Είναι Σπουδαίο ότι βρίσκεσαι εδώ…!

lechebnata-sila-na-slunceto-1

Βρίσκεσαι εδώ, σε αυτό τον εκπληκτικό πλανήτη, για να Βιώσεις, να Νιώσεις, να Αισθανθείς, να αποκτήσεις Εμπειρίες, να Εκδηλώσεις τα μέρη του Θεϊκού που μέσα σου κατοικούν…

Γιατί εδώ είναι που μπορεί η καρδιά σου και χτυπά κάνοντας σε να Νιώσεις τον Έρωτα αλλά και την αγωνία…! Την Αγάπη αλλά και τον φόβο…! Τη Χαρά αλλά και την λύπη…! Εδώ είναι που μπορείς να νιώσεις τη δόνηση του γέλιου σου… Γιατί καθώς γελάς οι μύες του προσώπου σου ζωντανεύουν και το χαμόγελο που δημιουργείται στολίζει το πρόσωπό σου τόσο μαγικά…! Εδώ είναι που μπορείς να νιώσεις τα δάκρυά σου, καθώς κυλάνε πάνω στα μάγουλά σου, είτε από λύπη είτε από χαρά…! (περισσότερα…)

Εάν δεν επιθυμείς κάτι, τότε γιατί να το σκεφτείς…;

keep-calm-and-change-your-life

Εάν δεν επιθυμείς κάτι, τότε γιατί να το σκεφτείς;

Γιατί να καταναλώσεις ενέργεια για να σκέφτεσαι αυτά που δεν επιθυμείς να βιώσεις; Με βάση το Νόμο της Έλξης, που λέει πως τα όμοια έλκονται, τι νομίζεις πως θα υλοποιήσεις εάν σκέφτεσαι αυτό που Δεν θες; Όσο σκέφτεσαι αυτά που Δεν θες τους δίνεις Δύναμη και τους κάνεις χώρο στη Ζωή σου για να υλοποιηθούν…!

Σήμερα κάνε την Αλλαγή…! (περισσότερα…)

Αυτό το μήνυμα είναι για Εσένα και σου μιλά για κάποια Αλλαγή… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

lighthouse-night-1

Έρχεται κοντά μας με μία ανοιχτή αγκαλιά, μας κοιτά με το σπινθιροβόλο Του βλέμμα, χαρίζοντάς μας το πιο Λαμπερό και Αισιόδοξο χαμόγελό Του. Είναι ντυμένος στα λευκά και στο κεφάλι Του φοράει στεφάνι από λουλούδια… Είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και σήμερα μας μεταφέρει ένα μελένιο και Ελπιδοφόρο μήνυμα για τις Αλλαγές… Μας γεμίζει με Ενέργεια και Δύναμη, Αισιοδοξία και Αυτοπεποίθηση… Πριν ξεκινήσει να μας μιλά, νιώθω την καθοδήγηση να σας εν – θυμίσω πως είναι ο Αγγελιοφόρος των Ουρανών, πως είναι ο καθοδηγητής μας όταν επιθυμούμε να φέρουμε Αλλαγές στη Ζωή μας, είναι Αυτός που φωτίζει τα βήματά μας και μας δίνει Έμπνευση… Δίνει Ελπίδα, μας βοηθά με θέματα επικοινωνίας και μας ρένει με την ενέργεια της Χαράς ανατροφοδοτώντας τα κύτταρά μας, βοηθώντας μας να συνδεθούμε με τον Θεϊκό μας Εαυτό… (περισσότερα…)

Δράση με πλώρη την αλλαγή… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

The-Path-to-Freedom

Αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας. Ίσως γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, ίσως γιατί νιώθετε ότι δεν γνωρίζετε το πώς να φέρετε αυτή την αλλαγή, ίσως γιατί σας φοβίζει το άγνωστο. Υπάρχουν φορές που νιώθετε αβοήθητοι και πως κάτι σας λείπει. Εστιάζετε στην έλλειψη και νιώθετε πως ότι κάτι θα θέλατε να ήταν διαφορετικό, αλλιώς… Και όμως… Δεν σας λείπει τίποτα. Έχετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να δράσετε στο τώρα σας και να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Απλά, χρειάζεται δράση από εσάς. Χωρίς δράση καμία αλλαγή δεν έρχεται… Δεν χρειάζεται να κάνετε και να ανατρέχετε σε δραστικές λύσεις. Μπορείτε να επιλέξετε την Αγάπη και να βάλετε σαν πρόθεση όλα να γίνουν μέσω της ηρεμίας και της απλότητας…

Κάθισε… και αφουγκράσου… νιώσε τη ζωή και τις στιγμές της…

Ρώτα τον εαυτό σου… Τι θα ήθελα για σήμερα να ζήσω και να βιώσω;

Και νιώσε την απάντηση σου… Μπορεί να είναι η χαρά, η Αγάπη, η αισιοδοξία, η τρυφερότητα, η ευγένεια, η κατανόηση, η συμπόνοια… Ή ό,τι άλλο εσύ χρειάζεσαι…

Και μετά κάνε κάτι μαγικό… Αυτό που επιθυμείς να έχεις και να βιώσεις, δώσε το σε κάποιον δικό σου άνθρωπο, (περισσότερα…)

Για να έρθει η αλλαγή, χρειάζεται πράξη… – Αρχάγγελος Ουριήλ

captureraysofhope

Με έναν αέρα ανοιξιάτικο και ανανεωμένο έρχεται κοντά μας ο Αρχάγγελος Ουριήλ. Σήμερα, η μέρα μας γίνεται ρουμπινί και ο Αγαπημένος μας Αρχάγγελος μας μιλά για το όνειρο, τη δράση, την αλλαγή… Μας δίνει αισιοδοξία και μας βοηθά να ανοίξουμε τα φτερά μας… Μας διαβεβαιώνει πως σε κάθε στιγμή δίπλα μας βρίσκονται Αρχάγγελοι με τις λεγεώνες τους, πνευματικοί οδηγοί, ο Φύλακας Άγγελο μας… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 3123