«Η Συγχώρεση είναι Ύψιστη Ασπίδα Προστασίας…» – Αρχάγγελος Μιχαήλ

o-forgiveness-facebook

– Η Συγχώρεση είναι Ύψιστη Ασπίδα Προστασίας…

– Τι εννοείς;

– Εννοώ πως κάθε φορά που Συγχωρείς και όσο πιο αγνά το κάνεις, τοποθετείς επάνω σου και γύρω σου μία Ασπίδα Προστασίας και κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει πια. Γιατί έχεις γίνει Δημιουργός, γιατί έχεις συνδεθεί με μία από τις αρετές του Σύμπαντος και έχεις πράξει σε πλήρη ευθυγράμμιση μαζί της.

Αυτό εξυψώνει τις δονήσεις σου και δημιουργεί γύρω από τα σώματα σου μία λεπτοφυή Ασπίδα. Απελευθερώνει την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί, τις σκεπτομορφές και τους αιθερικούς λώρους που ενώνουν και σας κρατούν χαμηλά.

Όταν λες σε κάποιον ότι τον Συγχωρείς, τον απελευθερώνεις, οπότε αυτόματα σταματάς να δέχεσαι και οποιαδήποτε επιρροή από αυτόν. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς τη δόνηση της Συγχώρεσης και όσο πιο αγνά κάνεις αυτή την πράξη, τόσο αυξάνεις τις δονήσεις σου και την συνειδητότητα σου… Νιώθεις ελεύθερος, απελευθερωμένος… Η Ύπαρξη σου νιώθεις ότι γεμίζει με Συμπόνια, Κατανόηση. Το πέπλο πέφτει και εσύ μπορείς να δεις ξεκάθαρα πια τι είχε συμβεί, για ποιους λόγους, τι εν – θυμήθηκες μέσα από αυτό… Βλέπεις τον άλλον με άλλη ματιά. Είσαι σε θέση να του απλώσεις το χέρι και να τον δεχτείς ακριβώς όπως είναι. Και όλα αυτά, γιατί η Συγχώρεση, σημαίνει κάνω χώρο… Σου κάνω χώρο για να έρθεις πιο κοντά μου και μέσω της Αγάπης να συν – υπάρξουμε και να οδηγήσουμε τις ζωές μας, ακόμα πιο κοντά στο Φως. Προστατευμένοι και ασφαλείς…

Για αυτό σας λέμε ότι πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερη Συγχώρεση… Γιατί πάντα υπάρχει τρόπος να ευθυγραμμιστείς μαζί της πιο έντονα και αγνά, γιατί πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα περισσότερη Αγάπη…

– Σε ευχαριστώ… Μου έδωσες τροφή για σκέψη και δουλειά…

– Σε βοηθώ για να Συγχωρέσεις ακόμα και αυτούς που μέσα σου φαντάζει δύσκολο και προκλητικό… Δεν είναι… Βάλε την πρόθεση και ζήτησε μου βοήθεια… Είναι αρκετό… Μετά χαράς θα στην προσφέρω… Σε Αγαπώ!

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Αγγέλων Φως
~Χρυσάφη Μαρία~

Αρχάγγελος Μιχαήλ – Ημέρα Κυριακή

10662193_308019039385768_7439623974738903531_o

Επικαλούμαι τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να βρίσκεται κοντά μου σήμερα όλη την ημέρα! Να Προστατεύσει εμένα και ολόκληρη την ανθρωπότητα! Του ζητώ να Ανυψώσει όλες τις Ενέργειες σε υψηλού κραδασμού! Του ζητώ να γεμίσει την Ύπαρξή μου με την μπλε του Ενέργεια, για να μπορώ, με Χαρά να σκορπάω χαμόγελα και Αισιοδοξία παντού γύρω μου! Όλα στον κόσμο μου πηγαίνουν Υπέροχα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Καληνύχτα Άγγελοι!

cf80ceb1cf81ceb1cebccf85ceb8ceb5cebdceb9ceb1-cebfcebdceb5ceb9cf81ceb1-62

– Μου αρέσει να κάθομαι και να παρατηρώ τα αστέρια. Μπορώ να τα παρατηρώ με τις ώρες. Ηρεμώ…
– Κάθε φορά που κοιτάς τα αστέρια, να ξέρεις πως κοιτάς Αγγέλους, γιατί πάνω σε κάθε αστέρι κατοικούμε Εμείς!
– Αλήθεια; τον ρώτησα γουρλώνοντας τα μάτια.
– Φυσικά. Το αστέρια αντλούν από το δικό μας Φως, γιατί τα βράδια πηγαίνουμε και ξαπλώνουμε στην αγκαλιά τους!
– Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.
– Και εγώ γιατί είμαι εδώ; μου είπε περιπαιχτικά.
– Σωστά. Και το φεγγάρι;
– Και το φεγγάρι ένα μεγάλο αστέρι είναι. Αλλά πιο παλιό. Πιο μεγάλο, πιο λαμπερό. Αντανακλά το Φως του, από το άλλο του μισό, τον Ήλιο, αλλά δες το πόσο όμορφο είναι! Δες τι όμορφα στολίζει τον Ουρανό! Να σου πω και ένα μυστικό; και έγειρε προς το μέρος μου μιλώντας ψιθυριστά. Πάνω στο φεγγάρι Άγγελοι κατοικούν! Απλά τα βράδια κάποιοι από εμάς, το αποχωριζόμαστε και λάμπουμε ο κάθε ένας χωριστά σαν εκατομμύρια μικροί ήλιοι, για να είναι ο δικός σας δρόμος ακόμα πιο φωτεινός!
– Τι όμορφο! Άρα…
– Σωστά το σκέφτεσαι. Άρα μπορείς να νιώθεις Ασφαλής, γιατί είμαστε Εμείς, οι Άγγελοι σας, που φωτίζουμε το δρόμο σας κάθε φορά που ο Ήλιος δύει και το φεγγάρι ξεπροβάλλει στον Ουρανό!

Και έτσι απλά, με έκλεισε μέσα στην αγκαλιά του, και αποκοιμήθηκα κάτω από τις φτερούγες του. Καληνύχτα Άγγελοι!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Αρχάγγελος Μιχαήλ – Ημέρα Κυριακή

mysticcircle archangel michael

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας, για να σας Προστατεύει από οτιδήποτε σας απασχολεί! Παραδώστε του, όλες σας τις ανησυχίες, φόβους, ανασφάλειες!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Εσύ και οι Άγγελοι!

new_sad_lonely_girl_image

Η Αλήθεια είναι, πως τα πάντα ξεκινάνε και τελειώνουν σε εμάς! Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Είμαστε εμείς και ο Εαυτός μας! Κατά συνέπεια αυτά που ζούμε είναι απλά εκπορεύσεις αυτών που πιστεύουμε μέσα μας. Δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω που θα μας Προστατεύσει! Εσύ θα το κάνεις για τον Εαυτό σου! Δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω που θα σε Αγαπήσει εάν πιστεύεις ότι δεν Αξίζεις την Αγάπη! Εσύ θα το κάνεις για τον Εαυτό σου! Εσύ είσαι όλος ο κόσμος σου! Όσο περισσότερο δουλεύεις με αυτά που πιστεύεις για εσένα, όσο περισσότερο δουλεύεις για να μετατρέψεις τις αδυναμίες σου στα δυνατά σου σημεία, τόσο θα αλλάζει και ο κόσμος γύρω σου.

Μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια, έρχονται οι Άγγελοι, για να γίνουν βοηθητικοί. Για να σε αγκαλιάσουν, για να σου δώσουν Κουράγιο και Δύναμη! Γιατί η Αλήθεια είναι πως η Επίγνωση ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στις πεποιθήσεις σου, σχεδόν πάντα πονάει. Οπότε, μία αγκαλιά είναι απαραίτητη! Ένα άγγιγμα είναι Θεραπευτικό! Να θυμάσαι… Είσαι Εσύ, και οι Άγγελοι! Και μετά όλος ο υπόλοιπος κόσμος! Αυτά που νιώθεις, αυτά θα βιώνεις. Αυτά που πιστεύεις, αυτά θα δεις να ξετυλίγονται μπροστά σου σαν η μόνη πραγματικότητα σου. Αν κάτι δεν σου αρέσει, όταν κάτι δεν σου κάνει, χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου προς τα μέσα. Εκεί κρύβεται όλη η Αλήθεια! Μόνο από εκεί μπορεί να αρχίσει η όποια Αλλαγή! Μην το βάζεις κάτω! Σήκω και προχώρα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Σελίδα 1 από 212