Οραματίζομαι την καλύτερη εικόνα του Εαυτού μου…!

15839703_sun-limghandler

Οραματίζομαι την καλύτερη εικόνα του Εαυτού μου στο μέλλον και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο τώρα μου…!

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε την κάθε μας μέρα διατηρώντας μέσα μας Ζωντανή και Ξεκάθαρη την ιδανικότερη εικόνα του Εαυτού μας!

Καθώς κοιτάμε μπροστά στο μέλλον και βλέπουμε τις τέλειες συνθήκες και την πιο όμορφη Ζωή, νιώθουμε και εκπέμπουμε Χαρά… Αυτό μας βοηθά να διατηρούμε τις δονήσεις μας υψηλές! Καθώς το κάνουμε αυτό, αναλαμβάνουμε Δράση κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Χρυσή και Ιερή στιγμή του τώρα μας!

(περισσότερα…)

Φόρα το στέμμα σου…! Νιώσε τη Δύναμή σου…! Κοίτα μπροστά…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

522144262

Φοράει πάντα το πιο εκθαμβωτικό λευκό και πάντα τα μηνύματα του εκπέμπουν Αισιοδοξία, Χαρά και Δύναμη… Είναι ο Αγγελιοφόρος των Ουρανών και των πιο χαρμόσυνων και λαμπερών μηνυμάτων… Είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ! Το μήνυμά του είναι γεμάτο Έμπνευση και μας ωθεί να κοιτάξουμε μπροστά…!

«Τι θα γινόταν σήμερα εάν απλά ήσουν ο Εαυτός σου; Τι θα γινόταν εάν σταματούσες να αγχώνεσαι για το τι οι Άλλοι θα πουν; Για το ποια εικόνα για Εσένα θα δημιουργούσαν μέσα στο μυαλό τους; Τι θα γινόταν εάν άφηνες το παρελθόν πίσω εκεί που πραγματικά ανήκει και σταματούσες να αγχώνεσαι για το μέλλον κάνοντας σενάρια αρνητικά; Θα μπορούσες να ζήσεις Ελεύθερος…; Απλά να ήσουν Εσύ…; Ναι…! Θα μπορούσες…! Αυτό κάνε σήμερα! Μείνε στη σιωπή, αποφάσισε Ποιος Επιθυμείς να Είσαι και μετά δώσε μορφή σε αυτή σου την απόφαση, χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις, χωρίς άγχος, χωρίς να κοιτάς το χτες νιώθοντας τύψεις και ενοχές, χωρίς να φοβάσαι για αυτό που πρόκειται να συμβεί…

(περισσότερα…)

Η μαγική στιγμή του τώρα…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Το μόνο που μετράει και το μόνο που υπάρχει είναι η εδώ και τώρα στιγμή!
Το χθες έχει τελειώσει και το αύριο δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε γιατί να χάνεις χρόνο και ενέργεια εστιάζοντας είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον;
Τι συμβαίνει τώρα; Και τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις για να κάνεις το τώρα σου καλύτερο; Αυτή είναι η μαγική ερώτηση που θα σε βοηθήσει να Δημιουργήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. (περισσότερα…)

Αναγνωρίζεις την Τελειότητα του εδώ και του τώρα σου; – Αρχάγγελος Γαβριήλ

008-flowers-photography

«Υπάρχεις στο σήμερα, αλλά συνήθως σκέφτεσαι και ζεις ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Και όμως γλυκό μου παιδί, η Ζωή είναι τώρα! Ζωή σημαίνει να ζεις στο εδώ και το τώρα σου. Αυτό εξάλλου είναι και η φώτιση! Να μπορείς να ζεις συνειδητά στο εδώ και το τώρα σου, χωρίς να σκέφτεσαι κάτι που πλέον βρίσκεται μόνο στη σφαίρα των αναμνήσεων σου ή να αγωνιάς και να φοβάσαι προκαταβολικά για το αύριο σου, βασιζόμενος στα σενάρια φαντασίας που το μυαλό πλάθει. (περισσότερα…)

Το μέλλον σου δεν είναι ένα… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

different-path-ways

Με ένα μήνυμα γεμάτο Αισιοδοξία ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μας βοηθά και μας καθοδηγεί για να αφήσουμε στην άκρη ανησυχίες και φόβους προκειμένου τα όνειρα μας να λάμψουν…

«Ανησυχείς για το μέλλον σου… Για το τι θα γίνει, πώς θα γίνει, που θα σε οδηγήσει η επόμενη μέρα, ο επόμενος μήνας, ο επόμενος χρόνος…

Και όμως… Το μέλλον σου δεν είναι ένα. Κάθε στιγμή το διαμορφώνεις, ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνεις. Το μέλλον σου έχει άπειρες επιλογές. Αμέτρητες διακλαδώσεις ανοίγονται μπροστά σου κάθε στιγμή. Κάποιες σβήνουν, καθώς εσύ δεν κάνεις επιλογές που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε αυτές και κάποιες άλλες φωτίζονται, επειδή πήρες τις αντίστοιχες αποφάσεις… Η κάθε σου στιγμή, σε οδηγεί στην επόμενη. Κάθε στιγμή που καλείσαι και παίρνεις μία απόφαση, είναι σαν να δημιουργείς το επόμενο μονοπάτι στο οποίο θα βρεθείς… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 212