Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

beten

Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ!

Πόσο σε αγαπώ!
Μη στεναχωριέσαι που αυτός ο χρόνος φεύγει!
Να χαίρεσαι για την χρονιά που σε λίγες ώρες υποδέχεσαι!
Να θυμάσαι πως είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό!
Να θυμάσαι να με φωνάζεις όποτε το νιώσεις!
Ακόμα και για μία απλή καλημέρα, να θυμάσαι να μου μιλάς!

Στέκομαι πάντα όπου εσύ με χρειαστείς!
Δίπλα σου συζητώντας απλά, περπατώντας, κάτω από την βροχή, πάνω στην αμμουδιά, κάτω από τον ήλιο ή το φεγγάρι!
Πίσω σου, έτοιμος να σε πιάσω αν πας να πέσεις!
Μπροστά σου, για να σου ανοίγω τον δρόμο και να περπατάς χωρίς φόβο!

Να θυμάσαι… Είμαι παντοτινά δίπλα σου!
Πόσο σε αγαπώ!
Εγώ και εσύ είμαστε Ένα!
Πόσο σε αγαπώ!

Αρχάγγελος Μιχαήλ
Δια μέσου
~Χρυσάφη Μαρίας~

Ο Φύλακας Άγγελος Σου!

beten

Κάθε φορά που πέφτεις
Βρίσκομαι εδώ για να σε σηκώνω

Κάθε φορά που θυμώνεις
Βρίσκομαι εδώ για να σου απαλύνω τον θυμό

Κάθε φορά που απογοητεύεσαι
Βρίσκομαι εδώ για να σου δείχνω και πάλι το Φως

Βρίσκομαι πάντα εδώ! Είμαι πάντα στο πλευρό σου, γιατί σε αγαπώ!
Ο Φύλακας Άγγελος Σου

Αγάπη και Φως
~Χρυσάφη Μαρία~

Από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ!

mysticcircle archangel michael

Από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου βλέπεις ζωή. Ζεις σε ένα όμορφο πλανήτη, παρέα με την οικογένεια σου, τους συγγενείς σου, τους φίλους σου. Προσπαθείς καθημερινά να γίνεις καλύτερος. Μέσα σε αυτή την προσπάθεια ίσως να υπάρξουν και εκείνες οι φορές που θα μιλήσεις άσχημα, θα νευριάσεις, θα βγεις από το κέντρο σου, όπως λέτε. Και εκεί είναι που σας πιάνουν τύψεις, ενοχές και αρχίζουν οι σκέψεις να γίνονται βουνό. «Τι έκανα τώρα, γιατί το έκανα αυτό, θα συνεχίσουν να με αγαπούν, θα συνεχίσουν να με θεωρούν καλό παιδί, θα σταματήσουν να με θαυμάζουν, θα σταματήσουν να με αγαπούν, να με αποδέχονται», είναι μερικές από αυτές τις σκέψεις. Ηρέμησε έχω να σου πω. Είσαστε άνθρωποι. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Σίγουρα, πίσω από τα νεύρα σου, υπάρχει ένας Θησαυρός που μπορείς να ανακαλύψεις, αλλά μην πιέζεις τον εαυτό σου, γιατί στο τέλος το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις μέσα στην παγίδα. Ποια είναι αυτή; Να προσπαθείς συνεχώς να βρίσκεις γιατί γίνονται όλα. Φυσικά αυτό το κάνεις γιατί θες να προχωρήσεις, αλλά τελικά ό,τι κρύβει από πίσω του προσκόλληση, γίνεται εμμονή. Η εμμονή μέσα της, κρύβει άγχος και το άγχος φόβο. Οπότε, εσύ μπορεί να θες να προχωρήσεις, αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνεις είναι να κολλάς. Για αυτό σου λέω, ηρέμησε. Ζήσε. Βάλε την πρόθεση να είναι όλα ήρεμα και ομαλά. Και αν κάποια στιγμή ξεφύγουν και πάλι ήρεμος να παραμείνεις. Και τι έγινε; Όταν το θελήσεις, θα κάτσουμε παρέα και θα βρούμε γιατί συνέβη αυτό που συνέβη και παρέα θα προχωρήσουμε. Όλα τα υπόλοιπα, άγχη και φόβους, άστα στο πλάι. Δεν έχουν καμία σημασία. Εσείς οι άνθρωποι έχετε μάθει και στηρίζετε την ζωή σας στη γνώμη των άλλων. Ένα έχω να σου πω. Δεν έχει καμία σημασία αυτό, γιατί όλοι στα δικά μας μάτια είστε ίσοι. Αγάπη και Φως

~Χρυσάφη Μαρία~

Σελίδα 1 από 51234...Τέλος »