Προσευχή…!

Αυτή την προσευχή την έλαβα πριν από λίγα χρόνια και την μοιράζομαι με Αγάπη μαζί σας! Μπορείτε να την κάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε…! Είτε την λέτε δυνατά είτε από μέσα σας, να είστε συγκεντρωμένοι και να νιώθετε τη δόνηση και τη δύναμη των λέξεων…!

Αγαπημένε, Παντοδύναμε και Πάνσοφε Θεέ μου.

Σε Δέχομαι και Αναγνωρίζω μόνο Εσένα σαν τον μοναδικό Δημιουργό του Σύμπαντος, της Πλάσης και Όλων Όσων Υπάρχουν.

Σε Ευχαριστώ που καθοδηγείς καθημερινά τα βήματα μου.

Είμαι μία Λαμπερή και γεμάτη Αγάπη προέκτασή σου. (περισσότερα…)

Ποιος είναι ο Αρχάγγελος που σήμερα βρίσκεται δίπλα σου και σε καθοδηγεί;

Ποιος είναι ο Αρχάγγελος που σήμερα βρίσκεται δίπλα σου και σε καθοδηγεί;

Κλείσε τα μάτια σου και νιώσε τον ή δες τον με τα μάτια της καρδιάς…

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο όμορφο μπλε βαθύ Φως. Οι ποιότητες του είναι η Προστασία, η Δύναμη, η Ασφάλεια, η Αυτοπεποίθηση, η Σιγουριά. (περισσότερα…)

Σταμάτα να παίρνεις τις συμπεριφορές των Άλλων προσωπικά… ! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Σταμάτα να παίρνεις τις συμπεριφορές των Άλλων προσωπικά…

Ο τρόπος που αντιδρούν δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με τους ίδιους. Είναι τα πιστεύω τους, οι φόβοι τους, οι πεποιθήσεις τους που παίρνουν μορφή και γίνονται πράξεις! Εσύ απλά τους καθρεφτίζεις όλα όσα επιθυμούν, ονειρεύονται ή φοβούνται και καθώς συναναστρέφονται μαζί σου, όλα αυτά που μέσα τους έχουν, γίνονται λέξεις και πράξεις.

Όταν κάτι συμβαίνει, σημασία έχει να παραμένεις στο κέντρο σου και να παραμένεις ουδέτερος στην συμπεριφορά των Άλλων, γνωρίζοντας πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό που οι Άλλοι Είναι! Μπορείς μόνο να αποφασίζεις για το πώς εσύ θα δράσεις! Είσαι υπεύθυνος μόνο για την δική σου συμπεριφορά, τα δικά σου συναισθήματα, τις δικές σου πράξεις, σκέψεις και λέξεις…

Βρες την Αλήθεια σου και άρχισε να Παρατηρείς τους άλλους… (περισσότερα…)

Είναι εντάξει να αναγνωρίζεις τους φόβους σου… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

year-of-the-sun-2012-feast-of-the-south-east

Μαθαίνετε περισσότερα από τις δυσκολίες και τις ήττες σας, παρά από τις ευκολίες και τις νίκες σας…!

Οι δύσκολες καταστάσεις που έχεις ζήσει είναι που σε έχουν κάνει πιο Σοφό και σε οδηγούν στο να συνειδητοποιήσεις την πραγματική γοητεία πίσω από τη Χαρά και την Ευκολία! Αυτές οι ήττες, οι προκλήσεις είναι που σου επιτρέπουν να νιώσεις και να γευτείς την πραγματική γεύση της Νίκης, την Ολοκλήρωσης, της Πληρότητας!

Αναγνώρισε τους φόβους σου… Αναγνώρισε τις αδυναμίες σου… Αναγνώρισε τις δυσκολίες σου… Αναγνώρισε τις ήττες σου… (περισσότερα…)

Επικοινώνησε την Αλήθεια σου…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Teenage girl with arms outstretched at sunset

Teenage girl with arms outstretched at sunset

Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να κρύβεσαι! Η χρυσή και ιερή στιγμή του τώρα σου, σε οδηγεί στην Ελευθερία και την Απελευθέρωση…

Όποια και να είναι η Αλήθεια σου, δεν αξίζει να την κρατάς κρυφή… Γιατί η Αλήθεια που δεν μοιράζεται οδηγεί στο μαρασμό της καρδιάς… Η Αλήθεια που δεν μοιράζεται μπορεί να σε βλάψει περισσότερο από ότι μπορεί να σε ωφελήσει…

Μίλα την Αλήθεια σου, χρησιμοποιώντας λέξεις που ακτινοβολούν Φως! Επέλεξε λέξεις Γαλήνης, Ειρήνης, Αρμονίας και Υψηλού κραδασμού… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 551234...Τέλος »