Η μαγική στιγμή του τώρα…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Το μόνο που μετράει και το μόνο που υπάρχει είναι η εδώ και τώρα στιγμή!
Το χθες έχει τελειώσει και το αύριο δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε γιατί να χάνεις χρόνο και ενέργεια εστιάζοντας είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον;
Τι συμβαίνει τώρα; Και τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις για να κάνεις το τώρα σου καλύτερο; Αυτή είναι η μαγική ερώτηση που θα σε βοηθήσει να Δημιουργήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. (περισσότερα…)

Αναγνωρίζεις την Τελειότητα του εδώ και του τώρα σου; – Αρχάγγελος Γαβριήλ

008-flowers-photography

«Υπάρχεις στο σήμερα, αλλά συνήθως σκέφτεσαι και ζεις ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Και όμως γλυκό μου παιδί, η Ζωή είναι τώρα! Ζωή σημαίνει να ζεις στο εδώ και το τώρα σου. Αυτό εξάλλου είναι και η φώτιση! Να μπορείς να ζεις συνειδητά στο εδώ και το τώρα σου, χωρίς να σκέφτεσαι κάτι που πλέον βρίσκεται μόνο στη σφαίρα των αναμνήσεων σου ή να αγωνιάς και να φοβάσαι προκαταβολικά για το αύριο σου, βασιζόμενος στα σενάρια φαντασίας που το μυαλό πλάθει. (περισσότερα…)

Το τώρα δεν φοβάται, δεν πονά… – Αρχάγγελος Ραφαήλ

The-Path-to-Freedom

Ένας λαμπερός Αρχάγγελος Ραφαήλ έρχεται κοντά μας… Η λάμψη που ακτινοβολεί σε κάνει να θες να κλείσεις τα μάτια… είναι τόσο δυνατή. Και όμως μπροστά στο δέος και την Αγάπη απλά επιθυμείς να κρατάς τα μάτια σου ανοιχτά και να αφήσεις τα συναισθήματα του Φωτός να πλημμυρίσουν όλη σου την Ύπαρξη! Πόσο μεγαλείο! Πόση συγκίνηση και ευγνωμοσύνη! (περισσότερα…)