fbpx

Σεμινάριο Ακασικών Αρχείων – 1ο Επίπεδο

Τα Ακασικά Αρχεία είναι η ενεργειακή “βάση δεδομένων” που αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες σχετικά με όλες τις επιλογές που έγιναν ποτέ. Κάθε Ψυχή έχει το δικό της Ακασικό Αρχείο, το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν, από την στιγμή της γένεσης της από την Θεϊκή Πηγή.

Τα Ακασικά Αρχεία είναι πέμπτο-διαστασιακά στη ουσία τους. Σκεφτείτε τα ως μια ενεργειακή “λεωφόρο πληροφοριών” που βρίσκεται έξω από τον χώρο και τον χρόνο.
Επειδή δεν δεσμεύονται από τον χρόνο και τον χώρο, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό είναι πολύ πρακτικό, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να είμαστε φυσικά ή χρονικά παρόντες με τους ενδιαφερόμενους, ώστε να κάνουμε την Ψυχική Επανευθυγράμμιση.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα Ακασικά Αρχεία δεν είναι ένα “συγκεκριμένο μέρος”. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είμαστε μέρος των Αρχείων, ακριβώς όπως είμαστε μια Ψυχή. Τα αρχεία δεν υπάρχουν “εκεί πάνω” ενώ είμαστε “εδώ κάτω”.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολύ-διαστασιακά Όντα. Είμαστε τρίτο-διαστασιακά στην ανθρώπινη μορφή μας, τέταρτο-διαστασιακά στο επίπεδο του εγώ, και πέμπτο-διαστασιακά ως πνευματικά όντα. Όλες οι διαστάσεις συνυπάρχουν ως εκφράσεις η μία της άλλης.

Κατά την διάρκεια του τριήμερου σεμιναρίου θα διδαχθείτε:
• Το προφίλ της Ψυχής
• Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Ψυχής
• Τον σκοπό της ενσάρκωσης της
• Την ειδικότητά της
• Εστιάζουμε και εργαζόμαστε με τη συνειδητότητα μέσα από την 3η, 4η και 5η διάσταση αποκτώντας μία πιο ουσιαστική κατανόηση της Ψυχής και της συνειδητότητας.
• Βρίσκουμε τα ποσοστά των Θεϊκών Δώρων που επιτρέπουμε να λαμβάνουμε στη Ζωή μας. Συνειδητοποιούμε πόσο ευθυγραμμισμένοι είμαστε με τη Συμπαντική Πηγή και πόσο επιτρέπουμε στον Εαυτό μας να λάβει από την Ενέργεια που ονομάζουμε Δημιουργό.
• Τους περιορισμούς της Ψυχής. Μέσα από αυτή την έρευνα βρίσκουμε τους βαθύτερους λόγους που μας “μπλοκάρουν” στο να βιώνουμε τη Ζωή μας όπως την ονειρευόμαστε. Και κατανοούμε ποιοι είναι εκείνοι οι λόγοι που εμποδίζουν την Ψυχή να κάνει αυτό που επιθυμεί και αυτό για το οποίο προορίζεται.
• Βρίσκουμε τις ενσαρκώσεις στις οποίες δημιουργήθηκαν αυτοί οι περιορισμοί.
• Διδασκόμαστε τον τρόπο που κάνουμε τους καθαρισμούς για το θεραπευόμενο μας και τον τρόπο που γράφουμε τις προσευχές που θα δοθούν μετά το πέρας της προσωπικής συνεδρίας που θα κάνουμε μαζί του.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, γίνεται πρακτική εξάσκηση όλων όσων διδασκόμαστε στην κάθε ημέρα, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε στην πράξη όλη αυτή την θαυμαστή θεωρία που μας δίνεται.
Το σεμινάριο των Ακασικών Αρχείων μας δίνει πληροφορίες για την Ψυχή και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο όμορφα μπαίνουν πολλά πράγματα στη θέση τους καθώς κατανοούμε γιατί Είμαστε αυτοί που είμαστε, σε βάθος.

Θα λάβετε:
• Εγχειρίδιο
• Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Σεμιναρίου
• Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας

Κόστος Σεμιναρίου:300 Ευρώ

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση σας:

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6955-661491. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 100 Ευρώ.

Ημερομηνίες Σεμιναρίου:
24, 25, 26 Μαΐου 2019, ώρες 10.00 – 18.00 καθημερινά

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Σεμινάριο Αφθονίας για Ανέργους

«Έχεις πάντα πρόσβαση στην Αφθονία, γιατί Αφθονία Είσαι Εσύ» μας θυμίζουν οι Ουρανοί

Τι λέτε να ανοίξουμε τις Πύλες της δικής μας Αφθονίας, μέσα από την Πνευματικότητα και την Συν – εργασία με τον Πνευματικό Κόσμο;

Η έλλειψη εργασίας, δεν θα πρέπει να γίνει εμπόδιο στην διαδικασία εξέλιξής μας! Αυτές οι συναντήσεις αφορούν Ανέργους, οι οποίοι θα προσκομίσουν κάποιο σχετικό δικαιολογητικό, με σκοπό να εν – θυμηθούν και να αφυπνίσουν το πραγματικό δυναμικό τους.

Σε αυτές τις τρεις συναντήσεις θα δουλέψουμε με την:

– Αφθονία Χρημάτων
– Αφθονία Σχέσεων
– Αφθονία Καριέρας

1η Συνάντηση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 12.00 – 16.00
2η Συνάντηση: Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 12.00 – 15.00
3η Συνάντηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 12.00 – 15.00

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων:
– Θα εν – θυμηθούμε πώς να φέρουμε περισσότερη Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας, χωρίς άγχος και φόβους
– Θα απελευθερώσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε σχετικά με την εκδήλωση της Αφθονίας στη ζωή μας
– Θα σας δοθεί καθοδήγηση και θα διδαχθείτε τρόπους και τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε και να γειώσετε την Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: 2€

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να κάνετε κράτηση της θέσης σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μέχρι την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, με τους ακόλουθους τρόπους:

– Στα τηλέφωνα, 2155303137 και 6944586180
– Στο inbox της σελίδας μας στο Facebook, Αγγέλων Φως

Σας δίνετε:

– Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας.
– Ο προσωπικός σας κρύσταλλος κιτρίνης.
– Βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του σεμιναρίου.
– Σημειώσεις από την θεωρία που διδαχθήκατε.

Με εκτίμηση

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Δωρεάν Τριήμερη Πνευματική Εργασία 2018

Πριν από 3 χρόνια ένιωσα την καθοδήγηση να δημιουργήσω μία σειρά Διαλογισμών για να μπορέσουμε παρέα να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά με διάθεση άκρως θετική και αισιόδοξη! 

Με μεγάλη μου Χαρά σας προσκαλώ και φέτος να αποχαιρετήσουμε μαζί και αυτή τη χρονιά μέσα από την Τριήμερη Πνευματική μας Εργασία!

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή την Τριήμερη Πνευματική Εργασία, χρειάζεται να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνία σας.

Στις 30 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, θα σας σταλούν 3 Διαλογισμοί μαζί με ασκήσεις, απελευθερώνοντας οτιδήποτε επιθυμούμε, κάνοντας χώρο για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με την καρδιά μας ανοιχτή και με χαμόγελα!

Καλά Θαύματα, καλές Ευλογίες και καλή συνέχεια!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

* Υποχρεωτικό Πεδίο

Παρακαλώ επιλέξτε το παρακάτω:

Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

To Αγγέλων Φως χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Mailchimp. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε οτι τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Πληροφορίες για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

Δωρεά ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

Εχτές, 12 Ιουλίου 2018 παραδώσαμε στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, τον καλοκαιρινό εξοπλισμό που μαζέψαμε για τα παιδιά που μένουν εκεί!

Επιθυμώ να δηλώσω την βαθιά μου Ευγνωμοσύνη σε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή μας την πρωτοβουλία!

Οι γήινοι ανθρώπινοι Άγγελοι είναι:

Αγγελική Μ.
Αθηνά Ε.
Αλίκη Τ.
Άννα Κ.
Άννα – Σοφία Κ.
Άντζελα Κ.
Βάνα Μ.
Βασιλική Α.
Γεώργιος Μ.
Ειρήνη Π.
Έφη Α.
Κατερίνα Τσ.
Μαρία Πα/λου
Μαρία Πα/δη
Μαρία Τ.
Ουρανία Κ.
Σούλα Σ.
Σούλα Π.
Τζωρτζίνα Κ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την Στήριξη σας και την βοήθειά σας να γίνει πραγματικότητα αυτός μας ο στόχος! Να είστε όλοι καλά!

Χρυσάφη Μαρία
Ακριτίδης Χάρης

Αγγέλων Φως

Αγγελικό Ρέικι 1ος – 2ος βαθμός

Το Αγγελικό Ρέικι, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που δόθηκε στον Kevin Core από τον Αρχάγγελο Μέτατρον την περίοδο 2002 – 2003 και από τότε διδάσκεται και χρησιμοποιείται σε πάνω από 33 χώρες.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπευτικής μεθόδου, που μας βοηθά να εναρμονίσουμε και να εξισορροπήσουμε το σώμα, το νου, το πνεύμα και την ψυχή για να μπορούμε να βιώνουμε τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσω του Αγγελικού Ρέικι, ο θεραπευόμενος, έχει την δυνατότητα να αντικρίσει όλα αυτά τα περιοριστικά που βαραίνουν το υποσυνείδητο του μέσα από την Αγάπη και το Φως των Αγγέλων.

Μαθαίνει πώς να βλέπει τον εαυτό του μέσα από τις δικές τους ποιότητες και αγνές προθέσεις. Σταματά να γίνεται επικριτικός απέναντι στον εαυτό του και μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζει τη ζωή μέσω της Αγάπης των Αγγέλων μας.

Όπως γράφει και η Christine Core: «Το σεμινάριο του Αγγελικού Ρέικι θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και το σκοπό της ζωής σας…»

Ελάτε κοντά μας να μυηθείτε σε αυτό τον εκπληκτικό, εναλλακτικό τρόπο θεραπείας και να γνωρίσετε τον κόσμο του Αγγελικού Ρέικι.

Το σεμινάριο του Αγγελικού Ρέικι διαρκεί 3 μέρες. Στο σεμινάριο, σας δίνεται το εγχειρίδιο του Αγγελικού Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού, ένας κρύσταλλος λευκού χαλαζία και πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, 17:00-21:00
Σαββάτο 7 Ιουλίου 2018, 10:00-18:00
Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, 10:00-18:00

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να κάνετε κράτηση της θέσης σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μέχρι την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018.

Κόστος Συμμετοχής: 280€

Τρόποι επικοινωνίας:
* Στα τηλέφωνα, 2155303137 και 6944586180
* Στο inbox της σελίδας μας στο Facebook, Αγγέλων Φως
* Με e-mail στο info@aggelonfos.com

Σας δίνετε:
* Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας.
* Ο προσωπικός σας κρύσταλλος λευκού χαλαζία.
* Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι.
* Το εγχειρίδιο του 1ου και 2ου βαθμού.

Καλά Θαύματα
Αγάπη και Φως
Χρυσάφη Μαρία