Χρειάζεται να συνδεθείς με την Ψυχή σου… Και να νιώσεις πως Επιτυχία Είσαι!

crown-2

Για να βιώσεις την Επιτυχία στην Ύψιστη της Μορφή, χρειάζεται να την γνωρίσεις μέσα από την ματιά της Ψυχής σου και μετά να την προσφέρεις Εσύ στον Εαυτό σου! Και καθώς το κάνεις αυτό, να προσφέρεις στον Υπέροχο και Θεϊκό Εαυτό σου το στέμμα που του αξίζει να φορά…!

Μην περιμένεις να την λάβεις από τον κόσμο σου, γιατί αυτό σημαίνει πως θα πιάσεις τον Εαυτό σου να αυτοθυσιάζεται πολλές φορές και να παραμερίζει την δική του Αλήθεια, προκειμένου να βιώσει την Επιτυχία μέσα από τα εξωτερικά γεγονότα!

Χρειάζεται να συνδεθείς με την Ψυχή σου… Και να νιώσεις πως Επιτυχία Είσαι! (περισσότερα…)

Αυτοί που «πετυχαίνουν»… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

gabriel-2

Μία ημέρα σαν και αυτή, έχει όρεξη για επικοινωνία… Καλεί κοντά της τον Αρχάγγελο Γαβριήλ… Νιώθει πως ήταν πάντα εκεί και εκείνος φροντίζει διαισθητικά να κάνει αισθητή την παρουσία του και να της επιβεβαιώσει αυτό που ένιωθε…

– Αρχάγγελε μου, αυτός ο φόβος της αποτυχίας τελικά, καθηλώνει πολύ κόσμο. Βλέπω ανθρώπους που έχουν όρεξη για να Δημιουργήσουν και επειδή φοβούνται την αποτυχία, κάνουν πίσω, φέρονται με αναβλητικότητα και τελικά τα όνειρα τους μένουν ανεκπλήρωτα… Εσύ που βλέπεις τα πάντα από ψηλά, πες μου… Τι μορφή έχει τελικά αυτή η αποτυχία που είναι τόσο τρομακτική; Είναι σαν εκείνες τις τεράστιες φιγούρες που ξεπρόβαλαν στα παιδικά μας βράδια κάτω από το κρεβάτι ή μέσα από τις ντουλάπες; Τόσο άσχημη είναι πια αυτή η αποτυχία που οι περισσότεροι από εμάς την τρέμουμε; (περισσότερα…)

Υπάρχει τελικά η αποτυχία και η επιτυχία; Ένα ταξίδι στο παρελθόν θα σε βοηθήσει να βρεις την Αλήθεια σου…-Αρχάγγελοι Γαβριήλ & Μιχαήλ

3d-graphics_past_present_and_future_019549_-v2

Για κάποιο λόγο τον τελευταίο καιρό, ερχόντουσαν στο μυαλό της συνειδητοποιήσεις που είχε κάνει παλαιότερα… Δεν καταλάβαινε γιατί γινόταν αυτό, αλλά το Εμπιστεύτηκε… Ένα πρωινό, έχοντας φτιάξει το πρόγραμμα της ημέρας της, κάθισε στον υπολογιστή της. Αλλά ενστικτωδώς άνοιξε μία κενή σελίδα και ξεκίνησε να γράφει, κάτι που είχε συμβεί πριν χρόνια… Το ζούσε από απόσταση πια, αλλά οι λέξεις έβγαιναν αβίαστα σαν να το ζούσε τώρα… Όλα ζωντάνεψαν και εκείνη αφέθηκε σε αυτή την όμορφη αναπόληση… (περισσότερα…)

Αυτοί που πετυχαίνουν… – Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ

3e404f7

Οι Αγαπημένοι μας Αρχάγγελοι μας μιλάνε για την Επιτυχία και τους Επιτυχημένους ανθρώπους…

«Δεν υπάρχει αποτυχία… εκτός εάν αποφασίσεις ότι υπάρχει…

Όλα όσα έζησες στο παρελθόν και τα έχεις κατατάξει μέσα σου στη λίστα με τις αποτυχίες, μόνο αποτυχίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Δεν τους αξίζει να τις αντιμετωπίζεις με αυτό τον τρόπο, γιατί εξυπηρέτησαν έναν ανώτερο σκοπό και τον εξυπηρέτησαν σωστά. Δέξου το και αγκάλιασε την κάθε σου εμπειρία και εξύμνησε την. Γιατί υπηρέτησε σωστά το σκοπό της… σε οδήγησε στο εδώ και το τώρα σου… Είσαι ο άνθρωπος που είσαι, έχοντας αυτές τις εμπειρίες… Τι καλύτερο σκοπεύεις να κάνεις με αυτό; (περισσότερα…)

Όλα απλά «Είναι»… Ζήσε μέσα σε αυτό…

tumblr_lzey3dBAwN1qg9dqwo1_500

Τελικά… Τι είναι η επιτυχία και η αποτυχία; Τι είναι το σωστό και το λάθος;

Γιατί άραγε να χρειάζεται να βρισκόμαστε σε μία διαρκή και ατέρμονη διαδικασία σύγκρισης και κριτικής; Γιατί βάζουμε ταμπέλες και πρέπει στη ζωή μας; Γιατί άραγε να μην μπορούμε απλά να ζήσουμε; Ξέρεις πόσο όμορφη θα ήταν η ζωή μας, εάν απλά ζούσαμε; Χωρίς να κρίνουμε αν αυτό που κάναμε ήταν σωστό ή λάθος. Χωρίς να θεωρούσαμε αποτυχία ή επιτυχία την επιλογή μας ή αυτό που έγινε.

Απλά να συνδεόμασταν καθημερινά με την καλύτερη οπτική του εαυτού μας και να ζούσαμε.

Να προσφέραμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό. Πρώτα σε εμάς και μετά στους άλλους. Προσφέροντας τον καλύτερο μας εαυτό, είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε κάνει το καλύτερο που μπορούμε. Οπότε, κάτω από αυτή την σκέψη, ποια επιτυχία ή αποτυχία μπορεί να σταθεί; Καμία. Γιατί απλά ξέρουμε πως κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτή την στιγμή. Οπότε αυτό, γίνεται αυτομάτως το κίνητρο για να συνεχίσουμε αύριο, ακόμα καλύτερα. Έτσι απλά.
Τελικά ποια η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας; Δεν υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός. Τα πράγματα που συμβαίνουν, απλά Είναι. Απλά συμβαίνουν. Εμείς θεωρούμε κάτι επιτυχία ή αποτυχία, ανάλογα με τις προσδοκίες που έχουμε. Ενώ τα πράγματα απλά Είναι. Απλά Υπάρχουν. Απλά συμβαίνουν. Πόσο όμορφο να μπορούσαμε και εμείς να ζούσαμε με απλότητα μέσα σε αυτά και μαζί με αυτά. Όλα θα ήταν ιδανικά.

Ας βάλουμε την πρόθεση να το κάνουμε αυτό καθημερινά. Στο βαθμό που μπορούμε.

Και τότε, θα αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά. Αληθινά. Μαγευτικά. Τότε η ζωή μας θα πάρει χρώμα. Θα αποκτήσει νόημα. Και όλα αυτά επειδή απλά θα ζούμε, μέσα από την μαγική δόνηση του Είναι. Όλα Είναι. Και εγώ Είμαι Αυτή/Αυτός που Είμαι. Τόσο απλά. Δεν έχει νόημα το αποτυχία και το επιτυχία. Γιατί απλά Είμαι. Γιατί απλά Είμαι Αυτή/Αυτός που Είμαι. Γιατί απλά δέχομαι την ύπαρξη μου και αποδέχομαι όσα είμαι αυτή την στιγμή και με Αγάπη επιλέγω ποιος άνθρωπος επιθυμώ να γίνω αύριο. Κάνοντας αυτή την επιλογή, ήδη έχω επιλέξει την εξέλιξη μου.

Και όλα αυτά μέσω της Αγάπης, που έχω γεννηθεί. Που όλοι έχουμε γεννηθεί. Μην μένεις στις λέξεις και στους χαρακτηρισμούς. Βγες έξω και πάνω από όλα αυτά.

Είσαι ο άνθρωπος που Είσαι κάθε στιγμή και με Αγάπη επέλεξε ποιος θες να γίνεις την επόμενη. Αυτό είναι εξέλιξη. Και μέσα σε αυτή την σκέψη και την οπτική, τα λάθη, τα σωστά, η επιτυχία και η αποτυχία αδυνατούν να σταθούν. Και εμείς απλά εξελισσόμαστε χωρίς άγχος, πίεση, φόβους και κανενός είδους κριτική.

Κάνε σήμερα την αρχή. Στο βαθμό που μπορείς.

Αγάπη και Φως
Αγγέλων Φως
~Χρυσάφη Μαρία~

Σελίδα 1 από 212