Απλά και συγκεκριμένα βήματα απαιτούνται για την Υλοποίηση των Ονείρων σου…!

Ένας μήνας γεμάτος με νέα ξεκινήματα μας έκανε εχτές ποδαρικό… Φόρεσε τα πιο λαμπερά του, μαζί με το πιο αστραφτερό του χαμόγελο και κάθισε στο θρόνο του… Μας χαμογελά καθώς γνωρίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και τις επιλογές μας!

Συμμάχους έχουμε τις πιο Υπέροχες Αρετές, να στολίζουν την κάθε μας στιγμή δείχνοντας μας το δρόμο του Φωτός! (περισσότερα…)

Επικοινώνησε την Αλήθεια σου…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Teenage girl with arms outstretched at sunset

Teenage girl with arms outstretched at sunset

Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να κρύβεσαι! Η χρυσή και ιερή στιγμή του τώρα σου, σε οδηγεί στην Ελευθερία και την Απελευθέρωση…

Όποια και να είναι η Αλήθεια σου, δεν αξίζει να την κρατάς κρυφή… Γιατί η Αλήθεια που δεν μοιράζεται οδηγεί στο μαρασμό της καρδιάς… Η Αλήθεια που δεν μοιράζεται μπορεί να σε βλάψει περισσότερο από ότι μπορεί να σε ωφελήσει…

Μίλα την Αλήθεια σου, χρησιμοποιώντας λέξεις που ακτινοβολούν Φως! Επέλεξε λέξεις Γαλήνης, Ειρήνης, Αρμονίας και Υψηλού κραδασμού… (περισσότερα…)

Επιθυμείτε τη Φώτιση… – Αρχάγγελος Μιχαήλ

shutterstock_160624754-300x200

Επιθυμείτε τη Φώτιση…

Εάν αυτό που Ζείτε δεν είναι η Φώτιση, τότε τι είναι; Γιατί ψάχνετε την Φώτιση έξω από Εσάς; Ποιος ορισμός θα μπορούσε να σταθεί μπροστά στις συνειδητοποιήσεις που συμβαίνουν μέσα σου; Ποιος ορισμός θα μπορούσε να σταθεί μπροστά στη δύναμη της Ψυχής και στην Αλήθεια που ορμητικά σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της δηλώνοντας ξεκάθαρα το Ποια Είναι και το τι επιθυμεί…; Γιατί γνωρίζεις πολύ καλά μέσα σου ποια είναι η Αλήθεια σου και τι είναι αυτό που η Ψυχή σου σιγοψιθυρίζει… (περισσότερα…)

Γίνε Ξεκάθαρος, σε Εσένα…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

feel-free-girl-wallpaper

Η ημέρα σήμερα μας καθοδηγεί να συνδεθούμε με την εσωτερική μας Φωνή…

Επέτρεψε στον Εαυτό σου να μείνει για λίγο στη σιωπή… Ποια είναι η Αλήθεια σου; Άκουσε την ακόμα και αν επιλέξεις να ακολουθήσεις ένα άλλο μονοπάτι…! Τουλάχιστον θα γνωρίζεις το Ποιος Είσαι και το τι πραγματικά επιθυμείς…!

Σήμερα, μέσω της σιωπής, μπορείς να εν – θυμηθείς, κοιτώντας πίσω, με σκοπό να θεραπεύσεις, να αποδεχτείς και να αισθανθείς την Δύναμη που μέσα σου κατοικεί και που την οδήγησες σε έναν ύπνο βαθύ, πιστεύοντας πως έτσι θα μπορείς να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Αλλά αυτή η Δύναμη, είναι ο Θεός που σου μιλά, είναι η Φωνή του Θεϊκού που σαν ένα γλυκό φιλί θα έρθει και θα ξυπνήσει εσένα και τα όνειρά σου από το λήθαργο που είχες πέσει…

(περισσότερα…)

Η Αλήθεια του Ποιος Πραγματικά Είσαι, δεν μπορεί να μείνει κρυφή…!

love-yourself-first_daily-inspiration

Από Αγάπη αποτελείσαι… Αγάπη είναι η Δύναμη που κάνει το αίμα σου να κυλά μέσα στις φλέβες σου… Αγάπη είναι η κάθε σου εισπνοή και εκπνοή που μαρτυρά ότι βρίσκεσαι εδώ… Ότι είσαι Ζωντανός…
Η Αγάπη είναι ο σπόρος που δίνει Ζωή και που μέσα από αυτόν τα πάντα παίρνουν μορφή… Αυτός ο σπόρος έχει φυτευτεί μέσα σε Εσένα… Εσύ Είσαι το κέντρο της Αγάπης! Όλα ξεκινάνε από Εσένα και διαχέονται στον κόσμο σου, δίνοντας μορφή, μέσα από κάθε σου ανάσα… Με κάθε σου εισπνοή και εκπνοή δηλώνεις μεγαλόφωνα πως Είσαι εδώ και το Ποιος Είσαι…!

Η Αγάπη που είσαι μπορεί να δοθεί στον κόσμο καθώς Εσύ εν – θυμάσαι πώς να αγαπάς τον Εαυτό σου. Όταν Σέβεσαι τον Άλλον, όταν έχεις Εν – Συναίσθηση, Κατανόηση, Ευγένεια, είναι γιατί αυτά τα προσφέρεις και σε Εσένα… Δεν γίνεται να δώσεις, να προσφέρεις, να εκδηλώσεις αυτά που δεν βλέπεις και που δεν νιώθεις για τον ίδιο σου τον Εαυτό. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που προσφέρεις με σκοπό να λάβεις σαν επιβεβαίωση, αλλά αυτό είναι κάτι που κρύβει κάποιον φόβο από πίσω του και χρειάζεται κάτι να αλλάξεις και να αναθεωρήσεις, μέσω της Παρατήρησης και της Αγάπης, χωρίς να κρίνεις.

(περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 41234