Ο Αρχάγγελος Καμουήλ, μας μιλά για την Προσευχή…

beten

Συνήθως προσευχόμαστε, από ένα σημείο φόβου. Κλείνουμε τα μάτια και παρακαλάμε το Θεό, τους Αρχαγγέλους Του για να μας δώσει αυτό που μας λείπει, αυτό που επιθυμούμε να έχουμε στη Ζωή μας… Και όμως, αυτός ο τρόπος προσευχής, οδηγεί αυτό που επιθυμούμε να απομακρύνεται από εμάς.

Όταν προσεύχεστε νιώθοντας μέσα σας φόβο, αγωνία, ανησυχία, στην πραγματικότητα διώχνετε μακρυά αυτό που επιθυμείτε να συμβεί, μας εξηγεί ο Αρχάγγελος Καμουήλ. Δεν μπορείς να Δημιουργήσεις Υγεία, όταν φοβάσαι για αυτήν. Δεν μπορείς να Δημιουργήσεις Αφθονία, όταν με τον τρόπο σου, δηλώνεις ότι φοβάσαι τα χρήματα ή όταν δηλώνεις ότι δεν έχεις. Δεν γίνεται να επιθυμείς να έχεις μία δουλειά, ένα νέο σπίτι, ένα αυτοκίνητο, ή οτιδήποτε άλλο εσύ επιθυμείς νιώθοντας φόβο μέσα σου… (περισσότερα…)

Μίλα από καρδιάς στο Θεό…

images-(51)

Αγκάλιασε με. Εδώ νιώθω Σιγουριά! Νιώθω Ασφαλής! Μπορώ να αφεθώ. Νιώθω τόση Γαλήνη! Έτσι αισθάνομαι κάθε που βρίσκομαι μέσα στην αγκαλιά σου. Είσαι η αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά μαζί. Είσαι η πρώτη αγκαλιά της μαμάς στο παιδί της, τη στιγμή της γέννας… (περισσότερα…)

Μία προσευχή για καληνύχτα…

Girl-praying

Απλά κλείνω τα μάτια μου

Και προσεύχομαι σε εσένα Θεέ μου και Άγγελοι μου!

Στείλτε Ειρήνη σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας.
Αγάπη, Φως και Ευλογίες σε κάθε έναν άνθρωπο.

Ιδίως σε αυτούς που η καρδιά τους είναι γεμάτη με θυμό, με μίσος, με φόβο.
Απαλύνετε την καρδιά τους. Κάντε την να ανοίξει στην Αγάπη. Ψιθυρίστε τους, πως ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν όλα είναι Φως.
Όταν γέλια ακούγονται παντού.

Οραματίζομαι έναν κόσμο γεμάτο χαμόγελα, Eιρήνη, Αγάπη, αρμονία, ανθρωπιά!

Παραλάβετε αυτά τα απλά, γεμάτα Αγάπη λόγια μου και μοιράστε τα με τη μορφή Ευλογιών πάνω από όλη την ανθρωπότητα.

Με πρόθεση στέλνω Αγάπη και Φως, σε κάθε έναν άνθρωπο πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

Με βάση το Νόμο της Ελεύθερης Βούλησης, το Νόμο της Αβλάβειας και του Ανώτερου Καλού.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Σας ευχαριστώ! Έγινε, έγινε, έγινε!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Aγγέλων Φως

Μία τρυφερή προσευχή για την πατρική μας οικογένεια

large-praying-angel-statue-05-600

Άγγελε μου, σου λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ προκαταβολικά. Σου ζητώ να στείλεις περίσσια βοήθεια στην πατρική μου οικογένεια. Στους γονείς μου και τα αδέρφια μου. Βοήθησε τους να θυμηθούν ότι Αγάπη Είναι. Να βγουν από το δράμα και τον πόνο. Να δουν το Φως που μέσα τους υπάρχει και να ξεκινήσουν να αλλάζουν τις ζωές τους προς το καλύτερο.

Και εγώ εάν μπορώ να κάνω κάτι για να τους βοηθήσω, με Σεβασμό πάντα στην ελεύθερη τους βούληση και το Ανώτερο Καλό Όλων, καθοδήγησε με να το κάνω. Βάζω την πρόθεση να γίνω βοηθός σου, σε αυτό το έργο φωτός.

Και αν κάποια στιγμή μέσα στο χωροχρόνο διαφωνήσαμε και νιώσαμε την στεναχώρια να μας κυριεύει, βάζω την πρόθεση να τους συγχωρέσω. Και ζητώ και από εκείνους συγχώρεση. Είμαστε Όλοι Αγάπη. Τους Αγαπώ και τους συγχωρώ, στο βαθμό που καθημερινά μπορώ. Βοήθησε μας μέσα από την Αγάπη των Ουρανών να ανυψωθούμε και να ζήσουμε Ειρηνικά, Αρμονικά, γεμάτοι Στοργή, Κατανόηση και Αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Σε ευχαριστώ. Δείχνω Εμπιστοσύνη στο Θεϊκό έργο. Έχω Πίστη πως όλα γίνονται σωστά. Οραματίζομαι τους ανθρώπους μου μέσα στο Φως, την Αισιοδοξία, τη Χαρά και την Αγάπη. Πόσο όμορφοι και λαμπεροί είναι Όλοι. Χαίρομαι που με βοηθάς να τους δω στην πραγματική, λαμπερή τους Διάσταση. Προσεύχομαι για να θυμηθούν. Σε ευχαριστώ. Έγινε, έγινε, έγινε.

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Μία όμορφη, απλή προσευχή για κάθε μέρα

Stairway-to-Heaven-R

Άγγελοι οδηγοί μου
Άγγελοι της Αγάπης και του Φωτός

Μείνετε δίπλα μου σε όλη την διάρκεια αυτής της ημέρας. Καθοδηγείστε τα βήματα μου, τα λόγια μου και τις πράξεις μου. Κρατάτε μου το χέρι διαρκώς και οδηγείστε με στο καλύτερο για εμένα.
Βάζω την πρόθεση να βρίσκομαι διαρκώς σε επικοινωνία μαζί σας
Για να μπορώ να λαμβάνω τα μηνύματα σας και με Αγάπη να μιλώ, να σκέφτομαι και να πράττω.

Είμαι Αγάπη! Είμαι Φως!
Σας ευχαριστώ για όλα όσα μέχρι τώρα μου έχετε προσφέρει! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για όλα όσα θα ζήσω από εδώ και στο εξής! Ξέρω πως όλα θα είναι υπέροχα και εγώ με Αισιοδοξία θα οδηγηθώ στη Χαρά, την Ευτυχία, την Αισιοδοξία και την Αγάπη! Ευχαριστώ! Έγινε, έγινε, έγινε!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Σελίδα 1 από 3123