fbpx

Ο Νόμος της Έλξης είναι ακριβής και δεν κάνει διακρίσεις.

Οπότε χρειάζεται να ευθυγραμμίσετε την δόνησή σας με αυτό που επιθυμείτε να υλοποιήσετε στην εμπειρία σας. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με το πρόβλημα, δεν μπορείς να βρεις την λύση που αναζητάς. Το πρόβλημα έχει δόνηση χαμηλή, ενώ η λύση βρίσκεται αρκετές βαθμίδες παραπάνω. Χρειάζεται απλά να παρατηρήσεις το πρόβλημα και όσο πιο σύντομα γίνεται να περάσεις στο πεδίο της λύσης του θέματος που σε απασχολεί. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε επιθυμείς να αλλάξεις στη Ζωή σου. Από κάτι προσωπικό μέχρι κάτι που αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Οι κατηγορίες, οι αντιθέσεις, οι πόλεμοι, όσο δικαιολογημένοι και εάν φαίνονται, δεν οδηγούν στην λύση, αλλά εντείνουν το πρόβλημα.

Επιθυμείτε να φέρετε τη λύση στη φτώχεια; Χρειάζεται να πάρετε τα μάτια σας από τη φτώχεια και να αρχίσετε να οραματίζεστε έναν κόσμο γεμάτο με Αφθονία. Χρειάζεται να αρχίσετε να μιλάτε για το πώς θα θέλατε να πράγματα να είναι. Χρειάζεται να αρχίσετε να βλέπετε εικόνες παιδιών που χαμογελούν, που σφύζουν από υγεία, που είναι ντυμένα με όμορφα ρούχα, που έχουν φαγητό, νερό και ιδανικές συνθήκες Ζωής.

Επιθυμείτε να φέρετε τη λύση στις κλιματολογικές αλλαγές που συμβαίνουν στον πλανήτη σας; Χρειάζεται να αρχίσετε να οραματίζεστε τον κόσμο όπως θα θέλατε πραγματικά να είναι και όχι όπως είναι. Γιατί όσο μιλάτε και ασχολείστε με αυτό που τώρα ισχύει δίνετε Δύναμη στο πρόβλημα και ο Νόμος της Έλξης δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να ενορχηστρώσει μία σειρά από γεγονότα που απλά θα δώσουν μορφή σε αυτό που είχατε εστιάσει την προσοχή σας. Πολλές φορές θεωρείτε αυτά τα γεγονότα τυχαία, ή λέτε πως η φύση ή ο Θεός εκδικείται. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Γιατί η Ζωή συμβαίνει μέσα από την δική σας πρόθεση. Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα και σίγουρα δεν υπάρχει ένας Θεός που θα μπορούσε να εκδικηθεί γιατί είναι Μόνο Ανιδιοτελής Αγάπη!

Χρειάζεται αυτά για τα οποία μιλάτε, σκέφτεστε και οραματίζεστε να ανταποκρίνονται στο πώς θα θέλατε τα πράγματα να είναι και όχι όπως είναι, εφόσον δεν είναι αυτό που θα θέλατε να είναι. Και όσο για αυτό που ισχύει στην παρούσα στιγμή μην του δίνετε παραπάνω δύναμη από ότι απαιτείται. Είναι απλά ο φάρος σας για να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε.

Μιλήστε για τα αποτελέσματα που θέλετε να δείτε. Χρειάζεται να σταματήσετε να συζητάτε και να δίνετε βαρύτητα για το τι πάει στραβά. Γιατί όσο εστιάζετε στο πρόβλημα του δίνετε δύναμη και ανατροφοδοτείται ξανά και ξανά και ξανά.

Ο κόσμος σας έχει φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει γιατί υπάρχει μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων που έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην αδικία, στη σύγκριση, στο διαχωρισμό, στη βία, στην απομάκρυνση από την Πηγή, δηλαδή την Αγάπη. Έχουν εστιάσει στη φτώχεια και τις ασθένειες. Έχουν δώσει Δύναμη στο φόβο. Φοβούνται τις τροφές, φοβούνται τον Ήλιο… Εστιάζουν στο αρνητικό αποτέλεσμα και αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται καταστάσεις και γεγονότα που να επιβεβαιώνουν αυτό το φόβο.

Εφόσον σας είναι ξεκάθαρο το τι δεν θέλετε, εύκολα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε και να δηλώσετε το τι θέλετε. Προκειμένου όμως αυτό που θέλετε να υλοποιηθεί χρειάζεται να αρχίσετε να του δίνετε την αμέριστη προσοχή σας. Χρειάζεται να αρχίσετε να μιλάτε για αυτό. Χρειάζεται να αρχίσετε να το ζωγραφίζετε, να το τραγουδάτε, να νιώθετε Ευγνωμοσύνη και να του επιτρέψετε να εκδηλωθεί στη Ζωή σας!

Σας ακούμε να λέτε ότι έγινα αυτός ο άνθρωπος εξαιτίας όλων όσων μου συνέβησαν. Αυτό όμως σημαίνει πως είστε θύματα της Ζωής. Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτά που συμβαίνουν ξεχνώντας ότι Είναι οι Δημιουργοί όλων όσων ζούνε. Και όσο αντιδρούν σε αυτά που συμβαίνουν, τους δίνουν δύναμη και λαμβάνουν και άλλο από την ίδια δόνηση. Αλλά όταν κατανοείτε ότι έχετε την Ελευθερία να εστιάσετε σε αυτά που επιθυμείτε, γιατί μόνο έτσι θα τα Δημιουργήσετε, τότε όλα αλλάζουν και γίνεστε υπέροχοι Δημιουργοί!

Η Ζωή δεν συμβαίνει σε Εσάς! Η Ζωή Δημιουργείται μέσα από Εσάς!

Πάντα να θυμάσαι πως για να υλοποιήσεις αυτά που επιθυμείς χρειάζεται να εστιάσεις σε αυτά και όχι στην τωρινή κατάσταση εφόσον δεν είναι η επιθυμητή. Όσο εστιάζετε στο πρόβλημα αυτό διογκώνεται και ο Νόμος της Έλξης απλά τον επιβεβαιώνει. Είστε οι Δημιουργοί και όχι τα θύματα. Εσείς δίνετε Ζωή σε αυτό τον πλανήτη. Πώς θες να είναι η Ζωή εδώ; Δημιούργησέ την! Άρχισε να σκέφτεσαι αυτά που επιθυμείς και πάρε το βλέμμα σου από το ανεπιθύμητο!

Βάλτε την πρόθεση να ξεκινήσετε να εστιάζετε στη λύση όλων όσων σας απασχολούν! Γιατί μόνο όταν εστιάσετε στη λύση, η Ψυχή και ολόκληρος ο Πνευματικός κόσμος θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν στη Δημιουργία της Ιδανικής Ζωής. Τόσο για Εσάς αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Αλήθεια; Πώς επιθυμείς να είναι η Ζωή εδώ στη Γη;”

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως