Δήλωσε Ελεύθερος! Νιώσε Ελεύθερος μέσω της Αγάπης…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Η Αγάπη πάντα κοιτάζει τον Άλλον! Μεγαλόπρεπα και ταπεινά παράλληλα! Γιατί στον Άλλον βλέπει την ίδια της την Ύπαρξη! Γιατί ανάμεσα στην ίδια της την Ύπαρξη και τον Άλλον δεν βλέπει καμία διαχωριστική γραμμή! Τα πάντα είναι Ένα!

Πόση προσπάθεια καταβάλλετε καθημερινά για να κάνετε πράγματα… Ενώ το μόνο που η Ψυχή αναζητά είναι να βιώσει το «Είναι»!

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτή τη δόνηση του «Είναι»… Απλά να «Είναι»! Καθώς βιώνουν αυτή την κατάσταση της απόλυτης Ύπαρξης, συνειδητοποιούν πως δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα για αυτό! Απλά «Είναι» τα πάντα, κάνοντας τίποτα, ακόμα και όταν κάθονται στη σιωπή δίπλα στον Άλλον! Ο Εαυτός τους και ο Άλλος είναι Ένα και η Ψυχή σε εκείνη την ιερή στιγμή του τώρα περικλείει όλη την αιωνιότητα! Όλη η αιωνιότητα μέσα σε μία μαγική στιγμή! Ο χρόνος τότε σταματά για να μπορέσει η σιωπή μέσα από την ακινησία να ακουστεί… Να σου σιγοψιθυρίσει την χρυσή της Αλήθεια… Πως αυτό είναι Θεός! Αυτό είναι η Ζωή! Το βίωμα τέτοιων στιγμών! (περισσότερα…)

Σήμερα Ζω με Σκοπό…

the_path_of_hearts_by_shwielie-d4pdc67

Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτή την ημέρα…

Σε ευχαριστώ για όλες τις ευκαιρίες που σήμερα θα εμφανιστούν… Επιλέγω συνειδητά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να Δημιουργήσω έχοντας συνδεθεί με το πεδίο της Αγάπης.

Σε κάθε άνθρωπο θα προσφέρω με Ανιδιοτέλεια τα Δώρα μου. Θα τον κοιτάξω με μάτια Συμπόνιας, Κατανόησης και θα τον παροτρύνω να χαμογελάσει. Θα τον βοηθήσω να εκδηλώσει τον καλύτερο του εαυτό και μαζί θα γίνουμε Ένα με τη Χαρά, την Αισιοδοξία, την Ελπίδα… (περισσότερα…)

Ο σκοπός της ζωής δεν είναι ένα επάγγελμα… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

purpose-of-life

Καθώς αφήνομαι προκειμένου οι σκέψεις να πάρουν τη μορφή λέξεων σε αυτή την οθόνη, ζητώ ένα σημάδι για να καταλάβω ποιος Αρχάγγελος είναι αυτός που κοντά μου βρίσκεται και με καθοδηγεί… Δεν λαμβάνω την απάντηση και έτσι εμπιστεύομαι και συνεχίζω να γράφω…

«Αποφάσισε ποιος επιθυμείς να είσαι και μετά θα βρεθεί ο τρόπος για να το εκδηλώσεις αυτό στον κόσμο και τη ζωή σου… (περισσότερα…)

Ο σκοπός της Ζωής δεν είναι Ένας! – Αρχάγγελος Ουριήλ

spiritual-1

Πόσο γεμάτοι νιώθουμε όταν βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που μας προσφέρουν κάτι από τη γνώση τους και τη σοφία που έχουν αποκτήσει έχοντας περπατήσει σε αυτή τη ζωή… Έτσι νιώθω, καθώς διαισθητικά αισθάνομαι τον Αρχάγγελο Ουριήλ. Πως ένας Σοφός κάθεται κοντά μου… Το χέρι του στοργικά αγκαλιάζει τον ώμο μου και ξεκινά να μιλά, σε όλους εμάς… Κατευθείαν στο κέντρο της καρδιάς μας…

«Διάβασε και μετά κλείσε τα μάτια για να νιώσεις… Έτσι να διαβάζετε… Γιατί εκεί, ανάμεσα στη σιωπή, θα ακούσετε την πιο γλυκιά μελωδία… την μελωδία της δικής σας Αλήθειας…

Η Ζωή είναι το Δώρο, είναι το Θαύμα… Είναι το πρωταρχικό Δώρο που σας δόθηκε με απόλυτη γενναιοδωρία από το Δημιουργό. Σας πρόσφερε απλόχερα αυτό που ονομάζετε Ζωή, μαζί με όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία για να εν – θυμηθείτε και να εκδηλώσετε το Ποιοι Πραγματικά Είστε. Ο σκοπός της Ζωής και της ενσάρκωσης σας στη Γη δεν είναι για να πάρετε… Ο σκοπός της Ζωής είναι κάθε στιγμή να προσφέρετε τον καλύτερο σας εαυτό. Αυτή η εκδήλωση του εαυτού είναι που θα πάρει μορφή καταστάσεων, σχέσεων, δουλειάς… Ο σκοπός της Ζωής δεν είναι ένας, όπως πολλοί ψάχνουν. Ο σκοπός της Ζωής είναι η Θεϊκή εκδήλωση του εαυτού σου μέσα από την Ύψιστη σου εκδοχή, κάθε στιγμή. (περισσότερα…)