Η Λαμπρότητα του Τώρα…!

Εστίασε στο τώρα σου… Κάνε το χρόνο να σταματήσει… Κλείσε τα μάτια σου και επέτρεψε στη σιωπή να σε συνεπάρει και να σε ταξιδέψει στην Εστία μέσα σου, δηλαδή σε εκείνο το σημείο, που η λαμπερή σου Αλήθεια μπορεί χωρίς φόβο και ίχνος αμφιβολίας να ακουστεί…

Μόνο η Σοφία που το τώρα κρατά, μπορεί και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως δεν σου λείπει τίποτα και πως έχεις τα πάντα! Πως βρίσκεσαι εκεί ακριβώς που χρειάζεται να βρίσκεσαι και πως το Σύμπαν σου παρέχει όλα όσα επιθυμείς καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να Δημιουργήσεις και να Εκδηλώσεις αυτά που ονειρεύεσαι! Καθώς εστιάζεις στο τώρα, μπορείς και νιώθεις τη Γενναιοδωρία του Δημιουργού και την απεραντοσύνη του Σύμπαντος… Γιατί οι σκέψεις ότι κάτι σου λείπει προέρχονται από το εγώ σου, το οποίο νιώθει μόνο και νιώθει πως κάτι χρειάζεται να κάνει για να σε βοηθήσει να επιβιώσεις, να αποδείξεις, να υπερασπιστείς…!

Εάν εστιάσεις στο τώρα σου, μπορείς και αναγνωρίζεις παντού την Τελειότητα… Νιώθεις ξεκάθαρα την Ενότητα και ο κάθε διαχωρισμός σταματά…
Νιώθεις πώς είναι να ζεις στον Παράδεισο… Γιατί Παράδεισος σημαίνει να νιώθεις τη ροή του Πνεύματος καθώς γειώνεται μέσα σε Εσένα και μέσα στον κάθε άνθρωπο…! Παράδεισος σημαίνει να αναγνωρίζεις το Ποιος Είσαι και μέσα στα μάτια του Άλλου να Αναγνωρίζεις ένα Ον Ασύγκριτης Τελειότητας, Άφθαρτο, που το κάθε του κύτταρο είναι εμποτισμένο με Φως και Αγάπη…! Συμπόνια και Κατανόηση…!

Δες, πίσω από τους φόβους…
Άκου, πίσω από τις λέξεις…
Νιώσε, πίσω από τον χτύπο της καρδιάς…

Και θα δεις στον Άλλον, έναν Δημιουργό να σε κοιτά, να σου μιλά, να επικοινωνεί μαζί σου καρδιά με καρδιά…!

Κάνε σήμερα την διαφορά και εστίασε στο τώρα σου…! Και πριν μιλήσεις σκέψου ποιες θα ήταν οι λέξεις που θα επέλεγε ο Δημιουργός να πει…! Πριν αντιδράσεις σκέψου ποιες θα ήταν οι πράξεις που θα επέλεγε ο Δημιουργός για να δράσει…!

Δώσε στον Άλλον αυτό που νιώθει ή πιστεύει πως του «λείπει»… Εάν είναι μία καλή λέξη, γίνε Εσύ ο πιο Υπέροχος Αγγελιαφόρος! Εάν είναι μία αγκαλιά, γίνε Εσύ ο Άγγελος που κλείνει μέσα στις φτερούγες του στοργικά αυτόν τον άνθρωπο…!

Είσαι μία Ψυχή, η οποία γνωρίζει τα πάντα, η οποία Είναι τα Πάντα και η οποία επιθυμεί να αποκτήσει την εμπειρία για αυτά που γνωρίζει ότι Είναι…!

Εκδήλωσε σε κάθε σου στιγμή το Θεϊκό που Είσαι…!

Γιατί καθώς μιλάς με λόγια Αγάπης, καθώς κάνεις πράξεις Αγάπης και καθώς γίνεσαι το Λαμπερό Παράδειγμα για να Εν – θυμηθούν και οι Άλλοι το ποιοι πραγματικά Είναι, δίνεις μορφή στο Δημιουργό… στο Θεό… Δηλαδή στον Πραγματικό, Αληθινό σου Εαυτό…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Ο φόβος είναι το μέσον για να βρεθείς εκεί που επιθυμείς…!

Δεν ωφελεί να σκέφτεσαι αρνητικά για τον εαυτό σου, ούτε στο ελάχιστο… Υπάρχουν φορές που σκέψεις αρνητικές κατακλύζουν το μυαλό σου, λέγοντας και ψιθυρίζοντας σου όλα όσα δεν είσαι, ότι δεν αξίζεις, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Σκέψεις σαν και αυτές σε καθοδηγούν χρόνια τώρα… Μήπως ήρθε η στιγμή να τις σταματήσεις; Πες ένα ηχηρό Ναι!

Οι Άγγελοι σε παροτρύνουν να καθίσεις και μία προς μία αυτές τις σκέψεις να τις ακυρώσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαστρεβλώσεις του μυαλού και για σενάρια άκυρα ή άλλων που απλά χωρίς να το γνωρίζουν έκαναν προβολές πάνω σου όλων αυτών που πίστευαν εκείνοι για τον εαυτό τους… Δεν τις χρειάζεσαι όλες αυτές τις σκέψεις… (περισσότερα…)

Καθρέφτης…!

mirror

Κάνω διαλογισμό μπροστά σε έναν καθρέφτη… Μόλις ανοίγω τα μάτια μου αντικρίζω το πιο σπουδαίο…!

Έναν Υπέροχο Δημιουργό να με κοιτά και να τον κοιτώ! Μένω στη Σιωπή και τον Παρατηρώ, με μεγάλη προσοχή…! Παρατηρώ την κάθε λεπτομέρεια…! (περισσότερα…)

Ποια θα ήταν η απόφαση της Αγάπης τώρα…; – Αρχάγγελος Γαβριήλ

– Είναι φορές που στεκόμαστε μπροστά σε καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπους και αναρωτιόμαστε τι να κάνουμε… Πώς να φερθούμε… Πώς να δράσουμε… Τι να πούμε… Διλήμματα που γεννιούνται και εκδηλώνονται με τη μορφή άγχους και κάνουν το στομάχι να γίνεται κόμπος, το κεφάλι να βουίζει από τις σκέψεις και να γίνεται βαρύ…
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

– Εύκολο…

– Εύκολο; Όλα εύκολα είναι για Εσένα Αρχάγγελε μου Γαβριήλ, του είπε χαμογελώντας του…

– Κάνε την μαγική ερώτηση… Ποια θα ήταν η απόφαση της Αγάπης τώρα; Τι θα ήταν αυτό που θα έκανε η Αγάπη τώρα; Και μείνε στη Σιωπή… Και λάβε την απάντηση σου… Και πράξε ανάλογα…
Είδες; Εύκολο ήταν τελικά…

– Ε…! όχι και τόσο… για μισό λεπτάκι… Και πώς ξέρω πως αυτό που εγώ αποκαλώ, θεωρώ και εκλαμβάνω σαν Αγάπη είναι αυτό που αποκαλεί, θεωρεί και εκλαμβάνει σαν Αγάπη και ο Άλλος; (περισσότερα…)

Η Αλήθεια του Ποιος Πραγματικά Είσαι, δεν μπορεί να μείνει κρυφή…!

love-yourself-first_daily-inspiration

Από Αγάπη αποτελείσαι… Αγάπη είναι η Δύναμη που κάνει το αίμα σου να κυλά μέσα στις φλέβες σου… Αγάπη είναι η κάθε σου εισπνοή και εκπνοή που μαρτυρά ότι βρίσκεσαι εδώ… Ότι είσαι Ζωντανός…
Η Αγάπη είναι ο σπόρος που δίνει Ζωή και που μέσα από αυτόν τα πάντα παίρνουν μορφή… Αυτός ο σπόρος έχει φυτευτεί μέσα σε Εσένα… Εσύ Είσαι το κέντρο της Αγάπης! Όλα ξεκινάνε από Εσένα και διαχέονται στον κόσμο σου, δίνοντας μορφή, μέσα από κάθε σου ανάσα… Με κάθε σου εισπνοή και εκπνοή δηλώνεις μεγαλόφωνα πως Είσαι εδώ και το Ποιος Είσαι…!

Η Αγάπη που είσαι μπορεί να δοθεί στον κόσμο καθώς Εσύ εν – θυμάσαι πώς να αγαπάς τον Εαυτό σου. Όταν Σέβεσαι τον Άλλον, όταν έχεις Εν – Συναίσθηση, Κατανόηση, Ευγένεια, είναι γιατί αυτά τα προσφέρεις και σε Εσένα… Δεν γίνεται να δώσεις, να προσφέρεις, να εκδηλώσεις αυτά που δεν βλέπεις και που δεν νιώθεις για τον ίδιο σου τον Εαυτό. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που προσφέρεις με σκοπό να λάβεις σαν επιβεβαίωση, αλλά αυτό είναι κάτι που κρύβει κάποιον φόβο από πίσω του και χρειάζεται κάτι να αλλάξεις και να αναθεωρήσεις, μέσω της Παρατήρησης και της Αγάπης, χωρίς να κρίνεις.

(περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 171234...Τέλος »