fbpx

Όλοι μας καθημερινά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στους σύνθετους ρόλους που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία. Να φέρουμε εις πέρας όλα όσα οι άλλοι απαιτούν και προσδοκούν από εμάς. Να κυνηγήσουμε τα θέλω μας και τις επιθυμίες μας. Να δώσουμε νόημα στην Ύπαρξη μας.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να έχουμε συνεχώς στραμμένη την προσοχή μας προς τα έξω, παλεύοντας να επηρεάσουμε και να θέσουμε υπό τον έλεγχο μας τους άπειρους παράγοντες και πιθανότητες που διαμορφώνουν την καθημερινότητα μας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιστρέφουμε καθημερινά το βράδυ εξουθενωμένοι, αποκαρδιωμένοι, κουβαλώντας το βάρος όλου του κόσμου στην πλάτη μας, αγχωμένοι παράλληλα για να βρούμε τη Δύναμη να επιβιώσουμε στην αυριανή μάχη που μας περιμένει.

Άδειοι από ενέργεια, παραδίδουμε τον έλεγχο της συνειδητότητας μας στο Εγώ μας, στο συνονθύλευμα εμπειριών, βιωμάτων και κανόνων που λάβαμε στη παιδική μας ηλικία, το οποίο νιώθει μόνο και αποξενωμένο από τον κόσμο καθώς τον αντιμετωπίζει ως εχθρό και παλεύει για την επιβίωση του.

Μέσα από την τεχνολογία της Kundalini Yoga, την οποία έχουν χρησιμοποιήσει από τα βάθη των αιώνων μεγάλοι πολεμιστές – γιόγκι, χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας συγκεκριμένη στάση του σώματος, αναπνοή, σημείο συγκέντρωσης και την δύναμη του ήχου εκπαιδεύεις να φορτίζεις τον Εαυτό σου ώστε να εκπέμπεις ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο – αύρα.

Το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τα ισχυρά δεσμά του ζωικού κομματιού του Εαυτού σου, να αναγνωρίσεις τις ταυτίσεις σου με τις ανάγκες του σώματος, με τις επιθυμίες και τους φόβους του μυαλού σου.

Έτσι, γεννιέται μέσα σου η ποιότητα του παρατηρητή, ο οποίος χωρίς κριτική, απελευθερωμένος από μνήμες του παρελθόντος και φαντασιώσεις του μέλλοντος, εστιασμένος στο άχρονο τώρα θα εξετάσει ως πειραματόζωο το σύστημα σώμα – νου.

Η κάθε του συνειδητοποίηση έχει τη Δύναμη να σε απελευθερώσει από το μεγάλο πλήθος των προγραμμάτων που εξουσιάζουν την Ζωή σου από τις σκιές του υποσυνείδητου σου. Να επιφέρει Αρμονία μεταξύ σώματος και νου απελευθερώνοντας τα από τις οχλήσεις και τα βάρη του εξωτερικού κόσμου και των ταυτίσεων του Εγώ.

Αυτό δημιουργεί χώρο στο τσάκρα της καρδιάς για να μετατοπίσουμε την ενέργεια από το Εγώ στο Εμείς. Από την μάχη για επιβίωση στη Δημιουργία με ροή. Από τον αδύναμο θνητό που είναι θύμα της Ζωής στον Παντοδύναμο Θεό που εν – θυμάται την καταγωγή του και ενσαρκώνει την κοσμική Αγάπη στον πλανήτη Γη.

Κάνοντας αυτή την εργασία, τερματίζεται η προδιαγεγραμμένη κυκλική σου μοίρα, και εσύ απελευθερώνεσαι από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα Ελπίδας, φόβου, απογοήτευσης που συνθέτουν το δράμα της Ζωής όπως μας την αφηγήθηκαν κατά την παιδική μας ηλικία.

Έφτασε η εποχή που έχεις διαθέσιμη όλη την Γνώση, όλα τα εργαλεία και το επιτακτικό κάλεσμα της Ύπαρξης να αναλάβεις δράση, Θαρραλέα Ψυχή.

Με Αγάπη και Φως

Νίκος Καραμπίνης
Αγγέλων Φως