Μήνυμα από τη Μητέρα Μαρία…

Με Απλότητα και Μεγαλοπρέπεια η Μητέρα Μαρία, μας μεταφέρει ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο μας οδηγεί σε μονοπάτια Ελευθερίας…!

«Ο κάθε ένας από εσάς εξελίσσεται στο βαθμό που μπορεί και βάση όλων αυτών που η Ψυχή του επιθυμεί να βιώσει…! Το σχέδιο της Ψυχής του καθενός είναι διαφορετικό και τέλειο…! Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, για να σταματήσεις να θεωρείς τον Εαυτό σου κατώτερο από τον διπλανό σου… Είσαι το ίδιο σημαντικός με τον άνθρωπο που κάθεται ή στέκεται δίπλα σου αυτή την στιγμή…! Είσαι μία Ψυχή Αθάνατη, Πανέμορφη, Λαμπερή…! Είσαι Μοναδικός και Τέλειος ακριβώς όπως είσαι…! Δεν σου λείπει τίποτα…! Είσαι τα Πάντα…! (περισσότερα…)

Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

«Εργασία για την Συντροφική Αγάπη» – Αρχάγγελος Καμουήλ

tenderness_of_flowers_by_strawberry_mood-d39554l

Ημέρα Τρίτη σήμερα και τα πάντα γύρω μου μυρίζουν Αγάπη!

Ζήτα από τον Αρχάγγελο Καμουήλ να σε βοηθήσει με θέματα Αγάπης και σχέσεων! Δούλεψε μαζί του για να έρθει στην Ζωή σου, η πιο κατάλληλη για εσένα αδελφή Ψυχή σου!

«Για να θυμηθείς την Αγάπη και όλα αυτά που την απαρτίζουν χρειάζεται να αρχίσεις να την νιώθεις μέσα σου! Κάθε τι που ζεις και ζητάς, χρειάζεται να το αισθάνεσαι πρώτα! Στο κέντρο της καρδιάς! Από εκεί ξεκινάνε Όλα Όσα Είσαι!

Κάθισε με ηρεμία έχοντας τα μάτια κλειστά. Οραματίσου τον σύντροφο να έρχεται στην Ζωή σου. Πώς νιώθεις με αυτό; Υπάρχει κάποιος φόβος σχετικά με τον σύντροφο, την συντροφικότητα και το δεσμό που ξεπροβάλλει; Επιτρέπεις στην αδελφή ψυχή σου να έρθει;

Αν νιώθεις μέσα σου, διαισθητικά, πως η απάντηση είναι ναι, τότε απλά χρειάζεται να δώσεις χρόνο στον σύντροφο να έρθει!

Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε υπάρχει κάποιος φόβος που μπλοκάρει αυτή σου την επιθυμία. Παρέδωσε τον μου! Δες τον να «χάνεται» στο Φως του Θεού και να αντικαθίσταται από Ανιδιοτελή Αγάπη!

Μην φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Ούτε χρειάζεται να τους πολεμήσεις. Οι φόβοι για να φύγουν θέλουν αγκαλιά και Αγάπη!
Υπάρχουν φορές που ζητάς κάτι γλυκό μου παιδί, αλλά μέσα σου υπάρχουν μπλοκαρίσματα που δεν σου επιτρέπουν την υλοποίηση αυτών που επιθυμείς! Είμαι εδώ και σε βοηθώ για να αποδεσμευτείς από όλα εκείνα που δεν επιτρέπουν στην Αγάπη να έρθει προς Εσένα! Είμαι εδώ για να σου θυμίσω πως Αγάπη είσαι! Αυτή η Αγάπη που είσαι, θα πάρει την μορφή του συντρόφου στην Ζωή σου! Όλα ξεκινάνε από εσένα αγαπημένο μου παιδί! Σε Αγαπώ!»

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

«Ανέλαβε δράση» – Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ

angel-gabriel-blowing-his-horn-gabe-aguilar

«Διεκδικώ με Αγάπη, αυτά που επιθυμώ! Αναλαμβάνω δράση και κάθε μέρα έρχομαι ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στα όνειρά μου!»

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να λες καθημερινά στον εαυτό σου. Η δράση που σε προτρέπω να πάρεις είναι μεγίστης σημασίας! Μέσω της δράσης δημιουργούνται αυτά που εσύ αποκαλείς Θαύματα! Και μόνο όταν αναλάβεις δράση θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται η πραγματικότητα σου! Πολύ πιθανό, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, διάφορες σκέψεις να ξεπροβάλλουν από τις γωνιές του μυαλού σου. Συνήθως πρόκειται για σκέψεις αποτυχίας οι οποίες θα σε αποτρέψουν από το να αναλάβεις δράση. Και έρχομαι εγώ και σου λέω…

Καταρχήν, η λέξη αποτυχία δεν υφίσταται. Εκεί που εσύ μπορεί να βλέπεις την αποτυχία, εγώ βλέπω ευκαιρίες για εξέλιξη! Είναι αρκετό αυτό για να σε πείσω; Εάν όχι, σου λέω επίσης το εξής…

Πως η αποτυχία στην πραγματικότητα δεν είναι αποτυχία. Αλλά ο προάγγελος της Επιτυχίας! Γιατί εάν στην πορεία δεις πως κάτι δεν πηγαίνει όπως το είχες προγραμματίσει ή σκεφτεί, μπορείς να παρατηρήσεις τι συνέβη και να επαναπρογραμματίσεις την επόμενη σου κίνηση! Μέσα από αυτό το τέχνασμα, αυξάνεις τις πιθανότητες να πετύχεις αυτή την φορά. Όπως λοιπόν και να το δεις, η αποτυχία μόνο αποτυχία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί!

Επίσης, έχω κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό να σου πω. Μπορείς να τα καταφέρεις! Πιστεύω σε εσένα!

Είμαι δίπλα σου, σε κάθε σου νέο ξεκίνημα!
Είμαι εδώ, στρώνοντας το δρόμο σου με ροδοπέταλα!
Είμαι εδώ, σε στηρίζω, σε βοηθώ!
Όλα γίνονται σωστά! Όλα Είναι Ευλογημένα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Σελίδα 1 από 61234...Τέλος »