Ανιδιοτέλεια… – Αρχάγγελος Καμουήλ

25122-hands-light-give.1200w.tn

Εκπέμποντας την Αγάπη Του παντού ο αγαπημένος μας Αρχάγγελος Καμουήλ μας βοηθά σήμερα να συνειδητοποιήσουμε σχετικά με την Ανιδιοτελή Προσφορά…
Μιλώντας και ρίχνοντας από πάνω μας ροζ Ευλογίες μας καθοδηγεί για να αποκτήσουμε επίγνωση για την Δημιουργία μίας ζωής γεμάτης Φως! (περισσότερα…)

Αυτό είναι που θα έκανε η Αγάπη στο διαφορετικό… – Αρχάγγελος Καμουήλ

spirituality1

Λόγια Αγάπης και καθοδήγηση από τον Αρχάγγελο Καμουήλ… Τον Αρχάγγελο της Αγάπης. Το χρώμα της αύρας του είναι το Ροζ. Τον σχετίζουμε με την ημέρα Τρίτη. Εκπροσωπεί την 3η Ακτίνα του Δημιουργού, αυτή της Αγάπης και μαζί με το Θεϊκό του Συμπληρωματικό την Αρχάγγελο Ευσπλαχνία μας βοηθούν καθημερινά για να βρούμε και να εν – θυμηθούμε ότι Αγάπη Είμαστε Όλοι και πως Αγάπη Είναι Όλα!

«Πονάτε και πληγώνεστε όταν έχετε απαιτήσεις και προσδοκίες από τους άλλους. Όταν περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα. (περισσότερα…)

Χρυσαφένιο ξεκίνημα… – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

6E6A0730E

Ένας Αρχάγγελος από Χρυσάφι. Αυτός είναι ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ. Το χρώμα του είναι το Χρυσό. Εκπροσωπεί την 2η Ακτίνα του Δημιουργού. Αυτή της Σοφίας, της Γνώσης, της Ομορφιάς, της Αφθονίας. Σήμερα μας κρατά συντροφιά και μας βοηθά να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, χρυσαφένιο, όπως μας αξίζει…

«Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς λόγους για να νιώσετε άγχος, φόβο. Αυτό όμως που σας συμβουλεύω είναι να βρείτε εκείνους τους λόγους που θα σας κάνουν να νιώσετε Εμπιστοσύνη, Πίστη και θα σας προσφέρουν Αισιοδοξία και Χαρά. Τι πιστεύεις ότι είναι πιο ωφέλιμο για εσένα; (περισσότερα…)

Μήνυμα του Αρχαγγέλου Ζοφιήλ για τις Αποφάσεις, την Υλοποίηση, τα Όνειρα…

kartinki_blestyashki

Ένας χρυσαφένιος Αρχάγγελος, γεμάτος με τη Σοφία, τη Γνώση και την Ομορφιά των Ουρανών μας καθοδηγεί και μας μεταφέρει το δικό Του μήνυμα με σκοπό να μας βοηθήσει να οδηγήσουμε τα βήματα μας στην Ανύψωση, την Ανάταση και τη Δημιουργία μίας λαμπερής Ζωής… (περισσότερα…)

Δράση με πλώρη την αλλαγή… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

The-Path-to-Freedom

Αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας. Ίσως γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, ίσως γιατί νιώθετε ότι δεν γνωρίζετε το πώς να φέρετε αυτή την αλλαγή, ίσως γιατί σας φοβίζει το άγνωστο. Υπάρχουν φορές που νιώθετε αβοήθητοι και πως κάτι σας λείπει. Εστιάζετε στην έλλειψη και νιώθετε πως ότι κάτι θα θέλατε να ήταν διαφορετικό, αλλιώς… Και όμως… Δεν σας λείπει τίποτα. Έχετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να δράσετε στο τώρα σας και να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Απλά, χρειάζεται δράση από εσάς. Χωρίς δράση καμία αλλαγή δεν έρχεται… Δεν χρειάζεται να κάνετε και να ανατρέχετε σε δραστικές λύσεις. Μπορείτε να επιλέξετε την Αγάπη και να βάλετε σαν πρόθεση όλα να γίνουν μέσω της ηρεμίας και της απλότητας…

Κάθισε… και αφουγκράσου… νιώσε τη ζωή και τις στιγμές της…

Ρώτα τον εαυτό σου… Τι θα ήθελα για σήμερα να ζήσω και να βιώσω;

Και νιώσε την απάντηση σου… Μπορεί να είναι η χαρά, η Αγάπη, η αισιοδοξία, η τρυφερότητα, η ευγένεια, η κατανόηση, η συμπόνοια… Ή ό,τι άλλο εσύ χρειάζεσαι…

Και μετά κάνε κάτι μαγικό… Αυτό που επιθυμείς να έχεις και να βιώσεις, δώσε το σε κάποιον δικό σου άνθρωπο, (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 211234...Τέλος »