Πνευματική Εργασία με τον Ιησού μας…!

All-Things-Heavenly-jesus-23107949-1024-800

Καθώς προχωράμε με Αγάπη προς την Ανάσταση του Χριστού μας, ας στρέψουμε το βλέμμα προς τα μέσα και ας κάνουμε δουλειά με τον Εαυτό μας…

Ο Ιησούς μας έδωσε τον τρόπο που μπορούμε να οδηγήσουμε τα βήματα μας στο Φως. Μέσα από την ζωή Του, μας δίδαξε ότι η Συγχώρεση είναι ένα από τα μεγαλύτερα Δώρα και ένα από τα πιο σπουδαία εργαλεία για να χρησιμοποιήσουμε, αλλάζοντας τις δονήσεις μας και εναρμονίζοντας τες με την Αγάπη και την Πηγή της Δημιουργίας. (περισσότερα…)

«Η κάθε αλλαγή, ξεκινά πάντα από εσένα» – Αρχάγγελος Μιχαήλ

953982698f48f69ed861bff99d867904

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, μας μιλάει με λόγια Αγάπης που αγγίζουν την καρδιά μας τρυφερά…

«Πώς γίνεται όταν επαναλαμβάνεις διαρκώς τα ίδια μοτίβα συμπεριφορών και αντιλήψεων να έχεις την απαίτηση τα αποτελέσματα να είναι διαφορετικά;

Ενώ κάνετε τα ίδια πράγματα, ενώ έχετε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση σχετικά με ανθρώπους ή και καταστάσεις που σας απασχολούν, παράλληλα έχετε την απαίτηση τα αποτελέσματα, οι αντιδράσεις και οι συνέπειες να είναι διαφορετικές. Πώς γίνεται αυτό; (περισσότερα…)

«Οι φόβοι είναι δώρα…» – Αρχάγγελος Γαβριήλ

αρχείο λήψης (14)

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ σήμερα μας λούζει με το λευκό Φως της αγνότητας του και με Αγάπη μας λέει:

«Οι φόβοι είναι δώρα… Χρειάζεται απλά να σκίσεις το περιτύλιγμα και να δεις τι υπέροχο κρύβεται μέσα τους!

Οραματίσου ένα δωμάτιο όπου εκεί μέσα είναι όλοι σου οι φόβοι και συζητάνε μεταξύ τους. Τι λένε; Τι δώρα είναι εδώ για να σου προσφέρουν;
Νομίζεις πως ο φόβος δεν θέλει να φύγει από εσένα; Ο φόβος ήρθε, για να σου θυμίσει αυτό που χρειάζεσαι και να φύγει.

Αντιστέκεσαι εσύ, αντιστέκεται και εκείνος. Πείσμα αυτός, πείσμα εσύ. Αρνείσαι να τον αγκαλιάσεις, αρνείται να φύγει. Και αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται και εσύ πονάς και νιώθεις αδύναμος να προχωρήσεις.

Οι φόβοι είναι εδώ για να ξεπερνιούνται. Οι φόβοι είναι μεταβατικά στάδια που σε οδηγούν στην Αγάπη, τη Χαρά, την Ελευθερία, την Αισιοδοξία και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς!

Όσο περισσότερο φοβάσαι τον φόβο, τόσο περισσότερο θα επιμένει και αυτός. Γιατί, άκουσε με, έχει δώρα να σου προσφέρει. Λάβε τα δώρα του και δες τον να φεύγει. Μετέτρεψε το φόβο σε δύναμη, σε συνειδητοποίηση και οδήγησε τον εαυτό σου στο Φως. Είμαι εδώ και σε βοηθώ!

Σήμερα μπορούμε να καθίσουμε παρέα και να δουλέψουμε με εκείνον τον φόβο που επιθυμείς να φύγει στο εδώ και το τώρα. Να δούμε από απόσταση γιατί είναι εδώ και να τον δούμε να απομακρύνεται από εσένα και την Ζωή σου αφήνοντας την γλύκα του αποχωρισμού στην καρδιά και την αίσθηση της Ελευθερίας και της Απελευθέρωσης μέσα σου! Και τότε θα νιώσεις ότι αυτός ο φόβος τελικά άξιζε την Αγάπη σου! Πάμε λοιπόν να Αγαπήσουμε και να αγκαλιάσουμε τους φόβους σου; Αυτό είναι το κλειδί για να τους δεις να απομακρύνονται!»

Αγάπη και Φως
Αρχάγγελος Γαβριήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Καλωσορίζουμε τις αλλαγές!

94698c40fdd424c28606be926021ce643735b85128a1d174706def68a3658ef5

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί έρχονται αλλαγές!
Αλλάζουμε! Ανανεωνόμαστε! Και όπως τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους και τους πιάνει ανυπομονησία και ενθουσιασμός, έτσι και εγώ ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου και κάποια από αυτά τα υπέροχα που προετοιμάζουμε για εσάς!
Καταρχήν, αλλάζει το blog μας. Το δημιουργούμε από την αρχή! Καινούργια χρώματα, καινούργια δομή!
Στην σελίδα μας, θα υπάρχει περισσότερη, πιο πλούσια και λεπτομερής θεματολογία, σχετικά με τους Αγγέλους μας και τη ζωή, μέσα φυσικά από το δικό τους πρίσμα. Πάντα μέσα από την δική τους ματιά!
Θα δημιουργηθούν νέες ομάδες, εκτός από τις δύο Ομάδες Αφθονίας που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη!
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όλα αυτά και φυσικά ακόμα περισσότερα θα αναρτηθούν με λεπτομέρειες, διαθέσιμα με απέραντη Αγάπη για όποιον το επιθυμεί.
Η Αγάπη μου για τους Αγγέλους και για όλους εσάς, έγινε το κίνητρο μου για να μπορέσω να σας προσφέρω απλόχερα όλα αυτά που έχω μέσα μου! Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε και με βοηθάτε. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση, για την εμπιστοσύνη σας και την Αγάπη σας!
«Για να μπόρεσα να αλλάξω εγώ, σημαίνει πως μπορείς και Εσύ!»
Σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Σελίδα 1 από 212