Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

Μία γλυκιά προσευχή για καλημέρα…

5161669948_d3792d41f3_b

Η δύναμη της Προσευχής είναι συγκλονιστική… Είναι πολύ σημαντικό η Προσευχή που κάνουμε να πηγάζει από την καρδιά μας και να είναι μία δήλωση Ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών παρά έλλειψης. Αντί να παρακαλάμε το Θεό για να κάνει κάτι για εμάς, όπου αυτός ο τρόπος δηλώνει φόβο, να συνδεθούμε με την Αγάπη και έχοντας ακλόνητη Πίστη να δηλώσουμε ότι αυτό που επιθυμούμε έχει Ήδη συμβεί…! Τότε είναι που η μηχανή του Σύμπαντος μπαίνει σε λειτουργία και η επιθυμία μας γίνεται η πραγματικότητα μας…

Φτιάξτε τις δικές σας προσευχές… Επιλέξτε με Σοφία τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε και επίσης φροντίστε τα Συναισθήματα σας να είναι θετικά, αισιόδοξα και χαρούμενα καθώς γράφετε και διαβάζετε την προσευχή σας… Ο λόγος σας να είναι σταθερός, αργός και να νιώθετε τη δόνηση της κάθε λέξης… Παράλληλα μπορείτε να οραματίζεστε την ενέργεια σας να ταξιδεύει μέσα στο Σύμπαν φέρνοντας Ευλογίες και Θαύματα στη Ζωή σας…

Καλημέρα Θεέ μου…
Καλημέρα Αρχάγγελοι μου…
Καλημέρα Φύλακα Άγγελε μου…
Καλημέρα Μητέρα Γη…

Ευχαριστώ για αυτήν την ημέρα
Και τις ευκαιρίες που μου δίνονται
Για να Δημιουργήσω ό,τι καλύτερο μπορώ…

Ευχαριστώ για την ιερή και χρυσή στιγμή του τώρα μου… (περισσότερα…)

Προσευχή…

holyspirit

Διαβάστε αργά, σταθερά, νιώθοντας την δόνηση της κάθε λέξης… Οραματιζόμενοι πως το πιο Καθάριο Φως, γειώνεται μέσα σας από τους Ουρανούς…

Αγαπημένο μου Άγιο Πνεύμα
Σε ευχαριστώ για το Φως
Για την Ελπίδα
Για την Αγάπη
Και για όλες τις Αρετές
Μέσα από τις οποίες
Με βοηθάς να ζω
Την κάθε μου μέρα
Την κάθε μου στιγμή
Αγκάλιασε με, με την ιερή σου φλόγα
Προσφέροντας μου Ζεστασιά και Θαλπωρή

Αγκάλιασε όλο τον κόσμο, όλη την ανθρωπότητα

Σε Ευχαριστώ για την Ενότητα (περισσότερα…)

Ο Αρχάγγελος Καμουήλ, μας μιλά για την Προσευχή…

beten

Συνήθως προσευχόμαστε, από ένα σημείο φόβου. Κλείνουμε τα μάτια και παρακαλάμε το Θεό, τους Αρχαγγέλους Του για να μας δώσει αυτό που μας λείπει, αυτό που επιθυμούμε να έχουμε στη Ζωή μας… Και όμως, αυτός ο τρόπος προσευχής, οδηγεί αυτό που επιθυμούμε να απομακρύνεται από εμάς.

Όταν προσεύχεστε νιώθοντας μέσα σας φόβο, αγωνία, ανησυχία, στην πραγματικότητα διώχνετε μακρυά αυτό που επιθυμείτε να συμβεί, μας εξηγεί ο Αρχάγγελος Καμουήλ. Δεν μπορείς να Δημιουργήσεις Υγεία, όταν φοβάσαι για αυτήν. Δεν μπορείς να Δημιουργήσεις Αφθονία, όταν με τον τρόπο σου, δηλώνεις ότι φοβάσαι τα χρήματα ή όταν δηλώνεις ότι δεν έχεις. Δεν γίνεται να επιθυμείς να έχεις μία δουλειά, ένα νέο σπίτι, ένα αυτοκίνητο, ή οτιδήποτε άλλο εσύ επιθυμείς νιώθοντας φόβο μέσα σου… (περισσότερα…)

Μίλα από καρδιάς στο Θεό…

images-(51)

Αγκάλιασε με. Εδώ νιώθω Σιγουριά! Νιώθω Ασφαλής! Μπορώ να αφεθώ. Νιώθω τόση Γαλήνη! Έτσι αισθάνομαι κάθε που βρίσκομαι μέσα στην αγκαλιά σου. Είσαι η αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά μαζί. Είσαι η πρώτη αγκαλιά της μαμάς στο παιδί της, τη στιγμή της γέννας… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 51234...Τέλος »