Άκου την Ψυχή σου…! Πάτα γερά στα πόδια σου…!

Ήρθε η Ιερή στιγμή να πατήσεις στα πόδια σου… Δίχως να περιμένεις την Επιβεβαίωση, την Αποδοχή ή την Αγάπη από τους Άλλους! Γιατί η Αποδοχή και η Αγάπη Είσαι! Όλη η Αγάπη και το Φως του Σύμπαντος βρίσκονται μέσα σου… Κατοικούν μέσα στην καρδιά σου και τροφοδοτούν το κάθε σου κύτταρο! Και από εκεί διοχετεύονται σε όλο τον κόσμο παίρνοντας τη μορφή των πιο μαγευτικών Αρετών…! (περισσότερα…)

Οι Αρχάγγελοι ρωτούν: «Υπάρχει κάτι που θα επιθυμούσες για σήμερα;»

end-of-life-transitions

Καλή σας ημέρα Άγγελοι και καλή σας εβδομάδα!

Οι Άγγελοι ρωτούν: Υπάρχει κάτι που θα επιθυμούσες για σήμερα; Κάποια σκέψη σου να μοιραστείς μαζί μας; Κάποιο μήνυμα να λάβεις; Κάποια καθοδήγηση; Για κάποιο θέμα που σε απασχολεί να δεις κάτι γραμμένο; (περισσότερα…)

Έχεις μήνυμα αγαπημένε… – Αρχάγγελοι του Φωτός

DSC_6257

Ό,τι και να αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή να γνωρίζεις πως σε λίγο καιρό θα έχει λυθεί…
Και σε λίγα χρόνια θα κοιτάς πίσω… Έχοντας βρει τις Ευλογίες αυτής της κατάστασης, έχοντας βγει από αυτή πιο Σοφός, περισσότερο Φωτεινός, Δυνατός… Θα κοιτάς πίσω και θα τα βλέπεις όλα πια από απόσταση, έχοντας αποκτήσει συνειδητοποιήσεις και επίγνωση… Αυτό ονομάζεται Σοφία…

Έχε Εμπιστοσύνη… Εσύ απλά φρόντισε να παραμένεις στο κέντρο σου… Ήρεμος και Γαλήνιος… (περισσότερα…)

Διώξτε το φόβο και Εμπιστευτείτε το Δημιουργό… – Αρχάγγελος Μιχαήλ

zen-moon-the-outer-manifestation-of-the-inner-enlightenment-1-zenmoon-org

Εάν αντιμετωπίζετε ένα θέμα και επιθυμείτε την λύση του, συνήθως σας πιάνει ανυπομονησία, άγχος, ψάχνετε τις λύσεις, αναζητάτε τις εναλλακτικές, το συζητάτε, το αναλύετε… Διαβάζετε για αυτό, κάνετε θεραπείες, αποκοπές, παίρνετε φάρμακα σε περίπτωση κάποιου θέματος υγείας και ό,τι άλλο νιώθετε ότι περνά από το χέρι σας και μπορείτε να κάνετε… Εάν όμως, καθώς περνά ο καιρός η λύση δεν έρχεται, (περισσότερα…)

«Χτίζουμε στο τώρα, ένα λαμπερό αύριο…» – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Gabriel-2

«Αγαπημένο μου παιδί…

Καταναλώνεις πολύ ενέργεια για να σκέφτεσαι τι θα γίνει αύριο. Αναλύεις τα γεγονότα ξανά και ξανά, επιχειρώντας να δεις όλες τις πιθανές εκδοχές. Μήπως όμως αυτή η διαδικασία είναι κουραστική; Μήπως το να σκέφτεσαι το (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 3123