fbpx

lighthouse-night-1

Έρχεται κοντά μας με μία ανοιχτή αγκαλιά, μας κοιτά με το σπινθιροβόλο Του βλέμμα, χαρίζοντάς μας το πιο Λαμπερό και Αισιόδοξο χαμόγελό Του. Είναι ντυμένος στα λευκά και στο κεφάλι Του φοράει στεφάνι από λουλούδια… Είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και σήμερα μας μεταφέρει ένα μελένιο και Ελπιδοφόρο μήνυμα για τις Αλλαγές… Μας γεμίζει με Ενέργεια και Δύναμη, Αισιοδοξία και Αυτοπεποίθηση… Πριν ξεκινήσει να μας μιλά, νιώθω την καθοδήγηση να σας εν – θυμίσω πως είναι ο Αγγελιοφόρος των Ουρανών, πως είναι ο καθοδηγητής μας όταν επιθυμούμε να φέρουμε Αλλαγές στη Ζωή μας, είναι Αυτός που φωτίζει τα βήματά μας και μας δίνει Έμπνευση… Δίνει Ελπίδα, μας βοηθά με θέματα επικοινωνίας και μας ρένει με την ενέργεια της Χαράς ανατροφοδοτώντας τα κύτταρά μας, βοηθώντας μας να συνδεθούμε με τον Θεϊκό μας Εαυτό…

Τα λόγια Του γεμάτα Αγάπη, πέφτουν πάνω από εμάς, με τη μορφή λευκής βροχής… Ας νιώσουμε την Αλήθεια Τους… Ας βάλουμε την πρόθεση να ξεκινήσουμε σήμερα την διαδικασία της Αλλαγής…

“Είναι πολλές οι φορές που σας ακούμε να λέτε πως δεν αντέχετε άλλο μία κατάσταση ή ακόμα και την ίδια τη Ζωή… Εάν υπάρχει κάτι που σε κάνει να μην αντέχεις άλλο γλυκό μου παιδί, σημαίνει πως ήρθε η στιγμή να αναλάβεις δράση και να φέρεις Αλλαγές στη Ζωή σου… Η Ζωή είναι η προέκταση της Ψυχής που Είστε… Χρειάζεται να την τιμάτε με όποιον τρόπο και μέσο έχετε διαθέσιμο και όχι να λέτε πως δεν αντέχετε άλλο… Η Ζωή είναι ο τρόπος του Θεού να δοθεί στον κόσμο, μέσα από Εσάς…! Η Ψυχή αναζητά μέσα από την εμπειρία και το βίωμα την Εξέλιξη για να φτάσει στην εν – θύμιση του Ποια Πραγματικά Είναι. Αυτή η Εξέλιξη μπορεί να έρθει μέσα από τη Ζωή στη Γη και μέσα από τις Αλλαγές. Κάθε φορά που αρνείστε να κάνετε Αλλαγές, ενώ τις νιώθετε ότι χρειάζεται να γίνουν, είναι σαν να αρνείστε στην Ψυχή σας, την Εξέλιξη της! Και είναι φορές που τη Ζωή στη Γη την αντιμετωπίζετε σαν να είναι βάσανο και γεμάτη με εμπόδια και προκλήσεις, ενώ είναι η μεγαλύτερη Ευλογία… Είναι το Δώρο του Θεού!

Η Ζωή είναι οι επιλογές που κάνετε! Ζωή σημαίνει Δημιουργία! Επιλογές που καθώς τις παίρνετε βιώνετε μετά τα αποτελέσματα τους… Εάν κάποια από τις Επιλογές που έκανες δεν σε οδήγησε εκεί που επιθυμούσες, σημαίνει πως ήρθε η στιγμή να Αλλάξεις και να κάνεις νέες Επιλογές! Είναι τόσο απλό… Η Ζωή είναι απλή! Το ίδιο είναι και ο Θεός!

Να θυμάσαι πως αυτές τις Αλλαγές στις καταστάσεις και τα προβλήματα που βιώνεις, δεν μπορείς να τις κάνεις χρησιμοποιώντας την ίδια ενέργεια που Δημιούργησε το πρόβλημα και που σε έφερε σε αυτή την κατάσταση. Εάν επιθυμείς να Αλλάξεις το αποτέλεσμα και αυτό που ζεις τότε χρειάζεται να Αλλάξεις την ενέργειά σου…! Είναι πάλι φορές που περιμένετε να Αλλάξουν οι Άλλοι ή οι εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντός σας, για να Αλλάξετε και Εσείς! Δεν πάει έτσι γλυκό μου παιδί… Ο τρόπος είναι ακριβώς ο αντίθετος! Είσαι ο Δημιουργός της Ζωής σου… Είσαι ο πυρήνας του κόσμου σου! Όλα ξεκινάνε από Εσένα, τις πεποιθήσεις που έχεις, τα πιστεύω σου, τις προθέσεις σου και το τι επιθυμείς να Δημιουργήσεις! Είσαι η Αρχή…! Συνειδητοποίησε το! Δες την Δύναμή σου να συσπειρώνεται στο κέντρο της καρδιάς σου, Άλλαξε τις δονήσεις σου και πραγματοποιήσε τις Αλλαγές που τόσο πολύ λαχταράς!

Σε παρακαλώ, νιώσε Ευλογημένος που είσαι εδώ στη Γη και βάλε την πρόθεση να Aλλάξεις όλα αυτά που πλέον δεν σε εξυπηρετούν!

Σήμερα, το μήνυμά μου είναι η Αλλαγή! Είναι να αποφασίσεις ποια είναι εκείνα τα σημεία της Ζωής σου που χρειάζεται να τα Παρατηρήσεις και να αναλάβεις δράση φέρνοντας τις Ευλογημένες Αλλαγές που επιθυμείς! Σε αυτή τη μετάβαση έχεις Υποστήριξη, έχεις Βοήθεια, έχεις Στήριξη! Ίσως και να αναζητάς την Επιβεβαίωση, τη Σιγουριά και την Ασφάλεια… Στην δίνω καλό μου παιδί! Γιατί η Επιτυχία, η Επιβίωση, η Εξέλιξη είναι ήδη εξασφαλισμένα! Είναι απλά οι φόβοι σου που σε κρατάνε πίσω… Αλλά οι φόβοι σου εν – θυμίζω πως είναι απλά κατασκευάσματα του μυαλού…

Αναγνώρισε το Δώρο που σου δόθηκε από το Θεό απλόχερα και μην το χαραμίζεις, μην το σπαταλάς… Αυτό το Δώρο είναι η Ζωή! Τίμησε την με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς μέσα από τις Επιλογές σου και τις Αλλαγές που χρειάζεται να κάνεις για να φτάσεις εκεί που τόσο πολύ επιθυμείς και ονειρεύεσαι…!

Είμαι εδώ και σε βοηθώ…! Γίνομαι ο φάρος σου και σε οδηγώ με Ασφάλεια στο αμέσως επόμενο Ευλογημένο στάδιο της Ζωής σου…! Έχε Εμπιστοσύνη… Πιάσε μου το χέρι και πάμε…!”

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Χρυσάφη Μαρία
Aγγέλων Φως
* Φωτογραφία του Greg Marchant, στη βόρεια Καλιφόρνια, μεταξύ της Σάντα Κρουζ και της Φλόριντα.