Έλκεις αυτό που είσαι…!

Έλκεις αυτό που Είσαι…! Έλκεις αυτό που Νιώθεις…!

Υπάρχει η πεποίθηση πως έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε παρά αυτά που επιθυμούμε! Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι απλά ένα μεγάλο ψέμα…! Έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε, γιατί τα σκεφτόμαστε πιο έντονα από αυτά που επιθυμούμε! Εστιάζουμε τόσο έντονα τις σκέψεις μας σε αυτά που δεν επιθυμούμε να συμβούν που τους δίνουμε χώρο να Δημιουργηθούν στον κόσμο μας! (περισσότερα…)

Γίνε η Πηγή για όλα αυτά που επιθυμείς να βιώσεις προσφέροντάς τα στους ανθρώπους γύρω σου…!

c2f9c78fa992c06c85b8ec7c2877bb4e-yoga-art-spiritual-awakening

Ο Δημιουργός τοποθετεί μέσω της Αγάπης που Είναι τη Θεϊκή Δύναμη, Σοφία και Γνώση στα χέρια Σου…! Για αυτό και δεν χρειάζεται να αγωνιάς, ούτε να φοβάσαι! Γιατί ο Δημιουργός Όλων Όσων Υπάρχουν, μαζί με τους Αρχαγγέλους Του βρίσκονται στο πλευρό μας!

Δεν υπάρχει τίποτα γύρω σου που να είναι εναντίον σου… Ακόμα και οι φόβοι σου, έχουν εμφανιστεί για να σε βοηθήσουν να γίνεις Συνειδητός, να Επιλέξεις και να Αποφασίσεις Ποιος Είσαι και Ποιος Επιθυμείς να γίνεις! Οι φόβοι δεν τελειώνουν ποτέ… (περισσότερα…)

Ο φόβος είναι το μέσον για να βρεθείς εκεί που επιθυμείς…!

Δεν ωφελεί να σκέφτεσαι αρνητικά για τον εαυτό σου, ούτε στο ελάχιστο… Υπάρχουν φορές που σκέψεις αρνητικές κατακλύζουν το μυαλό σου, λέγοντας και ψιθυρίζοντας σου όλα όσα δεν είσαι, ότι δεν αξίζεις, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Σκέψεις σαν και αυτές σε καθοδηγούν χρόνια τώρα… Μήπως ήρθε η στιγμή να τις σταματήσεις; Πες ένα ηχηρό Ναι!

Οι Άγγελοι σε παροτρύνουν να καθίσεις και μία προς μία αυτές τις σκέψεις να τις ακυρώσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαστρεβλώσεις του μυαλού και για σενάρια άκυρα ή άλλων που απλά χωρίς να το γνωρίζουν έκαναν προβολές πάνω σου όλων αυτών που πίστευαν εκείνοι για τον εαυτό τους… Δεν τις χρειάζεσαι όλες αυτές τις σκέψεις… (περισσότερα…)

Διάλεξε την κορυφή σου…!

Σήκωσε ψηλά το βλέμμα σου… Διάλεξε την κορυφή σου… Διάλεξε τα όνειρά σου…

Κάνε ό,τι μπορείς για να φτάσεις εκεί που έχεις ονειρευτεί! Για να φτάσεις στην δική σου κορυφή, να σταθείς όρθιος και να αντικρίσεις τη Ζωή σου από ψηλά!

Και επειδή Ζωή σημαίνει εξέλιξη και άνοδος και η εξέλιξη δεν τελειώνει ποτέ, να είσαι Σίγουρος και Βέβαιος πως την στιγμή που θα κατακτήσεις την κορυφή σου, θα επιλέξεις την επόμενη… Και το επόμενο ταξίδι θα έχει ήδη ξεκινήσει…! (περισσότερα…)

Φόρα το στέμμα σου…! Νιώσε τη Δύναμή σου…! Κοίτα μπροστά…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

522144262

Φοράει πάντα το πιο εκθαμβωτικό λευκό και πάντα τα μηνύματα του εκπέμπουν Αισιοδοξία, Χαρά και Δύναμη… Είναι ο Αγγελιοφόρος των Ουρανών και των πιο χαρμόσυνων και λαμπερών μηνυμάτων… Είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ! Το μήνυμά του είναι γεμάτο Έμπνευση και μας ωθεί να κοιτάξουμε μπροστά…!

«Τι θα γινόταν σήμερα εάν απλά ήσουν ο Εαυτός σου; Τι θα γινόταν εάν σταματούσες να αγχώνεσαι για το τι οι Άλλοι θα πουν; Για το ποια εικόνα για Εσένα θα δημιουργούσαν μέσα στο μυαλό τους; Τι θα γινόταν εάν άφηνες το παρελθόν πίσω εκεί που πραγματικά ανήκει και σταματούσες να αγχώνεσαι για το μέλλον κάνοντας σενάρια αρνητικά; Θα μπορούσες να ζήσεις Ελεύθερος…; Απλά να ήσουν Εσύ…; Ναι…! Θα μπορούσες…! Αυτό κάνε σήμερα! Μείνε στη σιωπή, αποφάσισε Ποιος Επιθυμείς να Είσαι και μετά δώσε μορφή σε αυτή σου την απόφαση, χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις, χωρίς άγχος, χωρίς να κοιτάς το χτες νιώθοντας τύψεις και ενοχές, χωρίς να φοβάσαι για αυτό που πρόκειται να συμβεί…

(περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 41234