fbpx

Mexico_City_New_Years_2013!_(8333128248)

Ένα εκπληκτικό Δώρο για να προσφέρεις σήμερα στον εαυτό σου, είναι να καθίσεις κάπου ήρεμα, έχοντας ανάψει ένα κερί, ένα αρωματικό στικάκι ή εάν δεν έχεις, μπορείς να βράσεις λίγη κανέλα και γαρύφαλλο σαν χαλαρωτικό και αρωματικό χώρου, να βάλεις απαλή μουσική να παίζει, να κλείσεις τα μάτια σου, να ζητήσεις από τους Αρχαγγέλους μας να έρθουν κοντά σου και να αφεθείς στην γλυκιά τους Παρουσία. Χωρίς να κατευθύνεις το νου σου, επέτρεψε τους να σε ταξιδέψουν σε μέρη Αγγελικά, γιορτινά…

Φρόντισε να έχεις πάρει κοντά σου ένα τετράδιο… Μπορείς να το ονομάσεις όπως επιθυμείς και να το αφιερώσεις στη χρονιά που πριν λίγες ώρες υποδεχτήκαμε… Ή απλά πες το 2016…

Άνοιξε την πρώτη του σελίδα… Γράψε σαν τίτλο σε αυτή την σελίδα, “Ευγνωμοσύνη”. Κλείσε τα μάτια, μείνε στη σιωπή για λίγα λεπτά εστιάζοντας στη μουσική που παίζει… Και όταν νιώσεις έτοιμος ξεκίνα να γράφεις τους λόγους για τους οποίους είσαι Ευγνώμων. Γράψε όσους περισσότερους μπορείς… Ακόμα και για αυτά που μπορεί να θεωρείς δεδομένα, γράψε τα όλα… Νιώσε τη δόνηση των λέξεων καθώς παίρνουν και δίνουν μορφή στην πρώτη σελίδα της προσωπικής σου χρονιάς. Ξεκίνα τη χρονιά σου δηλώνοντας πόσο Ευγνώμων Είσαι…

Αφού τελειώσεις με την λίστα Ευγνωμοσύνης σου, πήγαινε στην επόμενη σελίδα. Ονόμασε την “Μπράβο”. Κλείσε πάλι τα μάτια και μείνε ξανά στη σιωπή… Όταν είσαι έτοιμος άνοιξε τα και ξεκίνα να γράφεις τους λόγους για τους οποίους αξίζει να πεις μπράβο στον εαυτό σου. Γράψε τους όλους.

Οι Άγγελοι σου λένε: “Καταφέρνεις τόσα πολλά πράγματα καθημερινά. Αξίζει να πεις αμέτρητα μπράβο στον εαυτό σου. Εμψύχωσε τον. Πάρ’ τον μία τρυφερή και ζεστή αγκαλιά αυτή την πρώτη μέρα του χρόνου, στην εδώ και τώρα σου στιγμή. Φρόντισε αυτή η αγκαλιά να είναι τόσο ζεστή και δυνατή, για να αποτυπωθεί καλά μέσα σου και να την θυμάσαι στην κάθε σου μέρα, την κάθε σου στιγμή καθώς θα προχωράς στα καλντερίμια του χρόνου.

Δώσε σε αυτή την ημέρα, χροιά γιορτινή, γεμάτη Αγάπη, προς τον εαυτό σου. Το σώμα σου, ο εαυτός σου, ο νους σου, είναι τα Θεϊκά εργαλεία της ψυχής για να περπατήσεις τα γεμάτα δάφνες μονοπάτια της Ζωής σου.

Πρόσφερε στον εαυτό σου, φροντίδα, τρυφερότητα, ζεστασιά, θαλπωρή, ξεκούραση, Αγάπη…

Και ξεκίνα αυτό το νέο κύκλο ζωής, με Ευγνωμοσύνη και Μπράβο. Υπάρχει πιο τέλειο Δώρο, για να κάνεις στον εαυτό σου, από αυτό;

Όσο για τις υπόλοιπες σελίδες, μπορείς να γράφεις, τα προσωπικά σου μηνύματα, τις Ευχές, μπορείς να συμπληρώνεις καθημερινά τους λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων, τα μπράβο προς τον εαυτό σου, τις συνειδητοποιήσεις που κάνεις και τους δικούς σου αμέτρητους ψυχικούς Θησαυρούς!

Άκουσε μας… Αυτή η χρονιά θα φέρει πολλές αλλαγές όχι μόνο σε προσωπικό σας επίπεδο, αλλά και σε πλανητικό. Όλο και περισσότεροι Αρχάγγελοι με τις Λεγεώνες των Αγγέλων Τους, Πνευματικοί Οδηγοί και Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, δουλεύουν μαζί σας, για την μαζική ανύψωση του πλανήτη σας. Νέες, εξελιγμένες ψυχές, εισρέουν καθημερινά στον Πλανήτη σας, βοηθώντας στην ανάταση, στην θεραπεία, στην πνευματική αφύπνιση σας. Τα γεγονότα θα νιώθετε ότι θα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Να γνωρίζετε ότι όλες είναι Θεϊκές. Αγκαλιάστε τες.

Το 2016 είναι ένα έτος δράσης. Η θεωρία γίνεται πράξη. Η πνευματική αφύπνιση θα είναι παγκόσμια και όλα θα αναγεννηθούν. Τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές, απλά θα πάψουν να υφίστανται και τη θέση τους θα πάρει η δράση σε όλους τους τομείς. Θα έρθουν ανατροπές και το Φως θα κυριαρχήσει. Ανέλαβε δράση γλυκό μας παιδί στο βαθμό που μπορείς καθημερινά, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας από την αποδοχή και την αγκαλιά του εαυτού σου. Και μετά, βγες εκεί έξω και πρόσφερε το Φως σου απλόχερα, αβίαστα, ακούραστα. Έχεις δουλειά. Ξεκίνα… Σε Αγαπάμε. Είμαστε πάντα δίπλα σου.”

Αγάπη και Φως
Αρχάγγελοι και Λεγεώνες των Αγγέλων Τους

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως