Η Λαμπρότητα του Τώρα…!

Εστίασε στο τώρα σου… Κάνε το χρόνο να σταματήσει… Κλείσε τα μάτια σου και επέτρεψε στη σιωπή να σε συνεπάρει και να σε ταξιδέψει στην Εστία μέσα σου, δηλαδή σε εκείνο το σημείο, που η λαμπερή σου Αλήθεια μπορεί χωρίς φόβο και ίχνος αμφιβολίας να ακουστεί…

Μόνο η Σοφία που το τώρα κρατά, μπορεί και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως δεν σου λείπει τίποτα και πως έχεις τα πάντα! Πως βρίσκεσαι εκεί ακριβώς που χρειάζεται να βρίσκεσαι και πως το Σύμπαν σου παρέχει όλα όσα επιθυμείς καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να Δημιουργήσεις και να Εκδηλώσεις αυτά που ονειρεύεσαι! Καθώς εστιάζεις στο τώρα, μπορείς και νιώθεις τη Γενναιοδωρία του Δημιουργού και την απεραντοσύνη του Σύμπαντος… Γιατί οι σκέψεις ότι κάτι σου λείπει προέρχονται από το εγώ σου, το οποίο νιώθει μόνο και νιώθει πως κάτι χρειάζεται να κάνει για να σε βοηθήσει να επιβιώσεις, να αποδείξεις, να υπερασπιστείς…!

Εάν εστιάσεις στο τώρα σου, μπορείς και αναγνωρίζεις παντού την Τελειότητα… Νιώθεις ξεκάθαρα την Ενότητα και ο κάθε διαχωρισμός σταματά…
Νιώθεις πώς είναι να ζεις στον Παράδεισο… Γιατί Παράδεισος σημαίνει να νιώθεις τη ροή του Πνεύματος καθώς γειώνεται μέσα σε Εσένα και μέσα στον κάθε άνθρωπο…! Παράδεισος σημαίνει να αναγνωρίζεις το Ποιος Είσαι και μέσα στα μάτια του Άλλου να Αναγνωρίζεις ένα Ον Ασύγκριτης Τελειότητας, Άφθαρτο, που το κάθε του κύτταρο είναι εμποτισμένο με Φως και Αγάπη…! Συμπόνια και Κατανόηση…!

Δες, πίσω από τους φόβους…
Άκου, πίσω από τις λέξεις…
Νιώσε, πίσω από τον χτύπο της καρδιάς…

Και θα δεις στον Άλλον, έναν Δημιουργό να σε κοιτά, να σου μιλά, να επικοινωνεί μαζί σου καρδιά με καρδιά…!

Κάνε σήμερα την διαφορά και εστίασε στο τώρα σου…! Και πριν μιλήσεις σκέψου ποιες θα ήταν οι λέξεις που θα επέλεγε ο Δημιουργός να πει…! Πριν αντιδράσεις σκέψου ποιες θα ήταν οι πράξεις που θα επέλεγε ο Δημιουργός για να δράσει…!

Δώσε στον Άλλον αυτό που νιώθει ή πιστεύει πως του «λείπει»… Εάν είναι μία καλή λέξη, γίνε Εσύ ο πιο Υπέροχος Αγγελιαφόρος! Εάν είναι μία αγκαλιά, γίνε Εσύ ο Άγγελος που κλείνει μέσα στις φτερούγες του στοργικά αυτόν τον άνθρωπο…!

Είσαι μία Ψυχή, η οποία γνωρίζει τα πάντα, η οποία Είναι τα Πάντα και η οποία επιθυμεί να αποκτήσει την εμπειρία για αυτά που γνωρίζει ότι Είναι…!

Εκδήλωσε σε κάθε σου στιγμή το Θεϊκό που Είσαι…!

Γιατί καθώς μιλάς με λόγια Αγάπης, καθώς κάνεις πράξεις Αγάπης και καθώς γίνεσαι το Λαμπερό Παράδειγμα για να Εν – θυμηθούν και οι Άλλοι το ποιοι πραγματικά Είναι, δίνεις μορφή στο Δημιουργό… στο Θεό… Δηλαδή στον Πραγματικό, Αληθινό σου Εαυτό…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Έλκεις αυτό που είσαι…!

Έλκεις αυτό που Είσαι…! Έλκεις αυτό που Νιώθεις…!

Υπάρχει η πεποίθηση πως έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε παρά αυτά που επιθυμούμε! Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι απλά ένα μεγάλο ψέμα…! Έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε, γιατί τα σκεφτόμαστε πιο έντονα από αυτά που επιθυμούμε! Εστιάζουμε τόσο έντονα τις σκέψεις μας σε αυτά που δεν επιθυμούμε να συμβούν που τους δίνουμε χώρο να Δημιουργηθούν στον κόσμο μας! (περισσότερα…)

Η Ζωή προοριζόταν να είναι μία Γιορτή…!

Υπάρχουν φορές που ενώ βρισκόμαστε ήδη εκεί που επιθυμούμε ή πολύ κοντά σε αυτό, αμφιβάλλουμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε κύκλους, να χάνουμε τον προσανατολισμό μας και να καθυστερούμε εν τέλει να φτάσουμε στο στόχο μας…! 

(περισσότερα…)

Ο φόβος είναι το μέσον για να βρεθείς εκεί που επιθυμείς…!

Δεν ωφελεί να σκέφτεσαι αρνητικά για τον εαυτό σου, ούτε στο ελάχιστο… Υπάρχουν φορές που σκέψεις αρνητικές κατακλύζουν το μυαλό σου, λέγοντας και ψιθυρίζοντας σου όλα όσα δεν είσαι, ότι δεν αξίζεις, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Σκέψεις σαν και αυτές σε καθοδηγούν χρόνια τώρα… Μήπως ήρθε η στιγμή να τις σταματήσεις; Πες ένα ηχηρό Ναι!

Οι Άγγελοι σε παροτρύνουν να καθίσεις και μία προς μία αυτές τις σκέψεις να τις ακυρώσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαστρεβλώσεις του μυαλού και για σενάρια άκυρα ή άλλων που απλά χωρίς να το γνωρίζουν έκαναν προβολές πάνω σου όλων αυτών που πίστευαν εκείνοι για τον εαυτό τους… Δεν τις χρειάζεσαι όλες αυτές τις σκέψεις… (περισσότερα…)

Χρειάζεται να συνδεθείς με την Ψυχή σου… Και να νιώσεις πως Επιτυχία Είσαι!

crown-2

Για να βιώσεις την Επιτυχία στην Ύψιστη της Μορφή, χρειάζεται να την γνωρίσεις μέσα από την ματιά της Ψυχής σου και μετά να την προσφέρεις Εσύ στον Εαυτό σου! Και καθώς το κάνεις αυτό, να προσφέρεις στον Υπέροχο και Θεϊκό Εαυτό σου το στέμμα που του αξίζει να φορά…!

Μην περιμένεις να την λάβεις από τον κόσμο σου, γιατί αυτό σημαίνει πως θα πιάσεις τον Εαυτό σου να αυτοθυσιάζεται πολλές φορές και να παραμερίζει την δική του Αλήθεια, προκειμένου να βιώσει την Επιτυχία μέσα από τα εξωτερικά γεγονότα!

Χρειάζεται να συνδεθείς με την Ψυχή σου… Και να νιώσεις πως Επιτυχία Είσαι! (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 41234