Δήλωσε Ελεύθερος! Νιώσε Ελεύθερος μέσω της Αγάπης…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Η Αγάπη πάντα κοιτάζει τον Άλλον! Μεγαλόπρεπα και ταπεινά παράλληλα! Γιατί στον Άλλον βλέπει την ίδια της την Ύπαρξη! Γιατί ανάμεσα στην ίδια της την Ύπαρξη και τον Άλλον δεν βλέπει καμία διαχωριστική γραμμή! Τα πάντα είναι Ένα!

Πόση προσπάθεια καταβάλλετε καθημερινά για να κάνετε πράγματα… Ενώ το μόνο που η Ψυχή αναζητά είναι να βιώσει το «Είναι»!

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτή τη δόνηση του «Είναι»… Απλά να «Είναι»! Καθώς βιώνουν αυτή την κατάσταση της απόλυτης Ύπαρξης, συνειδητοποιούν πως δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα για αυτό! Απλά «Είναι» τα πάντα, κάνοντας τίποτα, ακόμα και όταν κάθονται στη σιωπή δίπλα στον Άλλον! Ο Εαυτός τους και ο Άλλος είναι Ένα και η Ψυχή σε εκείνη την ιερή στιγμή του τώρα περικλείει όλη την αιωνιότητα! Όλη η αιωνιότητα μέσα σε μία μαγική στιγμή! Ο χρόνος τότε σταματά για να μπορέσει η σιωπή μέσα από την ακινησία να ακουστεί… Να σου σιγοψιθυρίσει την χρυσή της Αλήθεια… Πως αυτό είναι Θεός! Αυτό είναι η Ζωή! Το βίωμα τέτοιων στιγμών! (περισσότερα…)

Σήμερα αποφάσισε απλά να ζήσεις… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

selflove

Ένα υπέροχο μήνυμα από τον αγαπημένο μας Αρχάγγελο Γαβριήλ, μας κρατά συντροφιά αυτή την Ευλογημένη μέρα…

«Αυτή την τόσο λαμπερή ημέρα μην κάνεις σχέδια… Μην κάνεις πλάνα… Απλά φρόντισε να είσαι καλός άνθρωπος και οι πράξεις σου να είναι ορθές, ευθυγραμμισμένες με την Αγάπη, τη Συμπόνοια, την Ευγένεια… Ίσως αυτό μερικές φορές να φαντάζει δύσκολο ή πολύ προκλητικό, αλλά δεν είναι. Απλά χρειάζεται καθημερινή φροντίδα, αφοσίωση και πειθαρχία. (περισσότερα…)

Η Ζωή είναι ένα Θαύμα!

ChildAngelStatue

Η Ζωή είναι ένα Θαύμα!
Μην την χαραμίζεις! Ζήσε!

Ζήσε με Αγάπη!
Ζήσε με Χαρά!
Ζήσε κάνοντας Όνειρα!
Ζήσε, ζήσε, ζήσε!

Γιατί η Ζωή είναι ένα Θαύμα!

Καληνύχτα Άγγελοι!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Αρχάγγελος Γαβριήλ – Ημέρα Τετάρτη

images (49)

Μία Λευκή Στήλη Φωτός κατεβαίνει από τον Ουρανό και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ έρχεται κοντά μου. Με φιλάει στον κρόταφο και με παίρνει μία μεγάλη Αγκαλιά!
Σήμερα με βοηθάει να Θεραπεύσω την σχέση μου με το παιδί που κατοικεί μέσα μου! Με το παιδί που κάποτε ήμουν! Με πιάνει από το χέρι και γυρίζουμε πίσω στο χρόνο… Με συναντώ ξανά. Βλέπω πόσο Λαμπερό και Ευτυχισμένο ήμουν! Κάθομαι δίπλα σε εκείνο το παιδί! Παίζω μαζί του, μιλάμε, γελάμε, το καθησυχάζω και του λέω πως όλα πηγαίνουν καλά! Μετά από ώρες παιχνιδιού, αγκαλιαζόμαστε και καθόμαστε κάτω από τις φτερούγες του Αρχαγγέλου Γαβριήλ!
– Σε Αγαπώ, του λέω!
Με κοιτάζει με καθαρό το βλέμμα και μου απαντάει:
– Και εγώ σε Αγαπώ! Μην ξεχνάς!
– Όχι. Θα έρχομαι σε κάθε ευκαιρία και θα σε συναντώ.
– Δεν εννοώ αυτό. Μην ξεχνάς τα όνειρα που κάναμε, μου απάντησε. Θυμήσου, σήκω και κυνήγησε τα!
– Ίσως τώρα και να είναι αργά…
Ποτέ δεν είναι αργά! Το ακούς; Ποτέ δεν είναι αργά, γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Σταμάτα να Ζεις μέσα στους περιορισμούς. Στο χέρι σου είναι να κρατήσεις τα Όνειρά σου Ζωντανά! Μην σπαταλάς την Ζωή σου. Ζήσε! Πιστεύω σε εσένα! Πάντα πίστευα!
– Σε Ευχαριστώ…!

Με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ πιασμένοι χέρι χέρι, γυρίσαμε πίσω, στο εδώ και το τώρα!
Τον ευχαρίστησα από καρδιάς! Μου χαμογέλασε και καθώς πετούσε ξανά προς τον Ουρανό μου φώναξε… Θυμήσου!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως