Έλκεις αυτό που είσαι…!

Έλκεις αυτό που Είσαι…! Έλκεις αυτό που Νιώθεις…!

Υπάρχει η πεποίθηση πως έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε παρά αυτά που επιθυμούμε! Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι απλά ένα μεγάλο ψέμα…! Έλκουμε πιο εύκολα αυτά που φοβόμαστε, γιατί τα σκεφτόμαστε πιο έντονα από αυτά που επιθυμούμε! Εστιάζουμε τόσο έντονα τις σκέψεις μας σε αυτά που δεν επιθυμούμε να συμβούν που τους δίνουμε χώρο να Δημιουργηθούν στον κόσμο μας! (περισσότερα…)

Κάνε ό,τι κάνεις με Ενθουσιασμό…!

600_390135762

Κάνε ό,τι κάνεις με Ενθουσιασμό!

Διότι ο Ενθουσιασμός είναι μία Υπέροχη Αρετή που οδηγεί στην Επιτυχία…!

Εφόσον επιλέγεις να κάνεις κάτι, κάνε το με Ενθουσιασμό και με Πάθος…! Αφιέρωσε σε αυτό όλο σου το Είναι! Δώσε τον καλύτερο σου Εαυτό! Νιώσε την καρδιά σου να χτυπά Δυνατά και γεμάτος με ζωντάνια Δημιούργησε και χτίσε αυτό που επιθυμείς! Εφόσον επιλέγεις να κάνεις κάτι, μην το κάνεις με μισή καρδιά, γιατί αυτό δεν Τιμά ούτε αυτό που κάνεις, αλλά ούτε και Εσένα που το Δημιουργείς! Μην κρατάς τίποτα για Εσένα…! Δώσε τα όλα…! Συνδέσου με την καρδιά σου, βρες την Αλήθεια σου και πράξε γεμάτος με Ζήλο…! (περισσότερα…)

Διάλεξε την κορυφή σου…!

Σήκωσε ψηλά το βλέμμα σου… Διάλεξε την κορυφή σου… Διάλεξε τα όνειρά σου…

Κάνε ό,τι μπορείς για να φτάσεις εκεί που έχεις ονειρευτεί! Για να φτάσεις στην δική σου κορυφή, να σταθείς όρθιος και να αντικρίσεις τη Ζωή σου από ψηλά!

Και επειδή Ζωή σημαίνει εξέλιξη και άνοδος και η εξέλιξη δεν τελειώνει ποτέ, να είσαι Σίγουρος και Βέβαιος πως την στιγμή που θα κατακτήσεις την κορυφή σου, θα επιλέξεις την επόμενη… Και το επόμενο ταξίδι θα έχει ήδη ξεκινήσει…! (περισσότερα…)

Μην τα παρατάς! Ποτέ μην το βάζεις κάτω! Σήκω! Προχώρα! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

the-warrior-arrives1

Με ένα μήνυμα Αισιόδοξο που μας δίνει Έμπνευση προχωράμε σε αυτή την υπέροχη και Ευλογημένη μέρα!

«Μην τα παρατάς! Ποτέ μην το βάζεις κάτω! Σήκω! Προχώρα!

Εμψύχωνε τον Εαυτό σου, σε κάθε σου βήμα, στην κάθε σου στιγμή! Πάντα να του μιλάς θετικά, με λόγια γεμάτα με αυτοπεποίθηση, δύναμη και σιγουριά!

Επέλεξε τα όνειρά σου και με Αγάπη αφοσιώσου σε αυτά!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις ή ακόμα και να απαρνηθείς τα όνειρα σου για να είσαι αποδεκτός, αγαπητός ή ακόμα και για να ταιριάξεις κάπου;

Σταμάτα να φοβάσαι να κάνεις όνειρα μεγάλα! Ναι! Τη στιγμή που θα τα κάνεις, οι φόβοι θα εμφανιστούν, παίρνοντας τη μορφή προκλήσεων, εμποδίων, μέχρι και τη μορφή ανθρώπων θα πάρουν για να σου πουν ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά, που θα σε ενθαρρύνουν να κάνεις πίσω για να μην γίνει κάτι «κακό»… Πόσες πεποιθήσεις υπάρχουν ότι η Ζωή είναι σκληρή, ότι τα χρήματα βγαίνουν με κόπο, με ιδρώτα… Μόνο που όλα αυτά δεν σε βοηθούν… Γίνε επιλεκτικός στο τι θα επιλέξεις να ακούς, από τι θα επιλέξεις να επηρεάζεσαι, στο τι θα σκεφτείς… (περισσότερα…)

Άκου το μήνυμα των ονείρων σου…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

images162

Ένας Ήλιος ολόλαμπρος φωτίζει τα όνειρα σας, τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας…

Χορέψτε… Αφεθείτε… Επιτρέψτε στις πιο μεθυστικές μελωδίες να σας ταξιδέψουν στον κόσμο των ονείρων σας…

Αυτό το μήνα καλείσαι να συνδεθείς με τα όνειρα σου. Να τα πεις δυνατά, να νιώσεις πως συνδέονται με τον κάθε χτύπο της καρδιάς σου. Πως Είναι ο κάθε χτύπος της καρδιάς σου. Δίνουν Ζωή στη Ζωή σου. Δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα σου. Σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός και σε βοηθούν να εν – θυμηθείς ποιος είναι ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ… Ο λόγος είναι ένας… Και περιγράφεται μόνο με μία λέξη… Όνειρα! Από εκεί ξεκινούν όλα… (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 41234