Ένας Αύγουστος γεμάτος με Αλλαγές και Συνειδητοποιήσεις μας κάνει ποδαρικό…!

15839703_sun-limghandler

Άκου την Αλήθεια σου…! Τίμα την Αλήθεια σου…! Δημιούργησε…! Λάμψε…! Αυτό είναι το μήνυμα του φετινού Αυγούστου! Ένας Αύγουστος όλο Χάρη, Νάζι, Ανεμελιά μας ωθεί να κοιτάξουμε τον Εαυτό μας με Αγάπη… Να τον φροντίσουμε, να του προσφέρουμε απλόχερα ξεκούραση και ό,τι άλλο νιώθουμε ότι χρειάζεται… Να του τα δώσουμε όλα Γενναιόδωρα χωρίς δεύτερες σκέψεις…!

Ο ολόχρυσος Ήλιος φορτίζει τα κύτταρά μας, την αύρα μας… Μην τον φοβάσαι τον Ήλιο… Ήλιος σημαίνει Φως…! Ήλιος σημαίνει Ζωή…! Παίξε μαζί Του… Άφησέ τις παιχνιδιάρικες ακτίνες του να γαργαλήσουν το δέρμα σου κάνοντας σε να χαμογελάσεις για αυτό το Θαύμα… Για τη Ζωή που βιώνεις σε αυτή την ηλιόλουστη στιγμή…!

Επέτρεψε του να σε οδηγήσει μέσα… στον ήχο της καρδιάς σου… Δηλαδή στην Αλήθεια σου…! Μείνε στη σιωπή και άκου… Μαζί με τα τζιτζίκια που χαρούμενα τραγουδούν για τον Ήλιο, σου δείχνει το δρόμο προς τον Πυρήνα της Ύπαρξής σου! Εκεί που η πιο δροσερή Αλήθεια κάθεται και αγναντεύει… Κοιτά το παρελθόν από απόσταση, αφουγκράζεται τα μέλλοντα και με Περηφάνια ζει το Παρόν!

Ποιο είναι το Τώρα σου; μας ρωτά καθώς το βλέμμα της μας κοιτάζει απαλά αλλά επίμονα, πετώντας σπίθες… Σπίθες που μαρτυρούν Ζωή…! (περισσότερα…)