fbpx

manifesting-itself

Όλα έχουν ήδη στηθεί. Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι της Ζωής… το κουμπί της έναρξης αναβοσβήνει. Σε περιμένει να το πατήσεις… το πατάς… και το παιχνίδι ξεκινάει… δεν υπάρχει χρόνος. Ο χρόνος είναι απεριόριστος. Δεν υπάρχει κάτι να σε δεσμεύει. Τα πάντα απλά υπάρχουν γύρω σου και μέσα σου, μέσα από εσένα. Ζήσε, βίωσε, απόλαυσε! Θέσε τους δικούς σου ρυθμούς και ξεκίνα… Οι κανόνες είναι απλοί. Θα ξεχάσεις πως εσύ και εγώ είμαστε Ένα, θα λησμονήσεις, αλλά μέσα από το βίωμα καλείσαι να θυμηθείς. Καλείσαι να θυμηθείς ποιος είσαι. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Δημιουργώντας την Ζωή σου και αυτό που είσαι καθημερινά. Δημιουργώντας καθημερινά τον εαυτό σου, μέσα από τις επιλογές σου! Σκοπός του παιχνιδιού είναι μέσω του βιώματος της Ζωής να θυμηθείς ότι είσαι Αγάπη και Φως! Και μετά να γυρίσεις και πάλι πίσω στο σπίτι σου. Στην πηγή! Και να ενωθείς και πάλι μαζί μου και όλη την ζωή. Θυμήσου. Στην γη απλά ζεις. Δεν είναι αυτό το σπίτι σου.

Μην βιάζεσαι να ζήσεις. Πολλές φορές θα αισθάνεσαι ότι η Ζωή τρέχει πιο γρήγορα από εσένα. Εκείνες τις στιγμές, πάτα φρένο. Σταμάτα. Και παρατήρησε. Σου έχω δείξει τον τρόπο. Πώς στον έχω δείξει; Μα μέσα από τις ταινίες. Μέσα από εκείνες τις σκηνές που τα πάντα κυλάνε πιο αργά. Μην σκέφτεσαι πως αυτό γίνεται μόνο στο σινεμά. Μπορεί να γίνει και στην Ζωή. Εξάλλου με ποιον άλλο τρόπο θα μπορούσα να στο διδάξω αυτό, αν όχι μέσα από τις ταινίες; Δοκίμασε το και θα δεις πως γίνεται.

Σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσεις τα αντίθετα για να θυμηθείς και να προχωρήσεις. Θα υπάρξει το βράδυ για να καταλάβεις τι σημαίνει μέρα. Θα εφεύρεις το κακό, τον πόνο, τον φόβο, την θλίψη, την φτώχεια, την απογοήτευση, την στεναχώρια για να ανακαλύψεις το καλό, την έλλειψη πόνου, την Αγάπη, την Χαρά, την Ολοκλήρωση, την Υγεία, την Υλοποίηση! Απλά να θυμάσαι πως όλα τα «αρνητικά» τα χρειάζεσαι για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Είναι απλά τρόποι και διάμεσα για να φτάσεις πιο ψηλά. Ναι… Σωστά σκέφτεσαι. Μπορείς να τα προσπεράσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Αγάπη, την χαρά, στο καλό και την έλλειψη πόνου. Μπορείς να φτάσεις εκεί χωρίς να χρειάζεσαι τα «αρνητικά». Κάν’ το. Μπορείς! Είναι θέμα της ελεύθερης σου βούλησης. Μπορείς να το επιλέξεις αυτό.

Ένας άλλος τρόπος για να θυμηθείς είναι μέσα από τους ανθρώπους που θα έχεις στο πλευρό σου. Όλοι θα είναι δάσκαλοι σου. Όλοι θα σου καθρεφτίζουν ανά πάσα στιγμή και λεπτό όλα αυτά που είσαι, όλα αυτά που δεν είσαι, όλα αυτά που θες να γίνεις και όλα αυτά που δεν θες να γίνεις. Θα σου καθρεφτίζουν τους φόβους σου, αλλά και την Αγάπη. Μάθε μέσα από αυτούς. Βρίσκονται εδώ για καλό. Για να βοηθήσουν εσένα, στο παιχνίδι της Ζωής σου. Θα σου πουν πράγματα που φοβάσαι πως είναι αληθινά και εσύ θα τους κρίνεις ως απόλυτους και σκληρούς. Θα σου καθρεφτίσουν τις μεγαλύτερες σου αγωνίες και φόβους. Θα μιλήσουν δυνατά, εκφράζοντας όλα αυτά που η φωνούλα μέσα σου, σου λέει και εσύ αρνείσαι να ακούσεις. Μην θυμώνεις μαζί τους. Είναι εδώ και σε βοηθούν. Από τους μεγαλύτερους δασκάλους σου θα είναι οι γονείς σου. Τους διάλεξες. Τους επέλεξες. Έχεις τόσα να θυμηθείς μέσα από αυτή σας την σχέση. Αλλά πρόσεχε. Μην μένεις εκεί. Μην εστιάζεις στις δικές τους αποφάσεις, επιλογές, θέλω και επιθυμίες. Άλλη η δική τους Ζωή και άλλη η δική σου. Εσύ απλά γίνε παρατηρητής. Μέσω της παρατήρησης διάλεξε. Τι σου κάνει και τι όχι και κάνε τις δικές σου επιλογές. Και προχώρα. Μην κολλάς. Η Ζωή κυλάει. Και μετά θα έρθει ο σύντροφος, οι φίλοι, τα δικά σου τα παιδιά. Όλοι τους δάσκαλοι μεγάλοι για εσένα. Μην θυμώνεις μαζί τους. Να τους ευχαριστείς. Γιατί πριν κατεβείτε στον πλανήτη γη, τους είχες μοιράσει ρόλους. Ρόλους που καλούνται να παίξουν, προκειμένου εσύ να θυμηθείς και να προχωρήσεις προς την Αγάπη και το Φως.

Εδώ και ώρα, αναρωτιέσαι ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού τελικά. Αναρωτιέσαι αν όλα γίνονται μάταια. Σκοπός του παιχνιδιού, που επέλεξες να πάρεις μέρος, είναι να αγγίξεις και να επιλέξεις την Αγάπη! Να θυμηθείς ποιος είσαι! Να θυμηθείς πως είσαι Αγάπη! Να θυμηθείς ποιες είναι οι δυνατότητες σου! Να θυμηθείς πως δεν είσαι οι φόβοι σου, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Εκείνα τα θετικά και λαμπερά που λέγαμε πριν…!

Σταμάτα να ζεις έχοντας παραδώσει όλη σου την δύναμη στους φόβους σου. Δεν κάνουν εκείνοι κουμάντο, αλλά εσύ. Και μέσα από εσένα, Εγώ. Θυμήσου. Εγώ και εσύ είμαστε Ένα! Στο είπα και πριν. Όλα έχουν ήδη στηθεί και περιμένουν εσένα να κάνεις τις επιλογές σου. Τι θα επιλέξεις τελικά; Πώς επιλέγεις να προχωρήσεις; Ναι. Εγώ σε δημιούργησα. Μέσω της Αγάπης, της χαράς, της ανύψωσης! Όχι μέσω του πόνου και του φόβου. Άστα όλα αυτά πίσω. Και ζήσε μέσα από το Φως!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως