Καλό μας μήνα! Το Σύμπαν σήμερα σου λέει πως μπορείς!

images-30

Ένας μήνας Μετουσίωσης σήμερα κάνει τα πρώτα του βήματα… Και εμείς καλούμαστε να τον προϋπαντήσουμε… Να τον καλωσορίσουμε! Να του προσφέρουμε το πιο λαμπερό μας χαμόγελο… Για να είναι αυτό το ποδαρικό γεμάτο με Ευτυχία, με Χαρά, με Αγάπη και Αισιοδοξία!

Αυτός ο μήνας μας καλεί να Σκεφτούμε διαφορετικά! Έχει τη δόνηση του Αρχάγγελου Γαβριήλ, ο οποίος μας βοηθά να συνδεθούμε με το πεδίο της Χαράς… Ενισχύει την επικοινωνία και τα Νέα Ξεκινήματα! Αυτό το μήνα θέσε τα σχέδια σου σε εφαρμογή! Ανέλαβε Δράση… (περισσότερα…)

Δράσε στο εδώ και το τώρα σου…!

spiritual-path

Μην περιμένεις τις κατάλληλες συνθήκες για να Δράσεις! Δράσε στο εδώ και το τώρα σου… Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με τα τωρινά σου δεδομένα και με τα εργαλεία που τώρα διαθέτεις! Μην δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στα εξωτερικά γεγονότα, ιδίως εάν αυτά δεν είναι μέρος του ιδανικού σεναρίου που διατηρείς μέσα σου! Εάν αυτά που τώρα συμβαίνουν δεν είναι αυτά που επιθυμείς, θεώρησε πως είναι οι πολύτιμοι βοηθοί σου… Σε βοηθούν να επαναπροσδιορίσεις όλα όσα Είσαι και να επιλέξεις εκ νέου τα επόμενα βήματά σου!

Μην αναβάλλεις αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα, καθώς περιμένεις τις ιδανικές συνθήκες να εμφανιστούν! Σε τι θα μπορούσε να σε εξυπηρετήσει αυτή η αναβλητικότητα και η καθυστέρηση; (περισσότερα…)

Σταμάτα να παίρνεις τις συμπεριφορές των Άλλων προσωπικά… ! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Σταμάτα να παίρνεις τις συμπεριφορές των Άλλων προσωπικά…

Ο τρόπος που αντιδρούν δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με τους ίδιους. Είναι τα πιστεύω τους, οι φόβοι τους, οι πεποιθήσεις τους που παίρνουν μορφή και γίνονται πράξεις! Εσύ απλά τους καθρεφτίζεις όλα όσα επιθυμούν, ονειρεύονται ή φοβούνται και καθώς συναναστρέφονται μαζί σου, όλα αυτά που μέσα τους έχουν, γίνονται λέξεις και πράξεις.

Όταν κάτι συμβαίνει, σημασία έχει να παραμένεις στο κέντρο σου και να παραμένεις ουδέτερος στην συμπεριφορά των Άλλων, γνωρίζοντας πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό που οι Άλλοι Είναι! Μπορείς μόνο να αποφασίζεις για το πώς εσύ θα δράσεις! Είσαι υπεύθυνος μόνο για την δική σου συμπεριφορά, τα δικά σου συναισθήματα, τις δικές σου πράξεις, σκέψεις και λέξεις…

Βρες την Αλήθεια σου και άρχισε να Παρατηρείς τους άλλους… (περισσότερα…)

Ευθυγράμμιση και Δράση μέσω της Ψυχής…! – Αρχάγγελος Μιχαήλ

compassion

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας μεταφέρει ένα λαμπερό μήνυμα… Η φωνή του σταθερή, επιβλητική, αλλά παράλληλα απαλή, γλυκιά, γεμάτη Αγάπη… Μία δίνη Φωτός και Θαλπωρής μας αγκαλιάζει τρυφερά, προσφέροντας μας απλόχερα Ζεστασιά και Γαλήνη καθώς μας μιλά…

«Είναι μαγικό… Όταν ευθυγραμμίζεσαι με την Ψυχή σου… Όταν δρας μέσα από Αυτή… Τι όμορφο… Γιατί με αυτό τον τρόπο επιτρέπεις στο Θεό να εκδηλωθεί…

Πώς; Πώς γίνεται αυτό; σε ακούω να ρωτάς…

Όταν γίνεσαι ένα χέρι βοηθείας… (περισσότερα…)

Με αυτή τη νέα χρονιά ένας νέος κύκλος ξεκινά… Αυτή η νέα χρονιά απαιτεί Δράση…

00-17-joyoffreedom

Συνεχίζουμε να μοιράζουμε γενναιόδωρα και απλόχερα τις ευχές μας και να κάνουμε τα σχέδια μας για το χρόνο που αργά και σταθερά μας έκανε ποδαρικό… Και αυτό είναι τόσο σπουδαίο και μαγικό… Μεταμορφώνει τις μέρες μας και τις στιγμές μας προσθέτοντας λίγη παραπανίσια λάμψη στην ήδη υπάρχουσα λάμψη των ημερών…

Δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς και οι Ουρανοί μας εν – θυμίζουν να μην μείνουμε μόνο στις ευχές και στα σχέδια… Μας παροτρύνουν να περάσουμε στη Δράση… «Η τέλεια συνταγή της υλοποίησης είναι να καταστρώνεις με Αγάπη και Χαρά τα σχέδια σου και να ξεκινάς την υλοποίηση τους Άμεσα, με Πάθος, νιώθοντας Χαρά, Ενθουσιασμό, Σιγουριά και Αυτοπεποίθηση. Τα πλάνα και τα σχέδια χρειάζονται, αλλά θα βρεις τη Ζωή πίσω από τις πράξεις και τη δράση.
Μεταμόρφωσε αυτή τη χρονιά στην πιο σπουδαία, ξεκινώντας σήμερα κιόλας να δίνεις μορφή στα όνειρα σου… Μην αναβάλλεις… Η αναβλητικότητα δεν σε εξυπηρετεί. Μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, αλλά δεν σε εξυπηρετεί πραγματικά γιατί δεν σε οδηγεί στην υλοποίηση. Η αναβλητικότητα οδηγεί στην αδράνεια, στην έλλειψη πάθους… Μην επιτρέπεις στις ιερές σου μέρες να κυλάνε άσκοπα… Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να ζήσει τη Ζωή του στη θεωρία, στα χαρτιά, στα σχέδια και στα λόγια… Η Ζωή για να αποκτήσει νόημα χρειάζεται τις πράξεις και τη Δημιουργία στην κάθε της στιγμή… Ζήσε και Δημιούργησε… Πάντα να θυμάσαι πως τα Θαύματα ξεκινούν από Εσένα… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 3123