Μήνυμα από τη Μητέρα Μαρία…

Με Απλότητα και Μεγαλοπρέπεια η Μητέρα Μαρία, μας μεταφέρει ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο μας οδηγεί σε μονοπάτια Ελευθερίας…!

«Ο κάθε ένας από εσάς εξελίσσεται στο βαθμό που μπορεί και βάση όλων αυτών που η Ψυχή του επιθυμεί να βιώσει…! Το σχέδιο της Ψυχής του καθενός είναι διαφορετικό και τέλειο…! Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, για να σταματήσεις να θεωρείς τον Εαυτό σου κατώτερο από τον διπλανό σου… Είσαι το ίδιο σημαντικός με τον άνθρωπο που κάθεται ή στέκεται δίπλα σου αυτή την στιγμή…! Είσαι μία Ψυχή Αθάνατη, Πανέμορφη, Λαμπερή…! Είσαι Μοναδικός και Τέλειος ακριβώς όπως είσαι…! Δεν σου λείπει τίποτα…! Είσαι τα Πάντα…! (περισσότερα…)

Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

Το Δώρο της Ζωής μέσα από την Αγάπη και το Φόβο… – Αρχάγγελος Μιχαήλ

6E6A0730E

Η κάθε μέρα είναι μέρα Ανάστασης… Εκδήλωσης και έκφρασης του εαυτού σας, μέσω του Θεϊκού… Με αυτά τα λόγια διαισθάνομαι την παρουσία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ κοντά μου…

Η κάθε σας σκέψη, το κάθε σας συναίσθημα είναι ένα είδος προσευχής και δήλωσης. Δηλώνετε όλα αυτά που Είστε, όλα αυτά που επιθυμείτε. Ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο. Τα πάντα όμως, όπως ήδη σας έχουμε ξαναπεί, βασίζονται είτε στην Αγάπη είτε στο φόβο.

Και έτσι, Γνώση από τον αγαπημένο Αρχάγγελο γειώνεται μέσα μας, στοχεύοντας στην καρδιά και την εν – θύμηση. (περισσότερα…)

Πνευματική Εργασία Συγχώρεσης με τον Ιησού μας…

All-Things-Heavenly-jesus-23107949-1024-800

Καθώς προχωράμε με Αγάπη προς την Ανάσταση του Χριστού μας, ας στρέψουμε το βλέμμα προς τα μέσα και ας κάνουμε δουλειά με τον εαυτό μας…

Ο Ιησούς μας έδωσε τον τρόπο που μπορούμε να οδηγήσουμε τα βήματα μας στο Φως. Μέσα από την Ζωή Του, μας δίδαξε ότι η Συγχώρεση είναι ένα από τα μεγαλύτερα Δώρα και ένα από τα πιο σπουδαία εργαλεία για να χρησιμοποιήσουμε, αλλάζοντας τις δονήσεις μας και εναρμονίζοντας τες με την Αγάπη και την Πηγή της Δημιουργίας. (περισσότερα…)

Λαμπερή επαγγελματική καθοδήγηση… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

angel-gabriel-blowing-his-horn-gabe-aguilar

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μας καθοδηγεί…

Όταν έρθει η στιγμή να επιλέξεις μία δουλειά που επιθυμείς να κάνεις να θυμάσαι πως στην πραγματικότητα δεν αποφασίζεις τη δουλειά…

Αλλά την εμπειρία…

Ποιος αποφασίζεις να Είσαι…
Και τι επιθυμείς να βιώσεις…
Μέσα από αυτή τη δουλειά… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 381234...Τέλος »