Μήνυμα από τη Μητέρα Μαρία…

Με Απλότητα και Μεγαλοπρέπεια η Μητέρα Μαρία, μας μεταφέρει ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο μας οδηγεί σε μονοπάτια Ελευθερίας…!

«Ο κάθε ένας από εσάς εξελίσσεται στο βαθμό που μπορεί και βάση όλων αυτών που η Ψυχή του επιθυμεί να βιώσει…! Το σχέδιο της Ψυχής του καθενός είναι διαφορετικό και τέλειο…! Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, για να σταματήσεις να θεωρείς τον Εαυτό σου κατώτερο από τον διπλανό σου… Είσαι το ίδιο σημαντικός με τον άνθρωπο που κάθεται ή στέκεται δίπλα σου αυτή την στιγμή…! Είσαι μία Ψυχή Αθάνατη, Πανέμορφη, Λαμπερή…! Είσαι Μοναδικός και Τέλειος ακριβώς όπως είσαι…! Δεν σου λείπει τίποτα…! Είσαι τα Πάντα…! (περισσότερα…)

Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

Γίνε Ξεκάθαρος, σε Εσένα…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

feel-free-girl-wallpaper

Η ημέρα σήμερα μας καθοδηγεί να συνδεθούμε με την εσωτερική μας Φωνή…

Επέτρεψε στον Εαυτό σου να μείνει για λίγο στη σιωπή… Ποια είναι η Αλήθεια σου; Άκουσε την ακόμα και αν επιλέξεις να ακολουθήσεις ένα άλλο μονοπάτι…! Τουλάχιστον θα γνωρίζεις το Ποιος Είσαι και το τι πραγματικά επιθυμείς…!

Σήμερα, μέσω της σιωπής, μπορείς να εν – θυμηθείς, κοιτώντας πίσω, με σκοπό να θεραπεύσεις, να αποδεχτείς και να αισθανθείς την Δύναμη που μέσα σου κατοικεί και που την οδήγησες σε έναν ύπνο βαθύ, πιστεύοντας πως έτσι θα μπορείς να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Αλλά αυτή η Δύναμη, είναι ο Θεός που σου μιλά, είναι η Φωνή του Θεϊκού που σαν ένα γλυκό φιλί θα έρθει και θα ξυπνήσει εσένα και τα όνειρά σου από το λήθαργο που είχες πέσει…

(περισσότερα…)

Πώς θα επιλέξεις σήμερα να δώσεις την Αγάπη που Είσαι; – Αρχάγγελος Γαβριήλ

love

Η Αγάπη δεν αφορά αυτά που θες και επιθυμείς, ούτε αυτά που φοβάσαι… Η Αγάπη αφορά αυτό που Εσύ Είσαι…

Εάν πιστεύεις πως η Αγάπη αφορά αυτά που θες να έχεις, τότε θα ζεις αναζητώντας την, νιώθοντας πάντα πως κάτι σου λείπει… Εάν όμως μέσα σου πιστεύεις πως η Αγάπη Είναι αυτό που Εσύ Είσαι, τότε θα ζεις δίνοντας την, εξυμνώντας την, προσφέροντας την, με οποιαδήποτε μορφή επιλέγεις κάθε στιγμή… Καθώς το κάνεις αυτό, τότε θα βιώνεις την Πληρότητα, την Ολοκλήρωση, τον Έρωτα, την Ένωση, την Ολότητα… (περισσότερα…)

Γίνε η Πηγή… – Αρχάγγελος Μιχαήλ

compassion

Μείνε Πιστός στον Εαυτό σου…! Μην καταπιέζεσαι και μην υπομένεις κάτι το οποίο δεν σου ταιριάζει προκειμένου να κερδίσεις την Αγάπη, την Αποδοχή, την Καλοσύνη από τους Άλλους… Μείνε Καλοσυνάτος απέναντι στον Εαυτό σου… Μείνε Πιστός σε Εσένα… Πάντα να επικοινωνείς την Αλήθεια σου, μέσω της Ειρήνης και πάντα να βάζεις την πρόθεση να ακούς και τον Άλλον… Να έχεις πάντα Κουράγιο να πεις αυτά που μέσα σου έχεις… Με αυτό τον τρόπο σταματάς να είσαι θύμα και δηλώνεις ξεκάθαρα στο Σύμπαν πως η Εξέλιξη είναι αυτό που επιθυμείς…

Τιμάς Εσένα, Σέβεσαι Εσένα, Υποστηρίζεις και Στηρίζεις Εσένα… Μέσω της Αγάπης. Γιατί όταν όλα γίνονται με κίνητρο την Αγάπη, τότε καθώς Τιμάς Εσένα, Τιμάς και τον Άλλον… Καθώς Σέβεσαι Εσένα, Σέβεσαι και τον Άλλον! Γιατί στον Άλλον βλέπεις τον ίδιο σου τον Εαυτό! Η προσωπικότητα θα σου προτείνει να μην προσφέρεις, θα σε ωθήσει να θιχτείς, να θυμώσεις, να μην συγχωρέσεις, να λάβεις για να δώσεις… Μόνο που Εσύ Είσαι το κέντρο του κόσμου σου…! Εσύ είσαι η Πηγή και η κινητήριος Δύναμη που δίνει ώθηση σε όλα αυτά που επιθυμείς να Δημιουργήσεις και σε όλα αυτά που Δημιουργείς τελικά…!

Ό,τι Αρετές επιθυμείς για τη Ζωή σου να ξέρεις πως θα ξεκινήσεις να τις αποκτάς μέσα από Εσένα καθώς θα τις προσφέρεις! Οι Άλλοι είναι απλά δικά σου καθρεφτίσματα… Γίνε η Πηγή όλων όσων επιθυμείς να Έχεις… Μην περιμένεις να κερδίσεις κάτι, μην περιμένεις να λάβεις κάτι. Δώσε όλα αυτά που μέσα σου έχεις! Για αυτό είσαι εδώ. Γιατί αυτό που Έχεις και Βιώνεις στη Ζωή σου, Είσαι…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Σελίδα 1 από 511234...Τέλος »