Ανιδιοτέλεια… – Αρχάγγελος Καμουήλ

25122-hands-light-give.1200w.tn

Εκπέμποντας την Αγάπη Του παντού ο αγαπημένος μας Αρχάγγελος Καμουήλ μας βοηθά σήμερα να συνειδητοποιήσουμε σχετικά με την Ανιδιοτελή Προσφορά…
Μιλώντας και ρίχνοντας από πάνω μας ροζ Ευλογίες μας καθοδηγεί για να αποκτήσουμε επίγνωση για την Δημιουργία μίας ζωής γεμάτης Φως! (περισσότερα…)

Αυτό είναι που θα έκανε η Αγάπη στο διαφορετικό… – Αρχάγγελος Καμουήλ

spirituality1

Λόγια Αγάπης και καθοδήγηση από τον Αρχάγγελο Καμουήλ… Τον Αρχάγγελο της Αγάπης. Το χρώμα της αύρας του είναι το Ροζ. Τον σχετίζουμε με την ημέρα Τρίτη. Εκπροσωπεί την 3η Ακτίνα του Δημιουργού, αυτή της Αγάπης και μαζί με το Θεϊκό του Συμπληρωματικό την Αρχάγγελο Ευσπλαχνία μας βοηθούν καθημερινά για να βρούμε και να εν – θυμηθούμε ότι Αγάπη Είμαστε Όλοι και πως Αγάπη Είναι Όλα!

«Πονάτε και πληγώνεστε όταν έχετε απαιτήσεις και προσδοκίες από τους άλλους. Όταν περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα. (περισσότερα…)

Χρυσαφένιο ξεκίνημα… – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

6E6A0730E

Ένας Αρχάγγελος από Χρυσάφι. Αυτός είναι ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ. Το χρώμα του είναι το Χρυσό. Εκπροσωπεί την 2η Ακτίνα του Δημιουργού. Αυτή της Σοφίας, της Γνώσης, της Ομορφιάς, της Αφθονίας. Σήμερα μας κρατά συντροφιά και μας βοηθά να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, χρυσαφένιο, όπως μας αξίζει…

«Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς λόγους για να νιώσετε άγχος, φόβο. Αυτό όμως που σας συμβουλεύω είναι να βρείτε εκείνους τους λόγους που θα σας κάνουν να νιώσετε Εμπιστοσύνη, Πίστη και θα σας προσφέρουν Αισιοδοξία και Χαρά. Τι πιστεύεις ότι είναι πιο ωφέλιμο για εσένα; (περισσότερα…)

Μήνυμα του Αρχαγγέλου Ζοφιήλ για τις Αποφάσεις, την Υλοποίηση, τα Όνειρα…

kartinki_blestyashki

Ένας χρυσαφένιος Αρχάγγελος, γεμάτος με τη Σοφία, τη Γνώση και την Ομορφιά των Ουρανών μας καθοδηγεί και μας μεταφέρει το δικό Του μήνυμα με σκοπό να μας βοηθήσει να οδηγήσουμε τα βήματα μας στην Ανύψωση, την Ανάταση και τη Δημιουργία μίας λαμπερής Ζωής… (περισσότερα…)

«Κλείσε το παρελθόν και ξεκίνα σήμερα κιόλας να κάνεις το πρώτο βήμα για τη νέα σου ζωή». – Αρχάγγελοι Καμουήλ, Ραφαήλ, Μέτατρον

195260-spiritwoman

Μια νέα ζωή σήμερα μπορεί να ξεκινήσει για εσένα. Και εσύ πιο ανανεωμένος από ποτέ, να Δημιουργήσεις μία ζωή γεμάτη Φως.

Η μέρα μας σήμερα, έχει τριπλή Αρχαγγελική δόνηση. Οι Αρχάγγελοι Καμουήλ, Ραφαήλ και Μέτατρον, μας καθοδηγούν και μας συντροφεύουν. (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 331234...Τέλος »