Απλά και συγκεκριμένα βήματα απαιτούνται για την Υλοποίηση των Ονείρων σου…!

Ένας μήνας γεμάτος με νέα ξεκινήματα μας έκανε εχτές ποδαρικό… Φόρεσε τα πιο λαμπερά του, μαζί με το πιο αστραφτερό του χαμόγελο και κάθισε στο θρόνο του… Μας χαμογελά καθώς γνωρίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και τις επιλογές μας!

Συμμάχους έχουμε τις πιο Υπέροχες Αρετές, να στολίζουν την κάθε μας στιγμή δείχνοντας μας το δρόμο του Φωτός! (περισσότερα…)

Άκου την Ψυχή σου…! Πάτα γερά στα πόδια σου…!

Ήρθε η Ιερή στιγμή να πατήσεις στα πόδια σου… Δίχως να περιμένεις την Επιβεβαίωση, την Αποδοχή ή την Αγάπη από τους Άλλους! Γιατί η Αποδοχή και η Αγάπη Είσαι! Όλη η Αγάπη και το Φως του Σύμπαντος βρίσκονται μέσα σου… Κατοικούν μέσα στην καρδιά σου και τροφοδοτούν το κάθε σου κύτταρο! Και από εκεί διοχετεύονται σε όλο τον κόσμο παίρνοντας τη μορφή των πιο μαγευτικών Αρετών…! (περισσότερα…)

Καθοδήγηση από τους Αρχαγγέλους…

427029_286124138125172_179181975486056_697300_1033579446_n

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να Δημιουργήσεις όλα αυτά που επιθυμείς για να υπάρχει ροή στη Ζωή σου και να κυλά με Ηρεμία και Γαλήνη;

Κλείσε τα μάτια σου και νιώσε την Αλήθεια σου…

Οι Ακτίνες των Αρχαγγέλων αφορούν ποιότητες και Αρετές που πηγάζουν σε ανεξάντλητες ποσότητες από την Πηγή της Δημιουργίας. Καθώς συνδεόμαστε με αυτές τις Ακτίνες, γειώνουμε μέσα μας Αρετές, αλλάζοντας σταδιακά, φέρνοντας στη Ζωή μας αυτά που επιθυμούμε.

(περισσότερα…)

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο Σου!

2141bba6c641325fe718c38bdb97425e_XL

Γιατί φοβάσαι; Γιατί αγωνιάς; Εγώ είμαι εδώ… Δίπλα σου! Κάθε στιγμή! Το μόνο που σου ζητώ, είναι να μου πεις βοήθα με.. Και θα το κάνω! Τόσο απλά.. Τα πράγματα είναι Απλά, Ήρεμα, Γαλήνια και Αρμονικά! Η Ζωή σου είναι γεμάτη Αγάπη! Γιατί εσύ είσαι φτιαγμένος από την Αγάπη. Σου αξίζουν τα καλύτερα! Να το θυμάσαι πάντα αυτό! Και εγώ, είμαι πάντα εδώ! Να σε Αγαπώ και να σε Φροντίζω! Σε Αγαπώ! Ο Φύλακας Άγγελός σου!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Ημέρα Τετάρτη – Αρχάγγελος Γαβριήλ

gabriel-statue

Σήμερα Τετάρτη, είναι μία όμορφη μέρα, για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα Άγγελοι!

Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και την Λευκή του Ενέργεια, για να σας Ενθαρρύνει, να σας Καθοδηγήσει και να σας Ενδυναμώσει με οποιονδήποτε νέο στόχο επιθυμείτε να βάλετε στην Ζωή σας! Θα χαρεί να έρθει κοντά σας και να σας βοηθήσει!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως