fbpx

Εμπιστοσύνη…! Αυτή ήταν η λέξη που έπεσε στην αντίληψή μου καθώς ξεκίναγε η μέρα μου σήμερα…!

Μία υπέροχη Αρετή, σκέφτηκα… Και αμέσως της επέτρεψα να με αγκαλιάσει για να την νιώσω να κυλά μέσα στις φλέβες μου και να δίνει Ζωή στα κύτταρά μου! Και αφέθηκα στους Αρχαγγέλους να με καθοδηγήσουν και να μου μιλήσουν για αυτή την υπέροχη Αρετή!

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι Αυτός που μας επικοινωνεί το μήνυμα των Ουρανών…

“Γήινα, η Εμπιστοσύνη σημαίνει να εμπιστευτείς τον Εαυτό σου και τις ικανότητες που έχεις… Να Εμπιστευτείς ότι είσαι Ικανός και Άξιος να Δημιουργήσεις αυτά που Επιθυμείς…! Να Εμπιστευτείς ότι είσαι Αρκετός, ότι μπορείς να τα καταφέρεις με τα εφόδια που σου έχει δώσει μέχρι και σήμερα η Ζωή! 

Για σκέψου όμως ποιος θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της Εμπιστοσύνης μέσα από την σκοπιά του Πνεύματος… του Δημιουργού…!

Ο πραγματικός ορισμός της Εμπιστοσύνης είναι να Εμπιστευτείς τη γνώση ότι Είσαι Ένα με το Δημιουργό! Σημαίνει να Εμπιστευτείς το Δημιουργό ότι πάντα σε φροντίζει, πάντα σε υποστηρίζει, πάντα σου φέρνει τα καλύτερα, ότι δεν υπάρχει στιγμή που να σε αφήνει μόνο…!

Η Εμπιστοσύνη σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως η καθημερινή επιβίωσή σου είναι εξασφαλισμένη, πως Είσαι πάντα Ασφαλής, πως ο Θεός πάντα σε βοηθά και πάντα σε στηρίζει! Πως δεν υπάρχει στιγμή που να μην είστε Ένα, πως δεν υπάρχει λεπτό που να μην επιθυμεί για Εσένα αυτό που επιθυμείς Εσύ για Εσένα και πως στην πραγματικότητα είσαι εδώ για να βιώνεις την εμπειρία που λέει ότι Είσαι ένας υπέροχος Δημιουργός!

Η Εμπιστοσύνη στην ύψιστη της μορφή σου λέει… Εμπιστεύσου ότι είσαι ένας εν δυνάμει Θεός! Εμπιστεύσου πως Εσύ και ο Θεός είστε Ένα!

Και καθώς αυτή η γνώση γειώνεται μέσα σου και γίνεται κομμάτι σου, εσύ της δίνεις μορφή… Μετουσιώνεις οποιαδήποτε έλλειψη εμπιστοσύνης σε ακλόνητη Εμπιστοσύνη, Πίστη και Σιγουριά! Και καθώς τα πάντα μέσα σου αλλάζουν και μεταμορφώνονται, παρατηρείς πως ο κόσμος σου προσαρμόζεται για να επιβεβαιώσει αυτή την τόσο λαμπερή και κρυστάλλινη εσώτερη Αλήθεια που σου δίνει Ζωή!

Εμπιστεύσου τη Γνώση που σου λέει να Εμπιστευτείς και να Αφεθείς στα χέρια του Δημιουργού, ο Οποίος είναι μόνο Αγάπη και δεν γνωρίζει κάτι άλλο εκτός από το να σε Αγαπά και να σε Αποδέχεται ακριβώς όπως Είσαι…!”

Στο άκουσμα αυτών των λέξεων και αυτής της Αλήθειας, ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό μου… Ας αφεθούμε στα δικά Του χέρια! Ας του παραδώσουμε ό,τι μας απασχολεί…! Και καθώς γράφω αυτές τις γραμμές, νιώθω τον Αρχάγγελο να με ρωτά…

– Θυμήσου… Τι είχε συμβεί κάθε φορά που είχες πραγματικά Αφεθεί και είχες Εμπιστευτεί πλήρως το Θεό;

– Είχε συμβεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, του απάντησα με Ενθουσιασμό. Είχε συμβεί αυτό που εμείς αποκαλούμε Θαύμα… Αλλά τελικά δεν ήταν Θαύμα… Ήταν απλά η δική μου πρόθεση να αφήσω το Θεό να Συν – Δημιουργήσει μαζί μου και να μου προσφέρει όντως το καλύτερο… Και επειδή δεν γνωρίζει κάτι άλλο πέρα από αυτό… με απλότητα το είχε κάνει!

Σε ευχαριστώ για αυτή την Εν – θύμηση! Απλά σε ευχαριστώ…!

Και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ συνεχίζει με μία τρυφερή παρότρυνση προς τον κάθε έναν από εμάς…

– Θυμήσου, εκείνες τις φορές που πραγματικά είχες αφεθεί… που πραγματικά είχες Εμπιστευτεί ολοκληρωτικά το Θεό… που πραγματικά του είχες παραδώσει ένα σου πρόβλημα και Εκείνος είχε αναλάβει δράση για Εσένα… Είμαι σίγουρος ότι είχε συμβεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… Βάλε την πρόθεση αυτές οι στιγμές της απόλυτης παράδοσης και Εμπιστοσύνης να αυξάνονται διαρκώς…! Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να χαρείς τη Ζωή και να απολαύσεις τις στιγμές σου! Μόνο έτσι επιτρέπεις στο Θεό να σου εμφανίσει μπροστά στα μάτια σου το Μεγαλείο Του και τη Γενναιοδωρία Του!

Πάντα να θυμάσαι πως Δεν Είσαι Μόνος!

Οι Ουρανοί σε βοηθούν κάθε φορά που εσύ επιλέγεις να παραδώσεις στα χέρια Τους αυτά που σε απασχολούν! Κάνε το… Γιατί η Ζωή δεν προοριζόταν να είναι μία Ζωή πάλης, αλλά μία Γιορτή…! Μία καθημερινή Γιορτή που σε βοηθά να Δοξάζεις το Ποιος Πραγματικά Είσαι…!

Αυτά ήταν τα λόγια Του…

Και έτσι, με απλότητα, άνοιξε τα φτερά Του και πέταξε ψηλά…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως