Σταματήστε να φοβάστε τις αλλαγές, γιατί οδηγούν μόνο στο καλύτερο… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

forest-canopy-light-walp-tlg

Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στη Ζωή μας, σε κάποια κατάσταση που να είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο δίλημμα… Και ενώ γνωρίζαμε τι ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, η προσωπικότητα αρνιόταν να δεχτεί αυτό που η Ψυχή γνώριζε ότι επιθυμούσε να εκδηλώσει…

Η Ψυχή πάντα δηλώνει αυτό που επιθυμεί, χωρίς όμως να απαιτεί…

Καθώς αυτές οι σκέψεις τριγυρίζουν μέσα στο μυαλό μου, νιώθω τον αγαπημένο μου Γαβριήλ να μου μιλά…

– Τα διλήμματα πολλές φορές ξεκινάνε επειδή εστιάζετε στο πώς κάτι θα συμβεί… Ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε το Ποιοι Είστε και το τι επιθυμείτε… Πρόσεξε όμως… Μην εστιάσεις με επιμονή στο τι επιθυμείς, απλά δήλωσε το… Και επέτρεψε στο Σύμπαν να κάνει τα μαγικά του για να μπορέσει αυτό που επιθυμείς να εκδηλωθεί με τον Ύψιστο τρόπο στη Ζωή σου.

Σήμερα έλαβες μία όμορφη εν – θύμηση μέσα από τον Δάσκαλό σου… Τη θυμάσαι; (περισσότερα…)

Αμαρτία… – Αρχάγγελος Μιχαήλ

truth_sign

– Τι είναι η αμαρτία;

– Αμαρτία είναι να υιοθετείς την Αλήθεια των Άλλων, ενώ η δική σου Αλήθεια είναι διαφορετική… Αμαρτία είναι να γίνεσαι αυτό που ο Άλλος επιθυμεί να είσαι, θυσιάζοντας τον Πραγματικό σου Εαυτό και την Αλήθεια της καρδιάς σου…

Γιατί με κοιτάς έτσι;

– Γιατί άλλα μας έχουν διδάξει σχετικά με την αμαρτία…

– Το γνωρίζω… Αλλά χρειάζεται αυτή τη στιγμή να αφήσεις έξω από εσένα αυτά που σου έχουν διδάξει… Ήρθε η στιγμή να ανυψώσουμε το θέμα της αμαρτίας και να ρίξουμε επάνω του Φως…

Αμαρτία είναι να απαρνιέσαι την δική σου Αλήθεια… (περισσότερα…)

«Εστίασε και Πίστεψε» – Αρχάγγελος Ζακχιήλ

original (1)

Έρχεται κοντά σου ντυμένος στα μωβ. Με Αγάπη, σε παίρνει από το χέρι. Κάθεστε σε ένα παγκάκι, πλάι πλάι. Τα πάντα γύρω σας, μυρίζουν μωβ. Όλη η πλάση αρχίζει και ντύνεται στα γήινα. Φοράει τα φθινοπωρινά της, σιγά σιγά. Τα πάντα γύρω σας, μυρίζουν αναγέννηση, μεταμόρφωση και εξαγνισμό.

– Ποιες είναι οι πολύτιμες συμβουλές σου, αγαπημένε μου Αρχάγγελε Ζακχιήλ;

Και Εκείνος, σου πιάνει το χέρι, όπως κάνει ο γονιός, ο φίλος, ο σύντροφος, λέγοντας σου με αυτό τον τρόπο ότι σε Αγαπά και να νιώσεις ασφαλής.

– Χρειάζεται να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα. Χρειάζεται να γίνεις ξεκάθαρος. Συνειδητά επέλεξε που θες να φτάσεις. Και μείνε εκεί.

Φοβάστε να πείτε ποια είναι τα όνειρα σας. Ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Και αυτό, γιατί φοβάστε να πιστέψετε ότι αυτά που ονειρεύεστε, μπορούν να γίνουν η πραγματικότητα σας. Προσεύχεστε, παρακαλάτε, αλλά σας λείπει το πιο βασικό. Η Πίστη. Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει να φοβάστε. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει να ανησυχείτε. Ενώ, είστε διατεθειμένοι να μας παραδώσετε όλους σας τους φόβους και το κάνετε, σε στιγμές ειλικρίνειας και Πίστης, μετά ξεχνιέστε. Και πάλι εξακολουθείτε να τρέφετε τους φόβους σας. Έχετε μπει σε έναν φαύλο κύκλο. Και ενώ κάνετε βήματα να βγείτε από εκεί, συμπεριφέρεστε ακυρώνοντας την οποιαδήποτε ενεργειακή εργασία έχετε κάνει. Σας το λέμε τόσο συχνά πια. Δεν γίνεται να ζητάτε την Αγάπη μέσα από τον φόβο. Απλά δεν γίνεται. Αυτό θα παραβίαζε τον νόμο που διέπει το Σύμπαν. Πως το όμοιο έλκει όμοιο. Δεν γίνεται καλό μου παιδί. Η Αγάπη χρειάζεται Αγάπη. Έχοντας μέσα σας φόβο και εστιάζοντας σε αυτόν, απλά προσελκύετε περισσότερο φόβο. Τα πράγματα είναι απλά. Εστίασε εκεί που επιθυμείς αντί να εστιάζεις εκεί που φοβάσαι και πίστεψε ότι όλα υλοποιούνται. Δεν είσαι μόνος σου πια. Μην συμπεριφέρεσαι, λες και είσαι μόνος σου

– Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Κάνω «κακό» στον εαυτό μου. Ενώ επιθυμώ όλα τα καλά, εστιάζω σε αυτά που φοβάμαι. Τώρα; Με βοηθάς να φύγω από αυτόν τον τρόπο σκέψης και από αυτή τη ζωή;

– Ευχαρίστως. Είμαστε εδώ, για να σας βοηθάμε, μέχρι και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη Γη να θυμηθεί.

– Να θυμηθεί;

– Ναι. Να θυμηθεί πως στις φλέβες του κυλάει αίμα Θεϊκό. Είστε όλοι Θεϊκής καταγωγής. Είστε παιδιά του ίδιου Θεού. Είστε όλοι Αγάπη και Φως. Αυτό που νιώθεις ότι Είσαι στους διαλογισμούς σου, αυτή είναι η Αλήθεια. Αυτό Είσαι. Πίστεψε, πίστεψε, πίστεψε, έλεγε και έλεγε διαρκώς, τονίζοντας τις λέξεις ο Αγαπημένος μας Αρχάγγελος Ζακχιήλ.

– Σε ευχαριστώ. Ναι! Πιστεύω! του απάντησε και εκείνη με την σειρά της. Σε Αγαπώ.

– Και Εμείς σας Αγαπάμε! Είμαστε πάντα εδώ, της είπε και έμειναν εκεί, να απολαμβάνουν την φύση που ντυνόταν αργά αργά, με τα καλά της.

Αγάπη και Φως
Αρχάγγελος Ζακχιήλ
Παρέα με την
~Χρυσάφη Μαρία~

Αρχάγγελος Καμουήλ

0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176

Παρέα με τον Αρχάγγελο Καμουήλ..

Κλείνω τα μάτια… Τον οραματίζομαι να έρχεται κοντά μου. Ανοίγει την αγκαλιά του και εγώ βρίσκω την ευκαιρία να τρέξω και να κρυφτώ μέσα της.

– Κάθε φορά που με παίρνεις αγκαλιά αισθάνομαι τι ακριβώς σημαίνει η Αγάπη. Νιώθω ασφαλής. Έχω τόσα να σου πω. Νιώθω πως θέλω να κλάψω.
– Μίλα μου. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Βγάλε από μέσα σου όλα αυτά που αισθάνεσαι! Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφραστεί. Ακόμα και αν νιώσεις να κλάψεις κάν’ το.
– Η Αγάπη είναι τόσο όμορφη. Την έχω γνωρίσει. Αλλά πονάει κιόλας. Αυτό είναι που με μπερδεύει. Γιατί πονάει η Αγάπη;
– Δεν είναι η Αγάπη που σε πονάει, καρδιά μου. Η έλλειψη της είναι που σε κάνει να αγωνιάς. Ψάχνεις απεγνωσμένα να την βρεις και το άγχος μήπως δεν την αξίζεις, μήπως δεν είσαι άξιος να την κρατήσεις στη ζωή σου, σε κάνει να καρδιοχτυπάς, να αμφιβάλλεις, να πονάς. Αλλά ένα σου λέω. Σταμάτα να αγωνιάς. Την αξίζεις την Αγάπη. Αξίζεις όλα τα καλά. Στο λέω εγώ. Μπορείς να με πιστέψεις;
– Το έχω τόση ανάγκη.
– Μην με πιστεύεις από ανάγκη. Πίστεψε με γιατί σου λέω μόνο την αλήθεια. Τι λόγο έχω εξάλλου να σου πω κάτι που δεν ισχύει;
– Κανέναν λόγο δεν έχεις. Αυτό είναι αλήθεια. Σε παρακαλώ πες μου μία αλήθεια. Όποια θες εσύ!
– Πολλές θα σου πω! Σε αγαπώ! Είσαι Αγάπη! Σου αξίζει η Αγάπη! Είμαι πάντα εδώ! Κλείσε τα μάτια σου τώρα και ξεκουράσου! Όλα είναι καλά!

Πράγματι… Μέσα στην αγκαλιά σου όλα είναι καλά. Κράτα με συνεχώς. Μην με αφήσεις! Δώσε μου δύναμη και κουράγιο να πιστέψω πως όλα αυτά που μου περιγράφεις τα αξίζω. Βοήθησε με να θυμηθώ ότι Είμαι Αγάπη! Βοήθησε με να θυμηθώ και να δω ξανά το Φως! Μην με αφήσεις λεπτό…. του είπα και έκλεισα τα μάτια μου γέρνοντας πάνω του…

Αγάπη και Φως

Δια μέσου
~Χρυσάφη Μαρία~

Κάνε μία ευχή!

tumblr_lwvlp29Btz1qj68yco1_500

– Κάνε μία ευχή, μου είπε με τη χαρά ενός παιδιού!
– Τι ευχή;
– Δεν ξέρω. Ό,τι ευχή θες. Κάν’ την τώρα. Θα την πάρω μαζί μου, πάνω στον Ουρανό..
– Και μετά;
– Μετά αρχίζει το διασκεδαστικό μέρος! Αρχίζουν όλα και λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτό που ευχήθηκες να υλοποιηθεί στην πραγματικότητά σου.
– Ακούγεται τόσο απλό.
– Όχι μόνο ακούγεται, είναι κιόλας! Δοκίμασε το! Κλείσε τα μάτια και κάνε μία ευχή!
– Έχω ευχηθεί κατά καιρούς και δεν έχει γίνει αυτό που ζήτησα.
– Να σε ρωτήσω. Το ήθελες πραγματικά; Το ζήτησες από την καρδιά; Πίστευες σε αυτό; Πίστευες αληθινά; Αυτή τη φορά, απλά ζήτα κάτι από καρδιάς. Κάτι που όταν το σκέφτεσαι κάνει την καρδιά σου να χαίρεται, να πετάει, να νιώθει πως αυτό σημαίνει ζωή.
– Ωραία. Έτσι όπως το λες, φαντάζει τόσο όμορφο και απλό. Μπορώ να ζητήσω παραπάνω από ένα;
– Φυσικά, μου αποκρίθηκε γελώντας.

Και με ένα αίσθημα πληρότητας και αισιοδοξίας, έκλεισα τα μάτια για να κάνω τις ευχές μου…

Αγάπη και Φως
~Χρυσάφη Μαρία~

Σελίδα 1 από 41234