Η Γιορτή μας για την Κοπή της Πίτας…!

Την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, σε ένα κλίμα άκρως εορταστικό πραγματοποιήθηκε η Γιορτή μας για την κοπή της πίτας μας…! 

Επιθυμώ να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους Εσάς που ήρθατε κοντά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας…!

 

Όλα ήταν Υπέροχα και εγώ νιώθω βαθιά Ευγνωμοσύνη και Χαρά…! Κάναμε Διαλογισμό, Απελευθερώσαμε φόβους, Γράψαμε Ευχές τις οποίες απελευθερώσαμε στους Ουρανούς, Κόψαμε την πίτα μας, Κάναμε ανταλλαγή Δώρων, Φάγαμε, Ήπιαμε τσάι και ζεστό κρασί…! Κάναμε έκπληξη σε δύο αγαπημένες μου «μαθήτριες» για τα γενέθλιά τους… Μοιράσαμε κρυστάλλους κιτρίνη για Αφθονία…!

Τα γέλια γέμισαν κάθε σπιθαμή του χώρου…! Η Αγάπη, η Χαρά ήταν διάχυτες… Όλα ήταν Λαμπερά και προπάντων τα χαμόγελα στα πρόσωπά μας…!

 

Ευχαριστώ όλους εσάς που με βοηθήσατε να οργανώσουμε αυτή την ιδιαίτερη και ξεχωριστή γιορτή…!

 
Να είμαστε όλοι καλά, να οργανώνουμε και να απολαμβάνουμε ξεχωριστές γιορτές όσο πιο συχνά γίνεται…! Το βιβλίο της Ζωής μας να είναι γεμάτο με στιγμές πλημμυρισμένες από Χαρά, από Γέλια, από Χαμόγελα, από Αγάπη…!
 
Οι ώρες που περάσαμε μαζί ήταν γεμάτες με Αφθονία σε όλα τα επίπεδα!
 
Είμαι Χαρούμενη! Είμαι Ευγνώμων…!
 
Σας ευχαριστώ… γιατί όλοι σας, δίνετε μορφή στο Αγγέλων Φως…! Να είστε όλοι καλά!
 
Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Η Νέα Ιστοσελίδα του Αγγέλων Φως

Η Αγάπη για τους ανθρώπους, γίνεται το κίνητρο για να βρισκόμαστε με αφοσίωση σε μία διαρκεί διαδικασία εξέλιξης και δημιουργίας.
Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του Αγγέλων Φως.
Η μοντέρνα δομή και η αναβαθμισμένη αισθητική, σε συνδυασμό με την αρμονία χρωμάτων και την εύκολη περιήγηση, μετατρέπουν το ταξίδι σας στην πνευματικότητα σε ιδιαίτερο και ξεχωριστό.
Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τις προσωπικές συνεδρίες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται από το Αγγέλων Φως, για τα τελευταία νέα μας, καθώς επίσης και για τους νέους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας.
Το Αγγέλων Φως συνεχίζει να δημοσιεύει νέα άρθρα μέσω της Αγάπης με σκοπό την στήριξη, την υποστήριξη, την βοήθεια και την αυτογνωσία.
Το νέο μας λογότυπο, σχεδιασμένο από την Βασιλική Μπλούκου, συντελεί και αυτό στην γενικότερη αναβάθμιση του Αγγέλων Φως.

4ήμερη Πνευματική Εργασία

Είναι πολύ σπουδαίο όταν βλέπεις τα σημάδια της καρδιάς σου και μπορείς και υλοποιείς την καθοδήγηση που σου δίνει… Ήταν πριν από 2 χρόνια που ένιωσα να δημιουργήσω 4 διαλογισμούς… Τετραήμερη Πνευματική Εργασία ήταν ο τίτλος! Και έτσι είχα κάνει… Να τους Δημιουργήσω με Αγάπη και να τους στείλω σε όποιον το επιθυμεί, δωρεάν! Έτσι έγινε και πέρυσι! Έτσι έγινε και φέτος! Δημιούργησα 4 νέους διαλογισμούς μαζί με απλές ασκήσεις και συνδέθηκα με πάνω από 100 ανθρώπους, οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία να τους λάβουν!

Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε λέγοντας μου πόσο απολαύσατε την Τετραήμερη Πνευματική μας Εργασία!

Επιτρέψτε μου, να μοιραστώ μαζί σας, το μήνυμα που μου έστειλε μία «μαθήτριά» μου… Κάποια στιγμή άκουγε την 3,5 χρονών κορούλα της να σιγοψιθυρίζει… Πλησίασε και την είδε να έχει κλειστά τα μάτια και να σιγοψιθυρίζει τον διαλογισμό! Τον είχε μάθει απέξω…! Είμαι σίγουρη πως μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου και την Συγκίνηση μου! Οπότε, εφόσον είμαστε Ψυχές και όλες συνδεόμαστε μεταξύ μας, να γνωρίζετε πως είχαμε στην παρέα μας ένα μικρό Αγγελάκι 3,5 χρονών!

Δεν σας γνωρίζω όλους προσωπικά, αλλά οι Ψυχές μας γνωρίζονται και αυτό είναι που έκανε και αυτή την Εργασία Ιδιαίτερη, Μοναδική και Ξεχωριστή!

Ήταν μεγάλη μου τιμή που και μέσα από αυτό τον τρόπο συνδεθήκαμε, αποχαιρετήσαμε τον παλιό χρόνο και υποδεχτήκαμε τον καινούργιο μαζί…!

Βάζω την πρόθεση κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη από τον άνθρωπο που ήμουν και να μπορώ να προσφέρω ό,τι μπορώ κάθε στιγμή…! Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι Ιερός… Βρισκόμαστε εδώ για να εκδηλώνουμε στο βαθμό που μπορούμε το Θεϊκό… Δεν υπάρχει στιγμή που να μην συμβαίνει αυτό, απλά είναι μαγικό όταν συμβαίνει συνειδητά…!

Αυτό είναι η Φώτιση…! Να ξέρω Ποιος Είμαι, Που Είμαι και Γιατί Είμαι Εδώ που Είμαι…!

Υποκλίνομαι μπροστά σας…!

Σας ευχαριστώ…!

Με εκτίμηση
Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Angelic Reiki Master Teacher

Φέτος, για πρώτη φορά, είχα την τιμή να «στέψω» τους πρώτους μου Δασκάλους στο Αγγελικό Ρέικι. Ανθρώπους Άξιους, Ηθικούς και Υπέροχους, οι οποίοι άκουσαν και τίμησαν το κάλεσμα της καρδιάς τους, για να προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους και την Αγάπη τους στην ανθρωπότητα.
Μέσα από την καρδιά μου, τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πνευματικό τους έργο και δηλώνω Ευγνώμων που ήρθαν κοντά μου για να λάβουν τον τίτλο του Δασκάλου στο Αγγελικό Ρέικι!

Σελίδα 1 από 212