επηρεάσουν τη Ζωή μας σε όλους τους τομείς… Εάν νιώθεις πως τα μέτωπα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι πολλά, οι Αρχάγγελοι μας υπενθυμίζουν πως απλά χρειάζεται να κοιτάξεις Εσένα! Καθώς θα το κάνεις αυτό, θα δεις μαγικά όλα τα υπόλοιπα να μπαίνουν στη θέση τους… Καθώς κοιτάς Εσένα, συνειδητοποιείς πως τελικά όλα καταλήγουν σε όλα αυτά που Εσύ πρεσβεύεις και επιθυμείς!

Καθώς οι μέρες θα κυλούν, θα υπάρξουν φορές που θα αισθάνεσαι πως το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο και πως όλα σαν να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Ίσως να νιώσεις την πίεση για να τα προλάβεις όλα… Αυτές τις στιγμές να θυμάσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παίρνεις δύο βαθιές αναπνοές και να σκέφτεσαι πως αυτό που συμβαίνει δεν αφορά γεγονότα, αλλά Ευλογίες. Να σκέφτεσαι πως η μία Ευλογία διαδέχεται την Άλλη, στο μονοπάτι των Συνειδητοποιήσεων, της Εξέλιξης και της Δημιουργίας.

Ξέρω, ξέρω… πως μερικές φορές φαντάζει προκλητικό να το δεις έτσι… Αλλά στη Ζωή, αυτό που βλέπεις, αυτό λαμβάνεις…

Εάν βλέπεις θυσία, φόβους, αγώνα, πάλη, εμπόδια, προβλήματα, αυτά θα λάβεις, έτσι θα το βιώσεις, αυτός θα γίνει ο τρόπος που τα γεγονότα θα συμβούν…
Ενώ εάν κάνεις σήμερα, τώρα, μία επιλογή πως αυτό που κοιτάς είναι Ένα Δώρο και μία Ευλογία, έτσι θα συμβεί…

Είσαι ένας προφήτης… Και τώρα αναρωτήσου… Πόσες αυτοεκπληρούμενες προφητείες έχεις Δημιουργήσει; Πόσες φορές σκέφτηκες, μίλησες, ένιωσες για κάτι αρνητικά ή μέσω του φόβου και δεν το βίωσες έτσι τελικά; Το όμοιο έλκει όμοιο, είναι ένας από τους πανίσχυρους Νόμους και κανόνες που διέπουν το Σύμπαν…

Ό,τι και να αντιμετωπίζεις αυτό το διάστημα, δες το σήμερα από μία άλλη οπτική. Την οπτική που λέει, πως εάν κοιτώ το Φως, Φως θα λάβω… Οι φόβοι σε αυτή την περίπτωση γίνονται μέρος του Φωτός γιατί σε βοηθούν να γίνεις ακόμα πιο Ξεκάθαρος, Σίγουρος, να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη Εμπιστοσύνη και Πίστη για αυτό που επιθυμείς να Είσαι και να Δημιουργήσεις…!

Δες τα πάντα σαν Δώρα και Ευλογίες και απλά περίμενε… Θα δεις! Και το εννοώ κυριολεκτικά… Θα δεις πως Δώρα και Ευλογίες είναι αυτά που θα λάβεις…!

Καλό μας μήνα Άγγελοι! Ευλογίες βροχή… Τώρα και κάθε στιγμή!

Αγγέλων Φως
Χρυσάφη Μαρία

Σελίδα 1 από 601234...Τέλος »