Κάνε ό,τι κάνεις με Ενθουσιασμό…!

600_390135762

Κάνε ό,τι κάνεις με Ενθουσιασμό!

Διότι ο Ενθουσιασμός είναι μία Υπέροχη Αρετή που οδηγεί στην Επιτυχία…!

Εφόσον επιλέγεις να κάνεις κάτι, κάνε το με Ενθουσιασμό και με Πάθος…! Αφιέρωσε σε αυτό όλο σου το Είναι! Δώσε τον καλύτερο σου Εαυτό! Νιώσε την καρδιά σου να χτυπά Δυνατά και γεμάτος με ζωντάνια Δημιούργησε και χτίσε αυτό που επιθυμείς! Εφόσον επιλέγεις να κάνεις κάτι, μην το κάνεις με μισή καρδιά, γιατί αυτό δεν Τιμά ούτε αυτό που κάνεις, αλλά ούτε και Εσένα που το Δημιουργείς! Μην κρατάς τίποτα για Εσένα…! Δώσε τα όλα…! Συνδέσου με την καρδιά σου, βρες την Αλήθεια σου και πράξε γεμάτος με Ζήλο…! (περισσότερα…)

Απλά και συγκεκριμένα βήματα απαιτούνται για την Υλοποίηση των Ονείρων σου…!

Ένας μήνας γεμάτος με νέα ξεκινήματα μας έκανε εχτές ποδαρικό… Φόρεσε τα πιο λαμπερά του, μαζί με το πιο αστραφτερό του χαμόγελο και κάθισε στο θρόνο του… Μας χαμογελά καθώς γνωρίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και τις επιλογές μας!

Συμμάχους έχουμε τις πιο Υπέροχες Αρετές, να στολίζουν την κάθε μας στιγμή δείχνοντας μας το δρόμο του Φωτός! (περισσότερα…)

Ο εαυτός σου διψάει για να ζει μέσα στη Χαρά και την Ελευθερία – Αρχάγγελος Μιχαήλ

Blurry pattern of colorful decoration lights

Blurry pattern of colorful decoration lights

Οι Ουρανοί δεν έχουν προτιμήσεις και δεν κάνουν διακρίσεις για τα δικά σας όνειρα. Απλά ακολουθούν. Γιατί εσείς βαδίζετε πρώτοι και οι Ουρανοί απλά σας βοηθούν καθώς στέκονται στο πλευρό σας έτοιμοι να σας προσφέρουν ό,τι επιθυμείτε…

Οι Ουρανοί πάντα σας δίνουν σημάδια για το πώς να κάνετε κάτι μέσω της ευκολίας, άμεσα και γρήγορα… Αλλά πόσες φορές τελικά τα λαμβάνετε υπ’ όψιν και δράτε μέσα από αυτά; Πόσες φορές έχετε θυσιάσει στο βωμό των φόβων τα όνειρα σας; (περισσότερα…)

Καλημέρα Άγγελοι! Το χαμόγελο είναι ο σύμμαχος σου… – Αρχάγγελοι του Φωτός

happy-023

Καλημέρα Άγγελοι

Μία πολλά υποσχόμενα εβδομάδα ξεκινά… Αρκεί να τη δείτε έτσι. Η δική σας πρόθεση, θα καθορίσει και την συνέχεια. Και όλοι εσείς, είμαστε σίγουροι πως επιθυμείτε το καλύτερο να συμβεί. (περισσότερα…)

«Ακεραιότητα, σεβασμός, ελευθερία, χαρά και Αγάπη…» – Φύλακας Άγγελος

Ένα γλυκό και τρυφερό μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο μας…

«Φρόντισε να συμπεριφέρεσαι με βάση αυτό που είσαι και όχι με βάση αυτό που οι άλλοι θα περίμεναν από εσένα… Φρόντισε να είσαι αυθεντικός, αληθινός και η κάθε σου πράξη να βασίζεται στην ακεραιότητα, το σεβασμό, την ελευθερία, τη χαρά…

Δώσε έμφαση η κάθε σου μέρα, η κάθε σου στιγμή να ευθυγραμμίζεται με την Αγάπη και βγες έξω στον κόσμο και λάμψε! Όχι για το μπράβο, ούτε για την επιβράβευση και την αποδοχή… Αλλά γιατί όλα αυτά που κάνεις, που λες, σε αντιπροσωπεύουν… Και εάν κάποιος επωφεληθεί, έχει καλώς… Εάν κάποιος πάρει τα λόγια σου, τις πράξεις σου και μεταλαμπαδεύσει το καλό και βοηθήσει και εκείνος με την σειρά του, τότε τέλεια…

Εσύ απλά έγινες ένα λαμπερό μήνυμα, γιατί αυτό το μήνυμα είναι όλα όσα είσαι και μέσα σου πρεσβεύεις… Είσαι Εσύ!»

Αγάπη και Φως

Αγγέλων Φως
~Χρυσάφη Μαρία~

Σελίδα 1 από 3123