Προχωράμε…! – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Μπορείς να σταθείς όρθιος πια… Σήκω… Ίσιωσε το σώμα σου… Κοίτα γύρω σου… Βρίσκεσαι μέσα στο Φως!

Πάρε το χρόνο σου σήμερα και με απαλότητα κοίτα Εσένα! Οι φόβοι καταλάγιασαν! Ήρθε η στιγμή να βρεις τους Θησαυρούς σου. Εάν το διάστημα που προηγήθηκε ήταν έντονο για Εσένα, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άσχημα για όσα έζησες. Ήταν όλα μέρος της διαδικασίας εξέλιξής σου. Κοίτα την κάθε σου στιγμή στα μάτια… Χαμογέλασε! Νιώσε Περήφανος! Και δες τις μυριάδες των Ευλογιών που η κάθε μία από αυτές τις εμπειρίες σου προσφέρει! Το εγώ θα προσπαθήσει να σε βάλει σε μία διαδικασία κριτικής, θα σου δείξει το δρόμο του θυμού, θα σε κάνει να νιώσεις θύμα, θα σε οδηγήσει να πεις κουβέντες άδικες, θα βγάλει στην επιφάνεια καλά παγιωμένες πεποιθήσεις κάνοντας σε να ακυρώσεις ανθρώπους και να γίνεις σκληρός μαζί τους… Δεν είσαι όμως όλα αυτά… Ακόμα και αν ένιωσες θυμό, ακόμα και να έγινε κάτι το οποίο σε οδήγησε να βγεις έξω από το Φως και να επιτρέψεις στο σκοτάδι να σε περιβάλλει, αγκάλιασε το… Ευχαρίστησε το… Έστω και δειλά δειλά, τόλμησε να χαμογελάσεις… Γιατί μπορεί να έγινες ένα με το σκοτάδι και τους φόβους σου, αλλά πλέον κοίτα… Βρίσκεσαι ξανά μέσα στο Φως! (περισσότερα…)

Μείνε Μέσα στη Ζώνη Ασφαλείας Σου… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Καλημέρα και καλό μήνα αγαπημένοι μου Άγγελοι!

Ποδαρικό μας κάνει σήμερα ο Φλεβάρης μας… Και εμείς κάνουμε όνειρα και σχέδια αφήνοντας τους φόβους μας και ό,τι δεν μας άρεσε πίσω…

Με το δεξί μπήκε αυτός ο μήνας, με τη δόνηση του Αρχαγγέλου Γαβριήλ να ρίχνει από πάνω μας λευκή ενεργειακή βροχή Ανανέωσης και Αναγέννησης. Όλα ντύνονται στα λευκά και στολίζονται με Ελπίδα, Χαρά και Όρεξη για Νέα Ξεκινήματα.

«Νέες ευκαιρίες θα εμφανίζονται κάθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα. Νέοι άνθρωποι και νέες συνεργασίες θα φτάνουν στο κατώφλι σου διαρκώς… Τι θα χρησιμοποιήσεις και τι όχι, έγκειται στην δική σου προσωπική επιλογή και στις δικές σου επιθυμίες. Αλλά πριν επιλέξεις, Νιώσε… Νιώσε τι σε κάνει να νιώθεις καλά…! Σε καλώ, γλυκό μου παιδί, απλά να είσαι ο Εαυτός σου…! Δεν σου ζητώ να βγεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου, αλλά σου ζητώ να μείνεις μέσα σε αυτή… Νιώθω την Ηρεμία και την Ασφαλεία που μέσα σου ξεπρόβαλλαν καθώς διάβασες αυτές τις λέξεις… Επαναλαμβάνω… Δεν σου ζητώ να βγεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου, αλλά σου ζητώ να μείνεις μέσα σε αυτή…! Να μείνεις μέσα σε αυτή, αλλά να νιώθεις καλά. Νιώσε καλά με τον Εαυτό Σου, νιώσε καλά με τις επιλογές Σου, νιώσε καλά με όλα όσα κάνεις… Πότε ένιωσες πραγματικά καλά με τον Εαυτό Σου, καλό μου παιδί; Πότε έκανες κάτι που επιθυμούσες τόσο πολύ χωρίς να σκεφτείς τα πρέπει; Χωρίς να σκεφτείς τι θα πουν οι Άλλοι; Πώς θα κρίνουν οι σημαντικοί Άλλοι τις επιλογές Σου ή το ποιος είσαι; Όταν εκπέμπεις αγωνία και δεν νιώθεις άνετα με αυτά που κάνεις, σημαίνει πως δεν Εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου φωνή και εναντιώνεσαι στον Εαυτό σου. Γιατί να το κάνεις αυτό; Μα βρίσκεσαι στο βασίλειο της Γης για να τιμήσεις Εσένα και Όλα Όσα Είσαι… Φυσικά είναι όμορφο κάθε Δημιουργία και Επιλογή που κάνεις να προέρχεται από το πεδίο της Αγάπης και όχι της παρόρμησης, του εγωισμού, του ανταγωνισμού και των συναισθημάτων που γεννιούνται μέσα από το φόβο.

Αυτό το μήνα χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω… και να μείνεις στη σιωπή… να κλείσεις τα μάτια και να νιώσεις… νιώσε και άκουσε τον ψίθυρο που ξεκινά να σου μιλά… Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά; Τι είναι εκείνο που επιθυμείς να κάνεις και να είσαι, το οποίο σε βοηθά να Είσαι στην κυριολεξία ο Εαυτός Σου; σε ρωτά. (περισσότερα…)

Αρχάγγελος Γαβριήλ – Ημέρα Τετάρτη

nature-landscapes_other_tenderness_20950

Ιδανική μέρα για Θαύματα και καινούργια ξεκινήματα, η σημερινή, με τις Ευλογίες του Αρχαγγέλου Γαβριήλ! Πίστεψε και προχώρα, σου λέει και σε φιλάει τρυφερά στο μέτωπο!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως