Η Λαμπρότητα του Τώρα…!

Εστίασε στο τώρα σου… Κάνε το χρόνο να σταματήσει… Κλείσε τα μάτια σου και επέτρεψε στη σιωπή να σε συνεπάρει και να σε ταξιδέψει στην Εστία μέσα σου, δηλαδή σε εκείνο το σημείο, που η λαμπερή σου Αλήθεια μπορεί χωρίς φόβο και ίχνος αμφιβολίας να ακουστεί…

Μόνο η Σοφία που το τώρα κρατά, μπορεί και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως δεν σου λείπει τίποτα και πως έχεις τα πάντα! Πως βρίσκεσαι εκεί ακριβώς που χρειάζεται να βρίσκεσαι και πως το Σύμπαν σου παρέχει όλα όσα επιθυμείς καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να Δημιουργήσεις και να Εκδηλώσεις αυτά που ονειρεύεσαι! Καθώς εστιάζεις στο τώρα, μπορείς και νιώθεις τη Γενναιοδωρία του Δημιουργού και την απεραντοσύνη του Σύμπαντος… Γιατί οι σκέψεις ότι κάτι σου λείπει προέρχονται από το εγώ σου, το οποίο νιώθει μόνο και νιώθει πως κάτι χρειάζεται να κάνει για να σε βοηθήσει να επιβιώσεις, να αποδείξεις, να υπερασπιστείς…!

Εάν εστιάσεις στο τώρα σου, μπορείς και αναγνωρίζεις παντού την Τελειότητα… Νιώθεις ξεκάθαρα την Ενότητα και ο κάθε διαχωρισμός σταματά…
Νιώθεις πώς είναι να ζεις στον Παράδεισο… Γιατί Παράδεισος σημαίνει να νιώθεις τη ροή του Πνεύματος καθώς γειώνεται μέσα σε Εσένα και μέσα στον κάθε άνθρωπο…! Παράδεισος σημαίνει να αναγνωρίζεις το Ποιος Είσαι και μέσα στα μάτια του Άλλου να Αναγνωρίζεις ένα Ον Ασύγκριτης Τελειότητας, Άφθαρτο, που το κάθε του κύτταρο είναι εμποτισμένο με Φως και Αγάπη…! Συμπόνια και Κατανόηση…!

Δες, πίσω από τους φόβους…
Άκου, πίσω από τις λέξεις…
Νιώσε, πίσω από τον χτύπο της καρδιάς…

Και θα δεις στον Άλλον, έναν Δημιουργό να σε κοιτά, να σου μιλά, να επικοινωνεί μαζί σου καρδιά με καρδιά…!

Κάνε σήμερα την διαφορά και εστίασε στο τώρα σου…! Και πριν μιλήσεις σκέψου ποιες θα ήταν οι λέξεις που θα επέλεγε ο Δημιουργός να πει…! Πριν αντιδράσεις σκέψου ποιες θα ήταν οι πράξεις που θα επέλεγε ο Δημιουργός για να δράσει…!

Δώσε στον Άλλον αυτό που νιώθει ή πιστεύει πως του «λείπει»… Εάν είναι μία καλή λέξη, γίνε Εσύ ο πιο Υπέροχος Αγγελιαφόρος! Εάν είναι μία αγκαλιά, γίνε Εσύ ο Άγγελος που κλείνει μέσα στις φτερούγες του στοργικά αυτόν τον άνθρωπο…!

Είσαι μία Ψυχή, η οποία γνωρίζει τα πάντα, η οποία Είναι τα Πάντα και η οποία επιθυμεί να αποκτήσει την εμπειρία για αυτά που γνωρίζει ότι Είναι…!

Εκδήλωσε σε κάθε σου στιγμή το Θεϊκό που Είσαι…!

Γιατί καθώς μιλάς με λόγια Αγάπης, καθώς κάνεις πράξεις Αγάπης και καθώς γίνεσαι το Λαμπερό Παράδειγμα για να Εν – θυμηθούν και οι Άλλοι το ποιοι πραγματικά Είναι, δίνεις μορφή στο Δημιουργό… στο Θεό… Δηλαδή στον Πραγματικό, Αληθινό σου Εαυτό…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Ζήσε στο Σήμερα…!

images-52

Είναι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό να ζεις στο σήμερα, στο εδώ και το τώρα σου, καθώς το χθες έχει τελειώσει και το αύριο δεν έχει έρθει ακόμα…

Όσο εστιάζεις στο χθες και δεν απελευθερώνεις ό,τι είχε συμβεί, γεμίζεις τον Εαυτό σου με τύψεις, ενοχές, θυμό για κάτι το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει πια… Η υπέρ – ανάλυση όλων αυτών που έγιναν είναι κάτι που δεν σε εξυπηρετεί και δεν σε βοηθά να προχωρήσεις με Ευκολία μπροστά! Όσο εστιάζεις στο αύριο, τροφοδοτείς τον Εαυτό σου με άγχος για κάτι το οποίο μπορεί και να μην έρθει… (περισσότερα…)

Η μαγική στιγμή του τώρα…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Το μόνο που μετράει και το μόνο που υπάρχει είναι η εδώ και τώρα στιγμή!
Το χθες έχει τελειώσει και το αύριο δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε γιατί να χάνεις χρόνο και ενέργεια εστιάζοντας είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον;
Τι συμβαίνει τώρα; Και τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις για να κάνεις το τώρα σου καλύτερο; Αυτή είναι η μαγική ερώτηση που θα σε βοηθήσει να Δημιουργήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. (περισσότερα…)

Η μαγική σύνδεση με το τώρα σου… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

smart-thinking-an-positive-thoughts-672x372

Ο Αγαπημένος μας Αρχάγγελος Γαβριήλ, μας καθοδηγεί και μας παροτρύνει να συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητα μας, μία απλή άσκηση για να συνδεόμαστε με το τώρα μας και να εν – θυμηθούμε πώς να ακούμε την Αλήθεια της Ψυχής μας…

«Κλείσε τα μάτια για λίγα λεπτά… Ό,τι και να κάνεις απλά κλείσ’τα… Νιώσε πως ο χρόνος σταματά και υπάρχει Εσύ και Εγώ, μέσα στο Φως…

Πάρε δύο βαθιές αναπνοές, εισπνέοντας Φως και εκπνέοντας οτιδήποτε σε απασχολεί… (περισσότερα…)

Η ιερή στιγμή του τώρα σου…

feather-on-water

Ξεκίνα την ημέρα σου με Αισιοδοξία και Χαρά. Φόρεσε ένα γλυκό χαμόγελο και περπάτα με βήματα αργά και σταθερά σε αυτή την υπέροχη μέρα. Μην αγωνιάς για το αύριο σου… Μην κάνεις σενάρια καταστροφικά για κάτι που μπορεί και να μην συμβεί ποτέ… Δύναμη έχει το τώρα σου… Και σημασία έχει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε αυτή την ιερή στιγμή σου… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 212