Κάνε ό,τι κάνεις με Ενθουσιασμό…!

600_390135762

Κάνε ό,τι κάνεις με Ενθουσιασμό!

Διότι ο Ενθουσιασμός είναι μία Υπέροχη Αρετή που οδηγεί στην Επιτυχία…!

Εφόσον επιλέγεις να κάνεις κάτι, κάνε το με Ενθουσιασμό και με Πάθος…! Αφιέρωσε σε αυτό όλο σου το Είναι! Δώσε τον καλύτερο σου Εαυτό! Νιώσε την καρδιά σου να χτυπά Δυνατά και γεμάτος με ζωντάνια Δημιούργησε και χτίσε αυτό που επιθυμείς! Εφόσον επιλέγεις να κάνεις κάτι, μην το κάνεις με μισή καρδιά, γιατί αυτό δεν Τιμά ούτε αυτό που κάνεις, αλλά ούτε και Εσένα που το Δημιουργείς! Μην κρατάς τίποτα για Εσένα…! Δώσε τα όλα…! Συνδέσου με την καρδιά σου, βρες την Αλήθεια σου και πράξε γεμάτος με Ζήλο…! (περισσότερα…)

Απλά και συγκεκριμένα βήματα απαιτούνται για την Υλοποίηση των Ονείρων σου…!

Ένας μήνας γεμάτος με νέα ξεκινήματα μας έκανε εχτές ποδαρικό… Φόρεσε τα πιο λαμπερά του, μαζί με το πιο αστραφτερό του χαμόγελο και κάθισε στο θρόνο του… Μας χαμογελά καθώς γνωρίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και τις επιλογές μας!

Συμμάχους έχουμε τις πιο Υπέροχες Αρετές, να στολίζουν την κάθε μας στιγμή δείχνοντας μας το δρόμο του Φωτός! (περισσότερα…)

Εάν δεν επιθυμείς κάτι, τότε γιατί να το σκεφτείς…;

keep-calm-and-change-your-life

Εάν δεν επιθυμείς κάτι, τότε γιατί να το σκεφτείς;

Γιατί να καταναλώσεις ενέργεια για να σκέφτεσαι αυτά που δεν επιθυμείς να βιώσεις; Με βάση το Νόμο της Έλξης, που λέει πως τα όμοια έλκονται, τι νομίζεις πως θα υλοποιήσεις εάν σκέφτεσαι αυτό που Δεν θες; Όσο σκέφτεσαι αυτά που Δεν θες τους δίνεις Δύναμη και τους κάνεις χώρο στη Ζωή σου για να υλοποιηθούν…!

Σήμερα κάνε την Αλλαγή…! (περισσότερα…)

Διάλεξε την κορυφή σου…!

Σήκωσε ψηλά το βλέμμα σου… Διάλεξε την κορυφή σου… Διάλεξε τα όνειρά σου…

Κάνε ό,τι μπορείς για να φτάσεις εκεί που έχεις ονειρευτεί! Για να φτάσεις στην δική σου κορυφή, να σταθείς όρθιος και να αντικρίσεις τη Ζωή σου από ψηλά!

Και επειδή Ζωή σημαίνει εξέλιξη και άνοδος και η εξέλιξη δεν τελειώνει ποτέ, να είσαι Σίγουρος και Βέβαιος πως την στιγμή που θα κατακτήσεις την κορυφή σου, θα επιλέξεις την επόμενη… Και το επόμενο ταξίδι θα έχει ήδη ξεκινήσει…! (περισσότερα…)

Οραματίζομαι την καλύτερη εικόνα του Εαυτού μου…!

15839703_sun-limghandler

Οραματίζομαι την καλύτερη εικόνα του Εαυτού μου στο μέλλον και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο τώρα μου…!

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε την κάθε μας μέρα διατηρώντας μέσα μας Ζωντανή και Ξεκάθαρη την ιδανικότερη εικόνα του Εαυτού μας!

Καθώς κοιτάμε μπροστά στο μέλλον και βλέπουμε τις τέλειες συνθήκες και την πιο όμορφη Ζωή, νιώθουμε και εκπέμπουμε Χαρά… Αυτό μας βοηθά να διατηρούμε τις δονήσεις μας υψηλές! Καθώς το κάνουμε αυτό, αναλαμβάνουμε Δράση κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Χρυσή και Ιερή στιγμή του τώρα μας!

(περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 61234...Τέλος »