fbpx

kjo_by_eltigfx-d6wm2ng

Καλώ κοντά μας τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Ζακχιήλ. Μας πιάνουν από το χέρι και παρέα ταξιδεύουμε μέσα στο Σύμπαν, προς εκείνο το σημείο που όλα εκπληρώνονται στιγμιαία. Ένα υπέροχο Χρυσαφένιο Φως μας μαγνητίζει κοντά του. Κατευθυνόμαστε προς τα εκεί και σιγά σιγά μας αγκαλιάζει. Εδώ, παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι Ένα. Εδώ νιώθουμε πως είμαστε πράγματι Αγάπη και τίποτα λιγότερο. Εδώ, είναι λες και ο χρόνος έχει σταματήσει και πως όντως μπορούμε να ελέγξουμε την Ζωή μας. Ας μείνουμε στη σιωπή συνειδητοποιώντας μία από τις Αλήθειες του Σύμπαντος… Πως Είμαστε οι Δημιουργοί!

Μία γλυκιά φωνή μας μιλά κατευθείαν στην καρδιά…

“Επιμένετε να θεωρείτε πως Είμαι κάτι λιγότερο από Αγάπη και Φως. Πιστεύετε ότι θυμώνω μαζί σας ή ότι επιθυμώ για εσάς κάτι λιγότερο από αυτό που σας κάνει πραγματικά χαρούμενους και ευτυχισμένους. Αυτό όμως που πιστεύετε ή θεωρείτε διαφέρει από την πραγματικότητα. Είμαι Αυτός που Είμαι! Είμαι Αγάπη και Φως! Είμαι Αυτός που σας οδηγεί! Είμαι ο δρόμος, το Φως και η Αγάπη!

Επιθυμώ να θυμηθείτε. Επιθυμώ να πετύχετε, αλλά μπορώ να σας δώσω μόνο αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν, διαφορετικά θα ήταν λες και επεμβαίνω στην ελεύθερη σας βούληση. Σας έχω στείλει Αγγέλους για αυτό! Για να στέκονται διαρκώς στο πλευρό σας! Να σας δίνουν τα σημάδια τους! Αλλά οι αμφιβολίες σας είναι τόσο μεγάλες κάποιες φορές που κανένα από τα σημάδια τους δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν.

Θυμώνεις μαζί μου γιατί νομίζεις πως δεν σου κάνω τα χατίρια. Γιατί ζητάς; Σαν απόδειξη, ή από Αγάπη για αυτά που Είσαι; Όλοι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Αφθονία του Σύμπαντος! Για αυτό εξάλλου βρίσκεστε στον πλανήτη Γη. Για να θυμηθείτε ποιοι Είστε, τι μπορείτε να καταφέρετε και να το καταφέρετε.

Η Πύλη που σήμερα άνοιξε, έχει μεγάλη ισχύ λόγω της επανάληψης του αριθμού 8. Το 8 είναι ο αριθμός της υλοποίησης, της Αφθονίας, της ολοκλήρωσης και του απείρου… Ο αριθμός 8 σας προτρέπει να βρείτε τις ικανότητές σας, να δείτε την Ζωή σας σφαιρικά, ανακαλύπτοντας όλες τις προοπτικές. Μπορείτε να δείτε πίσω από τους φόβους και να επιλέξετε το Φως και την Αγάπη σαν οδηγό. Σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε σε επικοινωνία με την καρδιά σας και τις επιθυμίες σας. Να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πραγματικά σας όνειρα, τα κίνητρα και να τα δείτε να υλοποιούνται στη στιγμή! Από εδώ και στο εξής εισέρχεστε σε μία περίοδο αλλαγών. Οι δονήσεις και οι ενέργειες αλλάζουν, ανυψώνονται και εσείς μπορείτε να δουλέψετε με όλα αυτά που Είστε!

Ποια είναι τα όνειρα σου; Ζήτα μου ό,τι θες και εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι απλά “Γεννηθήτω το θέλημα σου”! Γράψε ή πες μου ποια είναι τα όνειρα σου.

Αλλάξτε και αναδομηθείτε. Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που σήμερα σας στέλνω. Αναδιοργανώστε τον χρόνο σας, το πρόγραμμα σας, την δουλειά σας, τις σχέσεις σας, την Αφθονία σας, τις αντιλήψεις σας και Εσάς τους Ίδιους. Σας δίνετε μία θαυμάσια ευκαιρία! Ξεκινήστε σήμερα, με τις Ευλογίες του Αρχαγγέλου Ζακχιήλ!

Αυτή η πύλη θα ανοίξει και πάλι στις 17/8 και στις 26/8. Μπορείτε αυτό το διάστημα να διαλογίζεστε διαρκώς με πρόθεση την απελευθέρωση όλων όσων έχουν πια ολοκληρώσει τον σκοπό τους. Μάθε να καλοδέχεσαι τις αλλαγές. Οι αλλαγές σημαίνουν πως κάτι χρειαζόταν να μείνει πίσω για να μπορέσει κάτι άλλο να πάρει την θέση του. Σταμάτα να λυπάσαι για ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή σου. Θα έρθουν άλλοι. Σταμάτα να φοβάσαι ότι τα όνειρα σου θα μείνουν απραγματοποίητα. Όλα μπορούν να γίνουν η πραγματικότητα σου, αρκεί να γίνεις αυτά που ονειρεύεσαι.”

Μέρες σαν και αυτή, κάνουμε την αρχή σημειώνοντας τι επιθυμούμε να υλοποιηθεί στην ζωή μας, για να μπορέσουμε μετά μαζί με τους Αγγέλους και το Θεό να γίνουμε Συν – δημιουργοί στα Θαύματα μας. Ξεκινάμε να σχεδιάζουμε με προσοχή, επιμονή και σοβαρότητα το σχέδιο δράσης μας. Η Υλοποίηση είναι Εδώ. Η Πύλη της Υλοποίησης έχει ανοίξει και περιμένει εμάς να αναλάβουμε δράση. Η σημερινή μέρα με σύμμαχο τα 3 οχτάρια μας ωθεί να δώσουμε έμφαση στην δύναμη της υλοποίησης! Μας προδιαθέτει να ασχοληθούμε με τα θέματα Αφθονίας μας προκειμένου να προσελκύσουμε στην Ζωή μας περισσότερη Αφθονία σε όλους τους τομείς. Τώρα, θέματα λύνονται με ευκολία. Αυτή η μέρα, ονομάζεται Πύλη των Λεόντων, γιατί συμβαίνει τον μήνα Αύγουστο στο ζώδιο του Λέοντα.

Προκειμένου κάτι να υλοποιηθεί χρειάζεται να πιστεύουμε σε αυτό και μετά να οραματιζόμαστε πως ήδη έχει γίνει πραγματικότητα. Συνειδητά λοιπόν και χωρίς άλλη καθυστέρηση ας εργαστούμε με αυτή την ιδέα για να δούμε όλα όσα επιθυμούμε να γίνει η Ζωή μας. Ήρθε η στιγμή να γίνουμε τα όνειρα μας!

Λεγεώνες Αγγέλων και Πνευματικών Οδηγών βρίσκονται στο πλευρό μας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσουμε να αισθανόμαστε μόνοι μας. Κάθε λεπτό από εδώ και στο εξής να θυμόμαστε πως όλα μπορούν να γίνουν! Ας ανασύρουμε από το συρτάρι τον ενθουσιασμό και ας προχωρήσουμε μπροστά με Θάρρος, Δύναμη, Τόλμη, Πειθώ, όρεξη για την Ζωή και Αγάπη! Πολλή Αγάπη! Ολόκληρο το Σύμπαν είναι στο πόδι, με το μέρος μας. Καλά Θαύματα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως