Έλκεις αυτό που είσαι…!

Έλκεις αυτό που Είσαι…! Έλκεις αυτό που Νιώθεις…!

Υπάρχει η πεποίθηση πως έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε παρά αυτά που επιθυμούμε! Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι απλά ένα μεγάλο ψέμα…! Έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε, γιατί τα σκεφτόμαστε πιο έντονα από αυτά που επιθυμούμε! Εστιάζουμε τόσο έντονα τις σκέψεις μας σε αυτά που δεν επιθυμούμε να συμβούν που τους δίνουμε χώρο να Δημιουργηθούν στον κόσμο μας! (περισσότερα…)

Τι βλέπω στους Άλλους…;

Πάντα να βλέπεις στους Ανθρώπους το Ανώτερο, το Καλύτερο, το Ύψιστο…!

Να βλέπεις την Υγεία, την Αφθονία, την Αγάπη…!

Εάν κοιτάς είτε Εσένα, είτε τον Άλλον μέσα από τα γήινα σου μάτια, τότε πολύ πιθανό να μην παρατηρήσεις πως είστε Καλοί, Αρκετοί, Άξιοι, Ευλογημένοι…! Πάντα να τους κοιτάς με πρόθεση το Θετικό και το Αισιόδοξο…! (περισσότερα…)

Δημιουργείς κάθε στιγμή τον δικό σου Παράδεισο… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δημιουργείς τον Παράδεισο σου κάθε στιγμή! Αυτός ο Παράδεισος αποτελείται από όλες τις εικόνες και τις σκέψεις που σχηματίζονται μέσα στα μονοπάτια του μυαλού σου και όλα τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα στην καρδιά σου.

Αφού λοιπόν ο δικός σου προσωπικός Παράδεισος είναι κάτι που Δημιουργείται από Εσένα, φρόντισε οι σκέψεις σου να είναι οι πιο Λαμπερές, οι πιο Αισιόδοξες, οι πιο Χαρούμενες και τα συναισθήματα σου να προέρχονται από την Αγάπη. Να είναι τα πιο Θετικά, Ύψιστα, Λαμπερά και Αισιόδοξα συναισθήματα που θα μπορούσαν ποτέ να γεννηθούν! (περισσότερα…)