Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Ξεκινάνε σύντομα:

Σεμινάριο Αφθονίας για Ανέργους
Ημερομηνία έναρξης:
Παρασκευή 18 Απριλίου 2019, 12:00
Χώρος Διεξαγωγής: 
Αγγέλων Φως, Αγορακρίτου 11, (5 λεπτά από το Μετρό, Σταθμός Αττική)

«Έχεις πάντα πρόσβαση στην Αφθονία, γιατί Αφθονία Είσαι Εσύ» μας θυμίζουν οι Ουρανοί

Τι λέτε να ανοίξουμε τις Πύλες της δικής μας Αφθονίας, μέσα από την Πνευματικότητα και την Συν – εργασία με τον Πνευματικό Κόσμο;

Η έλλειψη εργασίας, δεν θα πρέπει να γίνει εμπόδιο στην διαδικασία εξέλιξής μας! Αυτές οι συναντήσεις αφορούν Ανέργους, οι οποίοι θα προσκομίσουν κάποιο σχετικό δικαιολογητικό, με σκοπό να εν – θυμηθούν και να αφυπνίσουν το πραγματικό δυναμικό τους.

Σε αυτές τις τρεις συναντήσεις θα δουλέψουμε με την:

– Αφθονία Χρημάτων
– Αφθονία Σχέσεων
– Αφθονία Καριέρας

1η Συνάντηση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 12.00 – 16.00
2η Συνάντηση: Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 12.00 – 15.00
3η Συνάντηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 12.00 – 15.00

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων:
– Θα εν – θυμηθούμε πώς να φέρουμε περισσότερη Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας, χωρίς άγχος και φόβους
– Θα απελευθερώσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε σχετικά με την εκδήλωση της Αφθονίας στη ζωή μας
– Θα σας δοθεί καθοδήγηση και θα διδαχθείτε τρόπους και τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε και να γειώσετε την Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: 2€

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να κάνετε κράτηση της θέσης σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μέχρι την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, με τους ακόλουθους τρόπους:

– Στα τηλέφωνα, 2155303137 και 6944586180
– Στο inbox της σελίδας μας στο Facebook, Αγγέλων Φως

Σας δίνετε:

– Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας.
– Ο προσωπικός σας κρύσταλλος κιτρίνης.
– Βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του σεμιναρίου.
– Σημειώσεις από την θεωρία που διδαχθήκατε.

Με εκτίμηση

Χρυσάφη Μαρία

Σεμινάριο Ακασικών Αρχείων - 1ο Επίπεδο
Ημερομηνία έναρξης:
Παρασκευή 24 Μαίου 2019, 10:00
Χώρος Διεξαγωγής: 
Αγγέλων Φως, Αγορακρίτου 11, (5 λεπτά από το Μετρό, Σταθμός Αττική)

Τα Ακασικά Αρχεία είναι η ενεργειακή “βάση δεδομένων” που αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες σχετικά με όλες τις επιλογές που έγιναν ποτέ. Κάθε Ψυχή έχει το δικό της Ακασικό Αρχείο, το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν, από την στιγμή της γένεσης της από την Θεϊκή Πηγή.

Τα Ακασικά Αρχεία είναι πέμπτο-διαστασιακά στη ουσία τους. Σκεφτείτε τα ως μια ενεργειακή “λεωφόρο πληροφοριών” που βρίσκεται έξω από τον χώρο και τον χρόνο.
Επειδή δεν δεσμεύονται από τον χρόνο και τον χώρο, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό είναι πολύ πρακτικό, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να είμαστε φυσικά ή χρονικά παρόντες με τους ενδιαφερόμενους, ώστε να κάνουμε την Ψυχική Επανευθυγράμμιση.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα Ακασικά Αρχεία δεν είναι ένα “συγκεκριμένο μέρος”. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είμαστε μέρος των Αρχείων, ακριβώς όπως είμαστε μια Ψυχή. Τα αρχεία δεν υπάρχουν “εκεί πάνω” ενώ είμαστε “εδώ κάτω”.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολύ-διαστασιακά Όντα. Είμαστε τρίτο-διαστασιακά στην ανθρώπινη μορφή μας, τέταρτο-διαστασιακά στο επίπεδο του εγώ, και πέμπτο-διαστασιακά ως πνευματικά όντα. Όλες οι διαστάσεις συνυπάρχουν ως εκφράσεις η μία της άλλης.

Κατά την διάρκεια του τριήμερου σεμιναρίου θα διδαχθείτε:
• Το προφίλ της Ψυχής
• Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Ψυχής
• Τον σκοπό της ενσάρκωσης της
• Την ειδικότητά της
• Εστιάζουμε και εργαζόμαστε με τη συνειδητότητα μέσα από την 3η, 4η και 5η διάσταση αποκτώντας μία πιο ουσιαστική κατανόηση της Ψυχής και της συνειδητότητας.
• Βρίσκουμε τα ποσοστά των Θεϊκών Δώρων που επιτρέπουμε να λαμβάνουμε στη Ζωή μας. Συνειδητοποιούμε πόσο ευθυγραμμισμένοι είμαστε με τη Συμπαντική Πηγή και πόσο επιτρέπουμε στον Εαυτό μας να λάβει από την Ενέργεια που ονομάζουμε Δημιουργό.
• Τους περιορισμούς της Ψυχής. Μέσα από αυτή την έρευνα βρίσκουμε τους βαθύτερους λόγους που μας “μπλοκάρουν” στο να βιώνουμε τη Ζωή μας όπως την ονειρευόμαστε. Και κατανοούμε ποιοι είναι εκείνοι οι λόγοι που εμποδίζουν την Ψυχή να κάνει αυτό που επιθυμεί και αυτό για το οποίο προορίζεται.
• Βρίσκουμε τις ενσαρκώσεις στις οποίες δημιουργήθηκαν αυτοί οι περιορισμοί.
• Διδασκόμαστε τον τρόπο που κάνουμε τους καθαρισμούς για το θεραπευόμενο μας και τον τρόπο που γράφουμε τις προσευχές που θα δοθούν μετά το πέρας της προσωπικής συνεδρίας που θα κάνουμε μαζί του.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, γίνεται πρακτική εξάσκηση όλων όσων διδασκόμαστε στην κάθε ημέρα, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε στην πράξη όλη αυτή την θαυμαστή θεωρία που μας δίνεται.
Το σεμινάριο των Ακασικών Αρχείων μας δίνει πληροφορίες για την Ψυχή και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο όμορφα μπαίνουν πολλά πράγματα στη θέση τους καθώς κατανοούμε γιατί Είμαστε αυτοί που είμαστε, σε βάθος.


Παρασκευή 25 Μαΐου 2019, 10:00-18:00
Σαββάτο 26 Μαΐου 2019, 10:00-18:00
Κυριακή 27 Μαΐου 2019, 10:00-18:00

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση σας:

Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα, 213-0050611 & 6955-661491.

Κόστος Συμμετοχής: 300€

Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής 100 Ευρώ.

Σας δίνεται:
– Εγχειρίδιο
– Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Σεμιναρίου
– Τετράδιο και στυλό για τις σημειώσεις σας

Χρυσάφη Μαρία

 

 

 

 

«Αγγελικό Ρέικι»

 

Το Αγγελικό Ρέικι, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που δόθηκε στον Kevin Core από τον Αρχάγγελο Μέτατρον την περίοδο 2002 – 2003 και από τότε διδάσκεται και χρησιμοποιείται σε πάνω από 33 χώρες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπευτικής μεθόδου, που μας βοηθά να εναρμονίσουμε και να εξισορροπήσουμε το σώμα, το νου, το πνεύμα και την ψυχή για να μπορούμε να βιώνουμε τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

«Σεμινάριο Θεραπευτικών Καρτών»

Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά σετ θεραπευτικών καρτών που μας βοηθούν καθώς εργαζόμαστε με τον Εαυτό μας και επιθυμούμε καθοδήγηση από τους Ουρανούς!

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχθούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα σετ των Θεραπευτικών Καρτών και να ερμηνεύουμε τα μηνύματά τους μέσω της Πνευματικότητας για Εμάς… Διαβάστε περισσότερα

«Διατροφή, Υποσυνείδητο και Πεποιθήσεις»

Η σχέση μας με τον Εαυτό μας είναι Ιερή! Χρειάζεται από εμάς καθημερινή φροντίδα και κατανόηση. Είναι σπουδαίο, να μπορούμε να «ακούμε» τις ανάγκες του και παράλληλα να κοιτάμε βαθιά μέσα μας για να δούμε ποιες είναι εκείνες οι πεποιθήσεις που μας επηρεάζουν από το να απολαμβάνουμε μία όμορφη, ισορροπημένη και υγιή σχέση μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλοι Σεμιναρίων

Οι κύκλοι σεμιναρίων του “Αγγέλων Φως” είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε αναλυτικά και εις βάθος, με τα θέματα που σχετίζονται με τον κάθε κύκλο σεμιναρίου. Συναντιόμαστε κάθε 21 μέρες. Στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα σεμινάρια, έχουν δοθεί ασκήσεις για το σπίτι και κάθε φορά προχωράμε βήμα – βήμα οδηγώντας τον εαυτό μας στην εν – θύμηση των δυνατοτήτων του και του Ποιος πραγματικά Είναι, μέσα από τεχνικές και την μεταξύ μας συνεργασία.

«Δημιουργώντας Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας»

«Έχεις πάντα πρόσβαση στην Αφθονία, γιατί Αφθονία Είσαι Εσύ» μας θυμίζουν οι Αρχάγγελοι.

Τι λέτε να ανοίξουμε τις Πύλες της δικής μας Αφθονίας, μέσα από την Πνευματικότητα και την Συν – εργασία με τον Πνευματικό Κόσμο;

Διαβάστε περισσότερα

«Channeling – Επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο»

Ο κόσμος της Πνευματικότητας είναι ένας κόσμος λαμπερός. Καθώς εισερχόμαστε σε αυτόν γνωρίζουμε τον εαυτό μας στην πραγματική του διάσταση.

Οι Πνευματικοί μας οδηγοί, Αρχάγγελοι, Άγγελοι, Φύλακας Άγγελος, Ανώτερος Εαυτός, Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και φυσικά ο Δημιουργός, βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας και μας βοηθάνε σε όλους τους τομείς, προσφέροντας μας κάθε φορά την κατάλληλη έμπνευση, προστασία, συντροφιά, καθοδήγηση και φυσικά την αστείρευτη Αγάπη τους.

Διαβάστε περισσότερα

«Χτίζοντας την Αυτοπεποίθηση και την Σιγουριά μας»

Πόσο όμορφο θα ήταν, να μπορούσαμε ανοίγοντας τα μάτια μας κάθε πρωί, να νιώθαμε σίγουροι για τον Εαυτό μας και να μην αμφιβάλλαμε στιγμή για την Αυτοπεποίθησή μας;

Γνωρίζω πώς είναι να έχεις όνειρα αλλά να μην αναλαμβάνεις δράση επειδή φοβάσαι να Εμπιστευτείς τον Εαυτό σου.

Γνωρίζω επίσης, πόσο σπουδαίο είναι να μπορούμε Ελεύθεροι να εκδηλώνουμε την Αλήθεια μας, τις ικανότητές μας, τις δυνατότητές μας, δημιουργώντας την Ιδανική Ζωή, δίνοντας στα όνειρά μας μορφή!

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εναλλακτικές Θεραπείες που εφαρμόζονται από το Αγγέλων Φως δεν αντικαθιστούν την ιατρική, αλλά συνεργάζονται άριστα με αυτήν.