Καθρέφτης…!

mirror

Κάνω διαλογισμό μπροστά σε έναν καθρέφτη… Μόλις ανοίγω τα μάτια μου αντικρίζω το πιο σπουδαίο…!

Έναν Υπέροχο Δημιουργό να με κοιτά και να τον κοιτώ! Μένω στη Σιωπή και τον Παρατηρώ, με μεγάλη προσοχή…! Παρατηρώ την κάθε λεπτομέρεια…! (περισσότερα…)

Γίνε η Πηγή… – Αρχάγγελος Μιχαήλ

compassion

Μείνε Πιστός στον Εαυτό σου…! Μην καταπιέζεσαι και μην υπομένεις κάτι το οποίο δεν σου ταιριάζει προκειμένου να κερδίσεις την Αγάπη, την Αποδοχή, την Καλοσύνη από τους Άλλους… Μείνε Καλοσυνάτος απέναντι στον Εαυτό σου… Μείνε Πιστός σε Εσένα… Πάντα να επικοινωνείς την Αλήθεια σου, μέσω της Ειρήνης και πάντα να βάζεις την πρόθεση να ακούς και τον Άλλον… Να έχεις πάντα Κουράγιο να πεις αυτά που μέσα σου έχεις… Με αυτό τον τρόπο σταματάς να είσαι θύμα και δηλώνεις ξεκάθαρα στο Σύμπαν πως η Εξέλιξη είναι αυτό που επιθυμείς…

Τιμάς Εσένα, Σέβεσαι Εσένα, Υποστηρίζεις και Στηρίζεις Εσένα… Μέσω της Αγάπης. Γιατί όταν όλα γίνονται με κίνητρο την Αγάπη, τότε καθώς Τιμάς Εσένα, Τιμάς και τον Άλλον… Καθώς Σέβεσαι Εσένα, Σέβεσαι και τον Άλλον! Γιατί στον Άλλον βλέπεις τον ίδιο σου τον Εαυτό! Η προσωπικότητα θα σου προτείνει να μην προσφέρεις, θα σε ωθήσει να θιχτείς, να θυμώσεις, να μην συγχωρέσεις, να λάβεις για να δώσεις… Μόνο που Εσύ Είσαι το κέντρο του κόσμου σου…! Εσύ είσαι η Πηγή και η κινητήριος Δύναμη που δίνει ώθηση σε όλα αυτά που επιθυμείς να Δημιουργήσεις και σε όλα αυτά που Δημιουργείς τελικά…!

Ό,τι Αρετές επιθυμείς για τη Ζωή σου να ξέρεις πως θα ξεκινήσεις να τις αποκτάς μέσα από Εσένα καθώς θα τις προσφέρεις! Οι Άλλοι είναι απλά δικά σου καθρεφτίσματα… Γίνε η Πηγή όλων όσων επιθυμείς να Έχεις… Μην περιμένεις να κερδίσεις κάτι, μην περιμένεις να λάβεις κάτι. Δώσε όλα αυτά που μέσα σου έχεις! Για αυτό είσαι εδώ. Γιατί αυτό που Έχεις και Βιώνεις στη Ζωή σου, Είσαι…!

Αγγέλων Φως
Χρυσάφη Μαρία

Ό,τι και να έχεις κάνει… Εγώ σε Αγαπώ!

Οι Ουρανοί επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά, κάθε στιγμή… Οι Αρχάγγελοι είναι οι ποιότητες του Δημιουργού που εκδηλώνονται σε ανεξάντλητες ποσότητες κάθε στιγμή από την Πηγή της Δημιουργίας, μεταφέροντας, βοηθώντας και δίνοντας μας Έμπνευση ή ό,τι άλλο χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης και της Ζωής μας… Έτσι συμβαίνει και σε αυτή την Ιερή στιγμή του Τώρα… Οι Ουρανοί μας επικοινωνούν ένα μήνυμα τρυφερό, γλυκό, άκρως αληθινό μέσω του Αρχαγγέλου Γαβριήλ και της 4ης Ακτίνας, της Έμπνευσης, των Νέων Ξεκινημάτων και της Ελπίδας…

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ σήμερα μας καθοδηγεί να συνειδητοποιήσουμε την Ιερότητα μας, την Μοναδικότητα μας, να παραδεχτούμε ότι Αξίζουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Θεός μας Αγαπά άνευ όρων και ορίων… Εμείς γιατί να το αρνιόμασε αυτό από τον Εαυτό μας;

«Ό,τι και να έχεις κάνει μέχρι και τώρα, σωστά ή λάθη… εγώ σε Αγαπώ, σε Αποδέχομαι, σε Στηρίζω, σε Υποστηρίζω…
Ό,τι και να κάνεις από εδώ και πέρα, σωστά ή λάθη… εγώ να ξέρεις προκαταβολικά πως σε Αγαπώ, σε Αποδέχομαι, σε Στηρίζω, σε Υποστηρίζω…
Αξίζεις… Είσαι Αρκετός-ή…

Μπορείς να το πεις αυτό στον Εαυτό σου και να το νιώσεις;

Ποιος ήταν αυτός που δεν πίστεψε σε εσένα όταν ήσουν μικρός-ή; Ποιος ήταν αυτός που είχε απαιτήσεις από εσένα, χωρίς να φροντίσει όμως να σου προσφέρει επιβράβευση για αυτό που μέχρι και εκείνη τη στιγμή είχες καταφέρει; Ποιος ήταν αυτός που ένιωσες ότι σε απέρριπτε κάθε φορά που σου στερούσε ένα μπράβο ή μία αγκαλιά; Ποιος ήταν αυτός που δεν σου είπε πως ήσουν αρκετός-ή κάνοντας σε να μην έχεις ισχυρή αυτοπεποίθηση στο τώρα σου και να αμφισβητείς την αξία σου και τα ταλέντα σου; Ποιος έκανε προβολή των φόβων του επάνω σε εσένα και υιοθέτησες φόβους που δεν ήταν πραγματικά δικοί σου; (περισσότερα…)

Αποφάσεις Ζωής… – Αποδοχή, Υποστήριξη, Απόρριψη, Κριτική…

7-ways-to-find-your-inner-and-real-happiness-770x484

– Αρχάγγελε μου Μιχαήλ σε παρακαλώ έλα κοντά μου.

Μία ανατριχίλα στην πλάτη και μία ζεστασιά στην καρδιά ήταν τα σημάδια του για να καταλάβω ότι είναι εδώ…

– Βοήθησε με… όπως κάνεις πάντα… βοήθησε με να απελευθερώσω όλα εκείνα που συνδέονται με την απόρριψη, με την κριτική, με την ανεπάρκεια που νιώθω. Επιθυμώ να προχωρήσω παρακάτω απελευθερωμένη από όλα αυτά…
– Χρειάζεται να απελευθερώσεις όλους εκείνους που σε έκαναν να νιώσεις έτσι. Εξυπηρετούσαν έναν σκοπό και σε βοηθούσαν να εξελιχθείς. Χρειάζεται να βρεις τις Ευλογίες και τα θετικά που βρίσκονται πίσω από αυτά τα αρνητικά που είχες βιώσει… τότε που ήσουν μικρή…

– Όλοι εκείνοι οι άνθρωποι πίστευαν σε εμένα, πίστευαν ότι μπορούσα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν μου έλεγαν μπράβο. Αντιθέτως μου τόνιζαν διαρκώς ότι μπορώ και άλλο. Μου ασκούσαν διαρκώς κριτική… Και αυτό με επηρέασε αρνητικά σαν παιδί. Αντί να νιώθω αρκετή και να προχωρώ ένιωθα ότι δεν ήμουν ποτέ καλή σε τίποτα και πως ό,τι και να έκανα δεν ήταν αρκετό ή αρκετά καλό. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είχε σαν αποτέλεσμα να έχω χαμηλή Αυτοπεποίθηση και να αναζητώ διαρκώς την Αποδοχή των άλλων. (περισσότερα…)

Πάντα να Αποδέχεστε, να Αγκαλιάζετε και να Σέβεστε τα Συναισθήματα σας… – Αρχάγγελος Ραφαήλ

rayons-de-soleil-et-nuages

Καλή σας ημέρα Άγγελοι μου!

Η μέρα μας σήμερα έχει χρώμα Σμαραγδένιο και ενέργεια πλήρως θεραπευτική! Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, μας βοηθά μιλώντας μας για την Αποδοχή, το Αγκάλιασμα και το Σεβασμό των Συναισθημάτων μας!

«Φορώντας ένα χαμόγελο λαμπερό και επιλέγοντας μία παιχνιδιάρικη διάθεση, γεμάτη Χαρά, Δημιούργησε την κάθε σου στιγμή σε αυτή την Ευλογημένη μέρα.

Μέχρι και ο Ήλιος έχει παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα, αφού παίζει κρυφτό με τα σύννεφα και τον άνεμο… Μπορεί να κρύβεται, αλλά λάμπει… Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που δεν φαίνεται, αλλά όταν τα σύννεφα απομακρυνθούν, θα τον δεις να ξεπροβάλλει τόσο λαμπερός! Μην κρίνεις από τα φαινόμενα, γλυκό μου παιδί.

Ίσως αυτή τη στιγμή να βιώνεις έναν φόβο ή κάτι να σε έχει στεναχωρήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το χαμόγελο μέσα σου έχει χαθεί. Γιατί, το χαμόγελο μέσα σου δεν μπορεί να χαθεί! Όπως δεν μπορεί και ο Ήλιος να σταματήσει να είναι ο Ήλιος, επειδή απλά σήμερα μπορεί να μην φαίνεται! Ούτε μπορεί να χάσει την λάμψη του! Είναι ο Ήλιος, που σας δίνει Ζωή, που πάντα θα σας χαμογελά, που πάντα θα σας κάνει να θέλετε να οδηγήσετε τα βήματα σας κοντά στη θάλασσα, στην ανεμελιά, στην ξεκούραση, στο γέλιο και τη χαρά.

Έτσι και εσύ! Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον λαμπερό Ήλιο που μέσα σου κατοικεί και το κρυστάλλινο χαμόγελο σου. Αλλά ακόμα και αν τώρα έχει για λίγο χαθεί, μην απογοητεύεσαι. Αποδέξου και αγκάλιασε αυτή την εμπειρία και πορεύσου, γνωρίζοντας ότι θα λάμψεις ξανά!

Γιατί Είσαι το Φως!»

Αγγέλων Φως
~Χρυσάφη Μαρία~

Σελίδα 1 από 212