Καλό μας μήνα…!

christmas-photography-tips-digital-photography-school

Καλό μας μήνα!

Εύχομαι να είναι Υπέροχα Συναρπαστικός, Θαυματουργικός, Θαυμάσιος, Λαμπερός, Μεγαλοπρεπής, Χαρούμενος, Γεμάτος με Θαύματα, Στιγμές Μαγευτικές! Να είναι Γεμάτος με Γέλια, πολλές Ζεστές και Αληθινές Αγκαλιές! Ευχές βγαλμένες από τα πιο Παραμυθένια καλντερίμια της καρδιάς μας…!

Καθώς ο τελευταίος μήνας αυτού του χρόνου μας έκανε σήμερα ποδαρικό, ας προετοιμαστούμε για τις γιορτινές μέρες που έρχονται…

Ας θυμόμαστε κάθε στιγμή πως Είμαστε οι Δημιουργοί! Πως από Εμάς εξαρτάται τι θα ζήσουμε και πώς θα το βιώσουμε!

Τι επιθυμείς αυτό το μήνα να ζήσεις; Αυτό που επιθυμείς, μην το περιμένεις! Απλά Δημιούργησε το με όλο σου το Είναι! Κάνε το για Εσένα! Γιατί όλα αυτά που Δημιουργείς Εκπροσωπούν και Χαρακτηρίζουν το Ποιος Πραγματικά Είσαι…! (περισσότερα…)

Μήνας Ευκαιριών… – 7 Αρχάγγελοι

autumn_path-wide

Πρωτομηνιά! Να μία ακόμα ευκαιρία για να χαρούμε, για να μετατρέψουμε αυτή την ημέρα σε γιορτή.

Κάτω στο δρόμο, ακούω τους γείτονες να εύχονται Καλό Μήνα ο ένας στον άλλον και να δίνουν ευχές για να είναι αυτή η ημέρα καλή… Χαμογελώ… Οι καμπάνες λίγο πιο πέρα ηχούν γιορτινά και κάποια πουλιά στο πάρκο απέναντι έχουν στήσει τη δική τους γιορτή σε αυτό το νέο ξεκίνημα… Υπέροχοι λόγοι για να σηκωθώ χαμογελώντας… Έτσι και εγώ με τον δικό μου συνήθη πλέον καθημερινό τρόπο κάθομαι στο κρεβάτι μου και μιλώ στους Ουρανούς… (περισσότερα…)

Καλό μας μήνα, γεμάτο Ήλιο και Ευλογημένες στιγμές!

beach-ball

Καλησπέρα σας Άγγελοι μου

Καλό μας μήνα, γεμάτο από ξένοιαστες και λαμπερές στιγμές. Σας εύχομαι ολόψυχα να είναι ένας συναρπαστικός μήνας. Ας αξιοποιήσουμε στο έπακρον την κάθε μία από τις γεμάτες Φως μέρες του. Εύχομαι να «χορτάσουμε» τον Ήλιο, τη θάλασσα και να μοιραστούμε στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης με αγαπημένους μας ανθρώπους. Ας προσφέρουμε στον εαυτό μας την φροντίδα που του αξίζει… (περισσότερα…)