Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Ξεκινάνε σύντομα:

Τα νέα μας  σεμινάρια θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Εισαγωγή στην Πνευματικότητα»

Πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια στρέφονται προς την Πνευματικότητα και στην αναζήτηση ενός τρόπου αντιμετώπισης της ζωής περισσότερο ισορροπημένου.

Αλήθεια όμως, τι είναι η Πνευματικότητα; Τι είναι αυτό που ονομάζουμε Πνευματικό Μονοπάτι; Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας; Ποια είναι η Αλήθεια μας; Τι ονομάζουμε Αγάπη και τι είναι η Αγάπη τελικά; Λειτουργούν οι Θετικές Σκέψεις; Γιατί χρειάζεται να κάνουμε κάθε εργασία για 21 ημέρες;

Οι ερωτήσεις είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες.

Διαβάστε περισσότερα

«Αγγελικό Ρέικι»

Το Αγγελικό Ρέικι, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που δόθηκε στον Kevin Core από τον Αρχάγγελο Μέτατρον την περίοδο 2002 – 2003 και από τότε διδάσκεται και χρησιμοποιείται σε πάνω από 33 χώρες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπευτικής μεθόδου, που μας βοηθά να εναρμονίσουμε και να εξισορροπήσουμε το σώμα, το νου, το πνεύμα και την ψυχή για να μπορούμε να βιώνουμε τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλοι Σεμιναρίων

Οι κύκλοι σεμιναρίων του «Αγγέλων Φως» είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε αναλυτικά και εις βάθος, με τα θέματα που σχετίζονται με τον κάθε κύκλο σεμιναρίου. Συναντιόμαστε κάθε 21 μέρες. Στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα σεμινάρια, έχουν δοθεί ασκήσεις για το σπίτι και κάθε φορά προχωράμε βήμα – βήμα οδηγώντας τον εαυτό μας στην εν – θύμηση των δυνατοτήτων του και του Ποιος πραγματικά Είναι, μέσα από τεχνικές και την μεταξύ μας συνεργασία.

«Δημιουργώντας Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας»

«Έχεις πάντα πρόσβαση στην Αφθονία, γιατί Αφθονία Είσαι Εσύ» μας θυμίζουν οι Αρχάγγελοι.

Τι λέτε να ανοίξουμε τις Πύλες της δικής μας Αφθονίας, μέσα από την Πνευματικότητα και την Συν – εργασία με τον Πνευματικό Κόσμο;

Διαβάστε περισσότερα

«Channeling – Επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο»

Ο κόσμος της Πνευματικότητας είναι ένας κόσμος λαμπερός. Καθώς εισερχόμαστε σε αυτόν γνωρίζουμε τον εαυτό μας στην πραγματική του διάσταση.

Οι Πνευματικοί μας οδηγοί, Αρχάγγελοι, Άγγελοι, Φύλακας Άγγελος, Ανώτερος Εαυτός, Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και φυσικά ο Δημιουργός, βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας και μας βοηθάνε σε όλους τους τομείς, προσφέροντας μας κάθε φορά την κατάλληλη έμπνευση, προστασία, συντροφιά, καθοδήγηση και φυσικά την αστείρευτη Αγάπη τους.

Διαβάστε περισσότερα

«Επανασύνδεση με τον Δημιουργό»

Όλοι γνωρίζουμε ότι Είμαστε Αγάπη και εν δυνάμει Θεοί σε ενσάρκωση. Αυτό είναι ένα από τα Δώρα που μας δόθηκε από τον Δημιουργό μας, σε συνδυασμό με την ελεύθερη βούληση, τη στιγμή της γέννησης μας.

Πόσοι όμως χρησιμοποιούμε αυτό το Δώρο; Πόσοι όμως νιώθουμε ότι είμαστε ευθυγραμμισμένοι και συνδεδεμένοι με την Πηγή της Δημιουργίας μας; Γιατί όταν αυτό συμβαίνει, νιώθουμε Πληρότητα, Ευτυχία, Γαλήνη, Ενότητα και δρούμε με Ανιδιοτέλεια.

Όλοι μιλάμε για έναν Δημιουργό Πάνσοφο, Παντοδύναμο, γεμάτο Αγάπη, αλλά όλοι φοβόμαστε την τιμωρία του και την οργή του. Ποια είναι η Αλήθεια τελικά;

Διαβάστε περισσότερα

«Απελευθέρωση Φόβων – Επαναπρογραμματισμός Υποσυνειδήτου» 

Ο φόβος είναι ένα βασικό ανθρώπινο συναίσθημα, το οποίο λειτουργεί ως ένας μηχανισμός προστασίας και μία φυσιολογική άμυνα του οργανισμού.
Αλλά τι γίνεται όταν ο φόβος δρα περιοριστικά και νιώθουμε να μας παγιδεύει μέσα στην ίδια μας τη ζωή;
Πολλοί θεωρούν, πως οι φόβοι είναι κάτι κακό. Αλλά για φανταστείτε τι θα συνέβαινε, εάν αντιμετωπίζαμε τους φόβους μας από μία άλλη οπτική… Αντί να τους θεωρούμε περιοριστικούς, να τους δούμε σαν εργαλεία και περάσματα που οδηγούν στην προσωπική μας εξέλιξη, ώστε να αγγίξουμε την Ευτυχία, δημιουργώντας την ιδανική για εμάς ζωή.

Πώς θα σας φαινόταν να ξεκινούσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του υποσυνειδήτου μας με σκοπό την Απελευθέρωση των φόβων μας;

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εναλλακτικές Θεραπείες που εφαρμόζονται από το Αγγέλων Φως δεν αντικαθιστούν την ιατρική, αλλά συνεργάζονται άριστα με αυτήν.