fbpx

15839703_sun-limghandler

Άκου την Αλήθεια σου…! Τίμα την Αλήθεια σου…! Δημιούργησε…! Λάμψε…! Αυτό είναι το μήνυμα του φετινού Αυγούστου! Ένας Αύγουστος όλο Χάρη, Νάζι, Ανεμελιά μας ωθεί να κοιτάξουμε τον Εαυτό μας με Αγάπη… Να τον φροντίσουμε, να του προσφέρουμε απλόχερα ξεκούραση και ό,τι άλλο νιώθουμε ότι χρειάζεται… Να του τα δώσουμε όλα Γενναιόδωρα χωρίς δεύτερες σκέψεις…!

Ο ολόχρυσος Ήλιος φορτίζει τα κύτταρά μας, την αύρα μας… Μην τον φοβάσαι τον Ήλιο… Ήλιος σημαίνει Φως…! Ήλιος σημαίνει Ζωή…! Παίξε μαζί Του… Άφησέ τις παιχνιδιάρικες ακτίνες του να γαργαλήσουν το δέρμα σου κάνοντας σε να χαμογελάσεις για αυτό το Θαύμα… Για τη Ζωή που βιώνεις σε αυτή την ηλιόλουστη στιγμή…!

Επέτρεψε του να σε οδηγήσει μέσα… στον ήχο της καρδιάς σου… Δηλαδή στην Αλήθεια σου…! Μείνε στη σιωπή και άκου… Μαζί με τα τζιτζίκια που χαρούμενα τραγουδούν για τον Ήλιο, σου δείχνει το δρόμο προς τον Πυρήνα της Ύπαρξής σου! Εκεί που η πιο δροσερή Αλήθεια κάθεται και αγναντεύει… Κοιτά το παρελθόν από απόσταση, αφουγκράζεται τα μέλλοντα και με Περηφάνια ζει το Παρόν!

Ποιο είναι το Τώρα σου; μας ρωτά καθώς το βλέμμα της μας κοιτάζει απαλά αλλά επίμονα, πετώντας σπίθες… Σπίθες που μαρτυρούν Ζωή…!
Ποιο επιθυμείς να είναι το αύριο σου; είναι η επόμενή της ερώτηση και μένει ξανά στη Σιωπή κοιτώντας πέρα μακριά…

Τι κοιτάς; Δείξε μου τι κοιτάς…! την ρωτώ, όλο απορία… Μία απορία που ξεστομίζεται από τον κάθε άνθρωπο, κάθε στιγμή που μία επιλογή πρόκειται να συμβεί… Μία απορία που η ιδανική απάντηση είναι αυτή που θα προσφέρει Εγγυήσεις και Βεβαιότητα, Σιγουριά και Σταθερότητα…

Μου κάνει νόημα να καθίσω δίπλα της και με καλεί να κλείσω τα μάτια και να Νιώσω τη Στιγμή…!

Ξεκινά να μιλά…!

Παρελθόν, παρόν και μέλλον συμβαίνουν Τώρα! Το παρελθόν συμβαίνει με βάση τον άνθρωπο που τότε ήσουν… Και εκείνη η φιγούρα έχει πια ξεθωριάσει καθώς έχει ταξιδέψει μέσα στο χρόνο… Υπάρχει μόνο στα καλντερίμια του μυαλού σου… Έχει μείνει μόνο μία σκιά η οποία σε περιμένει να ρίξεις επάνω της Φως για να μπορέσει να χαθεί για Πάντα, μέσα στο Αθάνατο και Απέραντο Σύμπαν… Σήμερα και για όλο το μήνα θα συμβαίνουν Καθάρσεις και Απελευθερώσεις… Είσαι έτοιμος για αυτές; Οι αναμνήσεις σου, σε ωθούν με Αποφασιστικότητα να τις απελευθερώσεις από τα δεσμά… Μην τις κρατάς άλλο ζωντανές… Είναι μόνο σκιές… Απελευθέρωσε τες από τις υποσχέσεις και τους όρκους… Δεν ανήκουν πια εδώ!

Το μέλλον από την άλλη είναι όντως αβέβαιο… Όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει κάτι καλά ή γιατί το καλύτερο μπορεί να μην συμβεί… Απλά επειδή περιμένει Εσάς, να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε τις επιλογές σας! Το μέλλον δεν είναι ένα! Τα μέλλοντα είναι άπειρα… Η κάθε Δυνατή, Πιθανή επιλογή βρίσκεται Ήδη γραμμένη… Γραμμένη πάνω σε περγαμηνές, που τις έχουν υφάνει οι πιο υπέροχες νεράιδες μαζί με τις πιο τέλειες χρωματιστές πεταλούδες… Μοίρες έχουν ράνει την κάθε σας επιλογή και μαζί με το Δώρο του Δημιουργού για την Ελεύθερη Βούληση κάνουν την κάθε επιλογή Δυνατή ως προς την Υλοποίηση της! Τα πάντα μπορούν να Συμβούν, καθώς τα Πάντα είναι Ήδη γραμμένα! Ό,τι επιθυμείς να συμβεί, συμβαίνει στη μηδέν μοίρα του τώρα σου… Συμβαίνει σε αυτήν ακριβώς την ιερή στιγμή καθώς Εσύ καλείσαι να επιλέξεις τι επιθυμείς να βιώσεις σαν το μέλλον σου…!

Παρόν και μέλλον συνεργάζονται Τέλεια μεταξύ τους… Το παρόν κρατά στα χέρια του όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και το μέλλον περιμένει καρτερικά να δει ποιο σκηνικό θα στήσει, πάνω στο οποίο Εσύ θα Δημιουργήσεις την Ιδανική και Ονειρεμένη σου Ζωή…! Το παρελθόν σε αυτή την συνεργασία παίζει τον πιο Σοφό ρόλο… Είναι ο μάγος με τα Δώρα, καθώς σε βοηθά κάθε στιγμή να δεις Ποιος Ήσουν και να αποφασίσεις εάν εκείνος που κάποτε ήσουν εξακολουθείς να Είσαι ή να επιθυμείς να Είσαι… Σε βοηθά να φέρεις Ευλογημένες Αλλαγές στον Ιερό σου Εαυτό για να μπορέσεις να εκδηλώσεις με αυτό τον τρόπο την πιο Λαμπερή Ιδέα που κρατάς μέσα σου για Εσένα! Το παρελθόν καθώς το κοιτάς από απόσταση πια, δεν θα έπρεπε να σε πονά… Θα έπρεπε να σε χαροποιεί γιατί είναι ένας από τους πιο Σπουδαίους φίλους σου! Σε βοηθά να κοιτάξεις την κάθε στιγμή το τότε σου και να Αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει πια…! Γιατί ο σκοπός του είναι να σε Βοηθήσει, να σε Καθοδηγήσει και να σε Εμπνεύσει να Εξελιχθείς…! Η Ζωή είναι ενέργεια που δεν σταματά να κυλά! Εσύ τι νόημα έχει να προσπαθείς να μένεις στάσιμος επιμένοντας σε γεγονότα που έχουν ολοκληρωθεί και σε καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να Εξελιχθείς; Που δεν σε βοηθούν να φτάσεις ακόμα πιο κοντά στον Νέο σου Εαυτό; Που δεν σε οδηγούν ακόμα πιο κοντά στα όνειρα σου; Γιατί να επιθυμείς κάτι τέτοιο για τον Εαυτό σου; Σε τι σε εξυπηρετεί; Επειδή φοβάσαι την Αλλαγή; Μα δεν υπάρχει τίποτα μέσα σε ολόκληρο το Σύμπαν που να μην αλλάζει…! Όλα αλλάζουν κάθε νανοδευτερόλεπτο…

Καθώς αυτό το μήνα θα γίνονται Καθάρσεις και Απελευθερώσεις, έχε στραμμένο το βλέμμα στο Τώρα σου για να Είσαι όσο περισσότερο συνειδητός μπορείς… Γιατί η κάθε σου επιλογή θα φωτίσει μονοπάτια που χρειάζεται και θα σβήσει τα φώτα σε άλλα… Όσο πιο Ξεκάθαρος και Αποφασισμένος στέκεσαι μέσα στο Παρόν σου τόσο πιο Ξεκάθαρο θα είναι το Μέλλον σου! Και οι Υλοποιήσεις θα “πέφτουν” βροχή…!

Αυτός ο μήνας φέρνει Αλλαγές! Είσαι έτοιμος για αυτές; Συντονίσου… Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές και σήμερα δούλεψε με την Ασφάλεια… Νιώσε Ασφαλής μέσα στη Ζωή! Νιώσε ότι Εμπιστεύεσαι το Δημιουργό, δηλαδή Εσένα, καθώς όταν λέμε πως Εσύ και ο Δημιουργός Είστε Ένα, το εννοούμε στην κυριολεξία… Αυτό Είσαι! Ένα με το Θεό! Γιατί νομίζεις πως βρίσκεσαι εδώ; Για να το εν – θυμηθείς Αυτό! Δεν είναι μαγικό; Δεν αλλάζει αυτή η Γνώση όλη την Δυναμική της κάθε στιγμής πια; Της κάθε σου αναπνοής; Γνωρίζεις το Ποιος Πραγματικά Είσαι και γνωρίζεις πως η κάθε σου στιγμή σε οδηγεί στο να Εν – θυμηθείς Πλήρως ότι Είσαι Ένα με την ενέργεια που ορίζει το κάθε τι σε ολόκληρο το Σύμπαν και την οποία έχουμε ονομάσει Δημιουργό, Θεό, Αγάπη, Φως…!

Οι δονήσεις αλλάζουν πια… Άνθρωποι θα αποχωρήσουν από τη Ζωή σου και Άλλοι θα έρθουν… Καταστάσεις και γεγονότα θα παρελαύνουν καθημερινά καθώς θα υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα… Εσύ απλά φρόντισε τον Εαυτό σου! Άκουσε τις “ανάγκες” του… Άκουσε τις επιθυμίες σου… Φρόντισε με Στοργή και Πυγμή να αφήσεις πίσω τύψεις, ενοχές και με καρδιά Αγνή, κάνε τις επόμενες σου επιλογές…! Αυτός ο μήνας χρειάζεται καθαρότητα από την πλευρά σου…!

Άφησε έξω από Εσένα τις γνώμες των Άλλων, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ακούσεις την δική σου Αλήθεια… Μόνο τότε θα μπορέσεις να την Τιμήσεις, τιμώντας με αυτό τον τρόπο Εσένα…! Φρόντισε οι επιλογές σου να βασίζονται επάνω στην Αγάπη και σε ό,τι εκπορεύεται από Αυτήν…

Άφησε την Ασφάλεια που πηγάζει από τον φόβο… Θέλει Τόλμη η Ζωή… Γιατί η Ζωή ανταμείβει τους τολμηρούς! Ξέρεις γιατί το λένε αυτό; Γιατί αυτός που τολμά είναι αυτός που βλέπει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Δημιουργία από Αγάπη και Φόβο, καθαρίζει τους φόβους και κάνει το μεγάλο βήμα… Και καθώς η Ζωή τελικά ξεκινά να απλώνει μπρος στα πόδια του τις Ευλογίες της στον υπέρτατο βαθμό, συνειδητοποιεί πως τελικά εκείνο το βήμα δεν ήταν τόσο μεγάλο τελικά… Ο φόβος ήταν που το έκανε να φαντάζει έτσι… Ήταν το πιο Σοφό, μικροσκοπικό και παράλληλα πιο Σπουδαίο βήμα που θα μπορούσε να είχε κάνει ποτέ! Γιατί το βήμα της Αλλαγής φαντάζει τεράστιο πριν το κάνεις αλλά υπέροχο όταν τελικά έχει πραγματωθεί…!

Κοίτα μπροστά μένοντας συνειδητοποιημένος στο τώρα σου…! Αυτό σημαίνει Φώτιση, Γνώση, Σοφία, Αφύπνιση… Αυτό σημαίνει Θεός…! Να ξέρεις κάθε στιγμή το Ποιος Είσαι, γιατί είσαι εδώ που είσαι και τι επιθυμείς να συμβεί…!

Η Ζωή σου Αλλάζει, εφόσον το επιτρέψεις…! Προετοίμασε τον Εαυτό σου…! Είναι ο Ήλιος του Αυγούστου που βοηθά… Είναι τα τζιτζίκια που τραγουδούν ανέμελα τιμώντας τη Ζωή… Είναι η θάλασσα που σε καλεί κοντά της για να δροσίσει Εσένα και τα όνειρα σου… Είναι τα δέντρα που σε καλούν να καθίσεις στην σκιά τους προσφέροντας σου χώρο για να κλείσεις τα μάτια σου και να ονειρευτείς…! Είναι το γλυκό αεράκι που καθώς παίζει με τα φύλλα και τα κλαδιά των δέντρων, σου σιγοτραγουδούν γαργαλώντας με αυτό τον τρόπο την φαντασία σου για να είναι τα όνειρα σου όσο πιο Ζωντανά μπορούν να είναι! Είναι η πιο ρομαντική πανσέληνος που φέρνει κοντά σου τον Έρωτα, το Πάθος, την διάθεση για Ένωση, για άγγιγμα, για να επιτρέψεις στις αισθήσεις σου να λειτουργήσουν στο μέγιστο που μπορούν…!

Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του μεγαλύτερες αλλαγές από αυτές που τώρα βλέπεις, οι οποίες θα εμφανίζονται στη Ζωή σου σταδιακά…!

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, κουβαλάει πάντα Μυστικά, Αφυπνίσεις, Γνώση, Εν – Θύμηση από άλλες εποχές, από άλλες διαστάσεις και μας φορτώνει με Δώρα κατευθείαν από την Πηγή, την Ψυχή, δηλαδή το Θεό, δηλαδή τον ίδιο σου τον Εαυτό! Η Ζωή ξέρει τι κάνει…! Γιατί κοιτά τα πάντα από ψηλά… Μην πας κόντρα στη ροή και στις Αλλαγές…! Αφέσου…! Εμπιστεύσου…!

Επέτρεψε στις Αλλαγές να συμβούν…! Πες σήμερα το Μεγάλο Ναι…! Και φρόντισε να Είναι Ξεκάθαρο…! Να ακουστεί μέχρι τα πέρατα του Σύμπαντος…! Βάλε σήμερα τη σφραγίδα σου στη Νέα σου Ζωή…!

Πες σήμερα το Μεγάλο Ναι στην Αλήθεια σου και επέτρεψε της να Λάμψει…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως