Προχωράμε…! – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Μπορείς να σταθείς όρθιος πια… Σήκω… Ίσιωσε το σώμα σου… Κοίτα γύρω σου… Βρίσκεσαι μέσα στο Φως!

Πάρε το χρόνο σου σήμερα και με απαλότητα κοίτα Εσένα! Οι φόβοι καταλάγιασαν! Ήρθε η στιγμή να βρεις τους Θησαυρούς σου. Εάν το διάστημα που προηγήθηκε ήταν έντονο για Εσένα, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άσχημα για όσα έζησες. Ήταν όλα μέρος της διαδικασίας εξέλιξής σου. Κοίτα την κάθε σου στιγμή στα μάτια… Χαμογέλασε! Νιώσε Περήφανος! Και δες τις μυριάδες των Ευλογιών που η κάθε μία από αυτές τις εμπειρίες σου προσφέρει! Το εγώ θα προσπαθήσει να σε βάλει σε μία διαδικασία κριτικής, θα σου δείξει το δρόμο του θυμού, θα σε κάνει να νιώσεις θύμα, θα σε οδηγήσει να πεις κουβέντες άδικες, θα βγάλει στην επιφάνεια καλά παγιωμένες πεποιθήσεις κάνοντας σε να ακυρώσεις ανθρώπους και να γίνεις σκληρός μαζί τους… Δεν είσαι όμως όλα αυτά… Ακόμα και αν ένιωσες θυμό, ακόμα και να έγινε κάτι το οποίο σε οδήγησε να βγεις έξω από το Φως και να επιτρέψεις στο σκοτάδι να σε περιβάλλει, αγκάλιασε το… Ευχαρίστησε το… Έστω και δειλά δειλά, τόλμησε να χαμογελάσεις… Γιατί μπορεί να έγινες ένα με το σκοτάδι και τους φόβους σου, αλλά πλέον κοίτα… Βρίσκεσαι ξανά μέσα στο Φως! (περισσότερα…)

Αφθονία…

wealth1

Η σημερινή μέρα είναι ντυμένη με τα χρυσά της και μας ωθεί να νιώσουμε και να οραματιστούμε την Αφθονία στη Ζωή μας…

Ένα νέο κύμα Αφθονίας έρχεται στη Ζωή σου. Δήλωσε έτοιμος και ανοιχτός να το υποδεχτείς. Αφιέρωσε λίγα λεπτά στο να οραματιστείς την Αφθονία σου, σε όλους τους τομείς της Ζωής σου. Νιώσε ότι είσαι Πλήρης. Ότι έχεις παραπάνω από όσα χρειάζεσαι. Ότι υπάρχει και έχεις Αφθονία και πως είσαι Ευτυχισμένος έχοντας όλα όσα ονειρεύεσαι και επιθυμείς.

Σήμερα οι Ουρανοί σε καθοδηγούν να εστιάσεις στο θετικό τελικό αποτέλεσμα και παράλληλα να ελέγξεις τα κίνητρα σου. Να είσαι βέβαιος πως η Αγάπη βρίσκεται πίσω από το κάθε τι που ονειρεύεσαι να έχεις.

Όποιος φόβος σχετίζεται με την Αφθονία σου ήρθε η στιγμή να απελευθερωθεί με Σεβασμό από εσένα και να αντικατασταθεί με ένα όνειρο, έναν στόχο, μία επιθυμία…

Φόρεσε τα χρυσά σου, νιώσε την γεύση της Αφθονίας στο στόμα σου και κάνε όνειρα μεγάλα! Γιατί το όμοιο έλκει όμοιο… Γιατί η Αφθονία βρίσκεται στη Ζωή σου. Ήρθε η στιγμή να της ανοίξεις, να την υποδεχτείς και να την καλωσορίσεις μεγαλόπρεπα… Και να αναλάβεις Δράση για όλα αυτά που ποθείς να έχεις… Ξεκίνα σήμερα κιόλας… Η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις το πιο χρυσαφένιο ξεκίνημα…

Ευλογίες και Αφθονία βροχή

Αγγέλων Φως
Χρυσάφη Μαρία

Το Σύμπαν υλοποιεί τα πάντα… Τι επιλέγεις…; – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Blurry pattern of colorful decoration lights

Blurry pattern of colorful decoration lights

Μέσα από την χρυσαφένια ενέργεια του Σύμπαντος και της Πηγής της Δημιουργίας, ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ μας μιλά για την υλοποίηση, για το Σύμπαν, το Δημιουργό και τις δυνάμεις που έχουμε… Τα λόγια του εκπέμπουν ζεστασιά δίνοντας μας κίνητρα θετικά για να προσανατολιστούμε προς το Φως και την υλοποίηση των επιθυμιών μας…

«Φαντάσου το Σύμπαν σαν το πιο τέλειο «πολυμηχάνημα»… Ένα «πολυμηχάνημα» που υλοποιεί τα πάντα με ακρίβεια, αργά ή γρήγορα, ανάλογα με το τι εσείς εκπέμπετε κάθε στιγμή. Και εκτός ότι υλοποιεί τα πάντα στο ακέραιο, αυτό που εσείς του προσφέρετε σας το επιστρέφει πίσω στο πολλαπλάσιο…

(περισσότερα…)

Ποδαρικό με τις Ευλογίες των Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Ραφαήλ και Ζοφιήλ.

40045781-september-wallpapers

Ο μήνας που μας κάνει σήμερα ποδαρικό έχει χρώματα μπλε, πράσινα και χρυσά… Οι ποιότητες των Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Ραφαήλ και Ζοφιήλ θα μας συντροφεύουν κάθε στιγμή του πρώτου μήνα αυτού του φθινοπώρου.

Η δόνηση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ θα μας βοηθά προσφέροντας μας Δύναμη, Αυτοπεποίθηση, Προστασία και Πίστη.
Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ θα μας βοηθά με θέματα προς θεραπεία και ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ θα μας καθοδηγεί σε εκείνα τα μονοπάτια που οδηγούν στην προσωπική μας Αφθονία. (περισσότερα…)

Οι Αρχάγγελοι ρωτούν: «Υπάρχει κάτι που θα επιθυμούσες για σήμερα;»

end-of-life-transitions

Καλή σας ημέρα Άγγελοι και καλή σας εβδομάδα!

Οι Άγγελοι ρωτούν: Υπάρχει κάτι που θα επιθυμούσες για σήμερα; Κάποια σκέψη σου να μοιραστείς μαζί μας; Κάποιο μήνυμα να λάβεις; Κάποια καθοδήγηση; Για κάποιο θέμα που σε απασχολεί να δεις κάτι γραμμένο; (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 131234...Τέλος »