Γίνε η Πηγή για όλα αυτά που επιθυμείς να βιώσεις προσφέροντάς τα στους ανθρώπους γύρω σου…!

c2f9c78fa992c06c85b8ec7c2877bb4e-yoga-art-spiritual-awakening

Ο Δημιουργός τοποθετεί μέσω της Αγάπης που Είναι τη Θεϊκή Δύναμη, Σοφία και Γνώση στα χέρια Σου…! Για αυτό και δεν χρειάζεται να αγωνιάς, ούτε να φοβάσαι! Γιατί ο Δημιουργός Όλων Όσων Υπάρχουν, μαζί με τους Αρχαγγέλους Του βρίσκονται στο πλευρό μας!

Δεν υπάρχει τίποτα γύρω σου που να είναι εναντίον σου… Ακόμα και οι φόβοι σου, έχουν εμφανιστεί για να σε βοηθήσουν να γίνεις Συνειδητός, να Επιλέξεις και να Αποφασίσεις Ποιος Είσαι και Ποιος Επιθυμείς να γίνεις! Οι φόβοι δεν τελειώνουν ποτέ… (περισσότερα…)

Ζήσε με Σκοπό…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Τι θα γινόταν εάν σήμερα, εάν έβλεπες παντού το Δημιουργό; Μέσα σε κάθε τι που ζεις… Μέσα στον κάθε άνθρωπο…

Πώς αυτό θα επηρέαζε τις σκέψεις σου, το λόγο σου, τα συναισθήματά σου, τη διάθεσή σου, τη Ζωή σου; Θα άλλαζε όλη σου η δόνηση! Θα άλλαζε η δόνηση του Άλλου! Θα άλλαζε όλη σου η Ζωή!

Γιατί ξέρεις… Είσαστε Όλοι μέρη του ίδιου Δημιουργού… Από την ίδια ουσία είσαστε φτιαγμένοι… Η ίδια Θεϊκή φλόγα έγινε η σπίθα που έδωσε Ζωή στον κάθε έναν από εσάς, κάνοντας την καρδιά σας να χτυπάει ρυθμικά και σε πλήρη εναρμόνιση με την καρδιά του Δημιουργού… Κλείσε τα μάτια, μείνε στη Σιωπή και άκου… Ακούς την καρδιά σου να χτυπά; Είναι η καρδιά του Θεού… Εσύ και ο Δημιουργός είστε Ένα…!

(περισσότερα…)

Η Ζωή Είναι Απλή…! Η Ζωή είναι Δημιουργία…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

gabriel-2

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, μας μιλά για τη Ζωή με λόγια Απλά, γεμάτα Αγάπη…

«Η Ζωή δεν είναι μία διαδικασία ανακάλυψης… Η Ζωή είναι μία διαδικασία Δημιουργίας, Αποφάσεων και Επιλογών… Η κάθε σας στιγμή είναι μία στιγμή αυτοπροσδιορισμού… Ποιος επιλέγεις και επιθυμείς να Είσαι αυτή τη στιγμή; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα ενεργοποιήσει το Σύμπαν, Δημιουργώντας τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να μπορέσεις μέσα από αυτές να εκδηλώσεις και να Δημιουργήσεις το Ποιος Είσαι… Μαγικό… Έτσι δεν είναι;

Ακούτε και λέτε διαρκώς πως είσαστε Θεοί σε ενσάρκωση. Το πιστεύετε όμως πλήρως αυτό; Μπορείτε να αντιληφθείτε το βάθος και την πραγματική ουσία που βρίσκεται πίσω από αυτές τις λέξεις; Θεός σε ενσάρκωση… Ένα κομμάτι του Θεού, που θέλησε να βιώσει το Πώς είναι να είναι Θεός… Ενσαρκώθηκε στη Γη, παίρνοντας μορφή… Επιλέγοντας αυτό το σώμα, αυτούς τους γονείς, τους φίλους, ως τους τέλειους βοηθούς και συνοδοιπόρους για να μπορέσει να Δημιουργήσει και να βιώσει το Ποιος Πραγματικά Είναι μέσα από τις εμπειρίες που προσφέρει η Ζωή σε αυτό τον πλανήτη…

Ο Δημιουργός είναι το Όλον… Είναι Σεβασμός, Υπομονή, Ευγένεια, Θάρρος, Τόλμη, Δύναμη, Αυτοπεποίθηση, Χιούμορ, Δημιουργία, Συγχώρεση, Γενναιοδωρία, Πίστη, Κατανόηση, Ηρεμία, Ισορροπία, Γαλήνη, Αρμονία, Αφθονία, Υγεία, Συμπόνια και πολλά, πολλά ακόμα που ενώνοντας τα όλα μαζί, γεννιέται η Αγάπη, δηλαδή αυτό που Είναι ο Δημιουργός… Κάθε στιγμή επιλέγετε συνειδητά ή ασυνείδητα μέσα από ποιες ποιότητες θα Δημιουργήσετε και θα βιώσετε την επόμενη στιγμή σας… (περισσότερα…)

Αποφάσισε Ποιος Είσαι πριν αναλάβεις Δράση… – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

600_390135762

Οργάνωσε την αμέσως επόμενη χρυσή στιγμή του τώρα σου με Σοφία και Λαμπρότητα… Τίμα τον εαυτό σου λαμβάνοντας υπόψιν τη διαίσθησή σου και την εσωτερική σου καθοδήγηση και οδήγησε τα βήματα σου στην Ευτυχία και σε όλα αυτά που ονειρεύσαι…!

Αφιέρωσε σήμερα χρόνο για να προγραμματίσεις αυτά που επιθυμείς να Δημιουργήσεις… Κάθε στιγμή που περνά αποφασίζεις Ποιος Είσαι και ποτέ δεν είσαι ίδιος με αυτόν που ήσουν το λεπτό που πέρασε… Κάθε στιγμή που περνά αλλάζεις, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα… (περισσότερα…)

Οι Ουρανοί σε βοηθάνε την ώρα που οδηγείς… Έχεις προστασία…

feather-on-water

Καθώς οδηγείς μπορείς να ζητάς Προστασία και Καθοδήγηση από το Δημιουργό, τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Ραφαήλ.

«Δημιουργέ και Αρχάγγελοι μου Μιχαήλ και Ραφαήλ ελάτε κοντά μου. Τοποθετείστε την μπλε και την σμαραγδένια σας σφαίρα γύρω από εμένα και το αυτοκίνητο μου / τη μηχανή μου. Καθοδηγείστε με για να φτάσω στον προορισμό μου με Ασφάλεια και Προστασία. Σας ευχαριστώ.» Αυτή είναι μία θετική δήλωση που μπορείς να λες καθώς ετοιμάζεσαι να πας κάπου. Φυσικά μπορείς να Δημιουργήσεις τη δική σου θετική δήλωση με λόγια βγαλμένα από την καρδιά σου. (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 3123